GOOD LIFE

Η Charlize Theron είναι πολύ... ζόρικη ως "Atomic Blonde" [βίντεο]

Στα 41 της χρόνια η Charlize Theron έχει καταφέρει να αποδείξει πως είναι μια δυναμική γυναίκα και διατηρεί τον τίτλο της καλύτερης ηρωίδας σε ταινία δράσης των τελευταίων 10 ετών για την ερμηνεία της στο ρόλο της Furiosa στην ταινία Mad Max: Fury Road.

Τώρα, μέσα στο 2017 θα δούμε την Charlize να ενσαρκώνει δύο ακόμη ζόρικες γυναίκες σε δύο ταινίες δράσης.
Η Charlize όχι μόνο αναλαμβάνει να κάνει την "κακιά ηρωίδα" στη νέα ταινία The Fate of the Furious, αλλά θα μεταμορφωθεί και σε μια φονική πράκτορα των βρετανικών μυστικών υπηρεσιών σην ταινία Atomic Blonde που θα κυκλοφορήσει τον ερχόμενο Ιούλιο.
Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, τώρα θα ενσαρκώσει την Lorraine Broughton, που θυμίζει πολύ μια πιο ζόρικη θηλυκή εκδοχή του James Bond, η οποία πηγαίνει σε μυστική αποστολή στο Βερολίνο.
Την ταινία σκηνοθετεί ο David Leitch (ο σκηνοθέτης του John Wick και του νέου φιλμ Deadpool) και σε αυτή θα απολαύσουμε στο πλευρό της Theron και αστέρες όπως οι James McAvoy και John Goodman.
Ήδη κυκλοφόρησε το τρέιλερ και αμέσως άρχισε η σύγκριση (και όχι άδικα) της Charlize ως Lorraine με τον Keanu Reeves ως John Wick !
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!