ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις του Σαββάτου 4 Μαρτίου 2017

Η Αφροδίτη ξεκινά σήμερα την ανάδρομη πορεία της στον Κριό και σηματοδοτεί την έναρξη μιας διαδικασίας αναθεώρησης όλων των δεδομένων.

ΚΡΙΟΣ
Η Αφροδίτη ξεκινά σήμερα την ανάδρομη πορεία της από το ζώδιό σου κι εσύ μπαίνεις σε μια διαδικασία αναθεώρησης των δεδομένων, ώστε να απαλλαγείς από καταστάσεις που σε ταλαιπωρούν και σε αγχώνουν. Μη διστάζεις να ζητήσεις συμβουλές από άτομα που έχεις δίπλα σου και ξέρεις ότι θέλουν και μπορούν να σε βοηθήσουν. Αρκεί εσύ να είσαι σαφής και ειλικρινής για όσα διαδραματίζονται στη ζωή σου. 

Αισθηματικές 
Τα ερωτικά σου θα συνεχίσουν να κυμαίνονται στα ίδια επίπεδα, χωρίς ιδιαίτερες εξελίξεις και ανατροπές. Προσηλώσου στη σχέση σου, που έχεις αμελήσει τελευταία και μην φορτίζεις άλλο τον αγαπημένο σου με προβλήματα. Το ζητούμενο είναι μαζί να χαλαρώσετε και να ξεφύγετε από τις δυσκολίες της πραγματικότητας. Αν είσαι αδέσμευτος, θα δεχτείς την ερωτική εξομολόγηση ενός ατόμου που δεν πηγαίνει το μυαλό σου ότι ενδιαφέρεται. Μήπως είναι καλή η ιδέα να του δώσεις μία ευκαιρία; 

Επαγγελματικές 
Στον επαγγελματικό σου χώρο θα έχεις σήμερα μια άκρως εποικοδομητική συνεργασία με άτομα της δουλειάς σου και αν δείξεις τον απαιτούμενο ενθουσιασμό, θα καταφέρεις να προωθήσεις τα νέα σου σχέδια. Στα οικονομικά θέματα θα πας αρκετά καλά, φτάνει να βάλεις φρένο στα έξοδα και να οργανώσεις καλά τις κινήσεις σου. 


ΤΑΥΡΟΣ
Σήμερα η επίδραση της έναρξης της ανάδρομης πορείας του κυβερνήτη σου, της Αφροδίτης από το ζώδιο του Κριού, θα είναι ισχυρή και θα επιφέρει εντάσεις. Θα προσπαθήσεις να απαλλαγείς από όσα θέματα δε σε αφήνουν να ηρεμήσεις. Φρόντισε απλά να μην αφήσεις τον εκνευρισμό σου να σε παρασύρει σε λάθος κινήσεις. Μόνο με σύνεση και λογική θα τα καταφέρεις. 

Αισθηματικές 
Τα πράγματα στα ερωτικά σου είναι κάπως τεταμένα. Οι πολλές απαιτήσεις κι ευθύνες του τελευταίου διαστήματος σε απομάκρυναν από τον αγαπημένο σου. Έτσι, θα έχεις ακόμη ένα πρόβλημα στη ζωή σου, καθώς το ταίρι σου δυσανασχετεί έντονα. Έχεις οδηγηθεί σε ένα αδιέξοδο και δεν ξέρεις προς τα πού να κατευθυνθείς, για να φτιάξεις την κατάσταση. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και αφού πάρεις μια βαθιά ανάσα, οπλίσου με αποφασιστικότητα και λύσε ένα-ένα τα προβλήματα. Όσοι είστε αδέσμευτοι, αναθεωρήστε τις μεθόδους σας και θα βρείτε το ταίρι σας σύντομα. 

Επαγγελματικές 
Φρόντισε να καλλιεργήσεις σωστά το έδαφος, πριν προβείς σε λήψη αποφάσεων που αφορούν το μέλλον της καριέρας σου. Γίνε πιο επιφυλακτικός και μην αποκαλύπτεις σε κανένα συνεργάτη ή ανώτερο τα πλάνα σου. Τα οικονομικά σου θα περάσουν πολλές σκαμπανεβάσματα. Φρόντισε να αποφύγεις και το παραμικρό περιττό έξοδο. 


ΔΙΔΥΜΟΙ
Η διάθεσή σου είναι άκρως αισιόδοξη και θετική, γεγονός που θα σε οδηγήσει σε νέα ξεκινήματα. Με την Αφροδίτη να επιφυλάσσει ανατροπές, μην αφήσεις το συναίσθημα να κυριαρχήσει και να σε παρασύρει μακριά από την πραγματικότητα. Επιστράτευσε το ρεαλισμό σου και κινήσου έξυπνα και λογικά. 

Αισθηματικές 
Η έλλειψη εμπιστοσύνης και οι υποψίες για την πίστη του συντρόφου σου εξασθενούν, ενώ το πάθος σου γι’ αυτόν βρίσκεται σε έξαρση. Αν είσαι αδέσμευτος, με την Σελήνη σήμερα να κινείται στον Ταύρο θα έχεις ευχάριστες εκπλήξεις, που θα διώξουν την απογοήτευσή σου. 

Επαγγελματικές 
Οι στόχοι που έχεις θέσει μπαίνουν σε μια πορεία πραγματοποίησης, όπως ακριβώς σχεδίαζες. Τα οικονομικά σου εξακολουθούν να είναι δύσκολα κι εσύ αναζητάς νέες ιδέες για επιπλέον έσοδα. Μέχρι όμως να βρεις νέους οικονομικούς πόρους, βάλε φρένο σε αλόγιστες σπατάλες. 


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η σημερινή ημέρα σε βοηθάει να δεις από άλλη οπτική τα πράγματα. Ξεθολώνει το τοπίο αρκετά και θα αναθεωρήσεις πολλά πράγματα που έκρινες και χειριζόσουν λάθος. Βάλε σε λειτουργία το ένστικτό σου και προσπάθησε να κρίνεις πιο σωστά στο εξής άτομα και καταστάσεις. 

Αισθηματικές 
Αντιμετωπίζεις προβλήματα στη σχέση σου, αλλά το να τα κρατάς μέσα σου, σε οδηγεί σε αδιέξοδο. Αν δε μιλήσεις με τον σύντροφό σου, πώς περιμένεις να φτιάξουν τα πράγματα; Μόνο αν ξέρει κι εκείνος τι ζητάς θα σε βοηθήσει. Εσύ που αναζητάς ακόμη την αγάπη, να ξέρεις ότι η Σελήνη σήμερα από τον Ταύρο θα φέρει στο προσκήνιο συναρπαστικές εξελίξεις, που θα απογειώσουν τον ερωτισμό σου. 

Επαγγελματικές 
Στα επαγγελματικά, σου δίνεται η δυνατότητα για κερδοφόρες συνεργασίες και νέα δυναμικά ξεκινήματα. Με την Αφροδίτη να ξεκινά την ανάδρομη πορεία της από τον Κριό, θα βάλεις σε σειρά ζητήματα του παρελθόντος και θα προχωρήσεις μπροστά ανεμπόδιστος. Φρόντισε απλά να κινείσαι μεθοδικά και όντας σε απόλυτη επαφή με την πραγματικότητα. Τα οικονομικά σου θα είναι στάσιμα, με ενδεχόμενες βέβαια προοπτικές αύξησης των εσόδων σου. 


ΛΕΩΝ
Σήμερα, με την Σελήνη να κινείται στον Ταύρο, τα εμπόδια που σε πήγαιναν πίσω θα εξαφανιστούν. Τα δεδομένα στη ζωή σου θα αλλάξουν προς το καλύτερο και το μέλλον σου προβλέπεται λαμπρό. Αρκεί κι εσύ να μη διστάζεις να προχωράς από τη θεωρία στην πράξη. 

Αισθηματικές 
Το ρομαντικό κλίμα της σχέσης σου κορυφώνεται και εσύ και ο σύντροφός σου θα… απογειωθείτε. Γίνε περισσότερο διαχυτικός με το ταίρι σου και δε θα βγεις χαμένος. Εσύ που είσαι μόνος αυτήν την περίοδο, αν μαλακώσεις τη στάση σου απέναντι σε όσους σε προσεγγίζουν, θα μπορέσεις να βρεις αυτό που ψάχνεις. 

Επαγγελματικές 
Τα νέα είναι εξαιρετικά ευχάριστα για την καριέρα σου, καθώς προβλέπεται κάποια σημαντική αύξηση ή και προαγωγή. Συμφωνίες κι επενδύσεις του παρελθόντος θα σου αποφέρουν καρπούς. Τα οικονομικά σου μπορούν τώρα να σταθεροποιηθούν, αρκεί να μην επιχειρήσεις ανοίγματα, στα οποία εύκολα θα σε οδηγήσει η ανάδρομη Αφροδίτη από σήμερα και στο εξής. 


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αναθεώρησε τα πράγματα και προσπάθησε εκ νέου να υπερπηδήσεις εμπόδια, που απορροφούν πολλή από την ενέργειά σου. Μην αφήσεις λόγια τρίτων να σε πτοήσουν και κινήσου με γνώμονα τη λογική και τη σωστή σου κρίση. 

Αισθηματικές 
Σύγχυση θα επικρατήσει σήμερα στα αισθηματικά σου, λόγω της ανάδρομης κίνησης της Αφροδίτης. Κράτησε ουδέτερη στάση και άσε την ψυχραιμία να πρυτανεύσει, για να μην επιδεινωθούν ακόμη περισσότερο τα πράγματα στη σχέση σου. 

Επαγγελματικές 
Στη δουλειά σου είναι μέρα που ξεκινάς νέα πλάνα, αλλά μικρά εμπόδια θα δυσκολέψουν την υλοποίησή τους. Τα οικονομικά σου θα κινηθούν σε σταθερά επίπεδα. Απόφυγε να κάνεις περιττά έξοδα και μην κάνεις απερίσκεπτα ανοίγματα. 


ΖΥΓΟΣ
Με την κυβερνήτη σου Αφροδίτη να ξεκινά την ανάδρομη πορεία της στον Κριό, θα ζοριστείς αρκετά να ανταπεξέλθεις στην επερχόμενη πίεση και αναστάτωση. Τα νεύρα σου δε θα είναι και σε πολύ καλή κατάσταση, αλλά κάνε ό,τι μπορείς για να παραμείνεις ψύχραιμος, αποφεύγοντας τα χειρότερα. Στο τέλος της ημέρας παρόλα αυτά, η κατάσταση θα ηρεμήσει και κάποιες απρόσμενες εξελίξεις θα σε ευχαριστήσουν. 

Αισθηματικές 
Άσε στην άκρη ό,τι εκκρεμεί και δεν μπορείς να λύσεις άμεσα. Αξιοποίησε το χρόνο σου για να αφοσιωθείς στον αγαπημένο σου, γιατί το χρειάζεστε και οι δύο πραγματικά. Αν κάνεις παρέα με τη μοναξιά, μην απογοητεύεσαι. Πολύ γρήγορα θα σε πλησιάσει κάποιο άτομο από τη δουλειά σου, δείχνοντάς σου τα αισθήματα που τρέφει για σένα. 

Επαγγελματικές 
Οι ευκαιρίες που μπορεί να εμφανιστούν στη δουλειά σου, χρειάζονται σωστό χειρισμό για να σε οδηγήσουν στο δρόμο της επιτυχίας. Τα οικονομικά σου θα είναι σχετικά στάσιμα, αλλά θα πρέπει να περιορίσεις την τάση που έχεις τελευταία για σπατάλες. 


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Με την Αφροδίτη να ξεκινά την ανάδρομη πορεία της από το ζώδιο του Κριού, θα εμφανιστούν πολλά προβλήματα, πιέσεις κι ευθύνες. Ζητήματα προς διευθέτηση θα προκύψουν και στο χώρο της οικογένειάς σου. Βέβαια, όλα αυτά θα είναι προσωρινά, καθώς στην πορεία θα έρθουν ανατροπές προς όφελός σου. Επίσης, θα βρεις την κατάλληλη ευκαιρία να αναθεωρήσεις προβληματικές καταστάσεις που σε ταλαιπωρούν και θα βρεις νέους τρόπους να τις αντιμετωπίσεις. 

Αισθηματικές 
Η ατμόσφαιρα της σχέσης σου ανανεώνεται και μια σειρά ευχάριστων ειδήσεων κι αλλαγών θα διαδέχονται η μια την άλλη. Όλα αυτά θα βελτιώσουν το κλίμα ανάμεσα σε εσένα και τον σύντροφό σου, αρκεί να αποβάλλεις κάθε ανασφάλεια και αμφιβολία για εκείνον. Αν είσαι αδέσμευτος, σταμάτα να βαριέσαι και να δυσανασχετείς για την παρούσα κατάσταση. Βγες έξω, έστω και με το ζόρι, και γνώρισε νέους ανθρώπους. 

Επαγγελματικές 
Μην προχωράς σε βεβιασμένες κινήσεις στη δουλειά σου και δώσε περισσότερη βάση στις συμβουλές και απόψεις των συναδέλφων σου. Ίσως αυτά που θα ακούσεις, να ανοίξουν νέες πόρτες και να δώσουν περισσότερες πιθανότητες να πραγματοποιήσεις τα πλάνα σου. Πρέπει να δείξεις μεγάλη προσοχή σε έξοδα που κάνεις, γιατί θα βγαίνεις πολύ εύκολα εκτός προγράμματος. 


ΤΟΞΟΤΗΣ
Βρες τη ευκαιρία να δεις τι δυνάμεις διαθέτεις και να αναγνωρίσεις τα όριά σου. Έτσι, θα λύσεις τα προβλήματά σου χωρίς να εξουθενωθείς ψυχολογικά και να χάσεις τον έλεγχο των καταστάσεων. Κατόπιν, προχώρα στη δρομολόγηση όσων σχεδιάζεις, χωρίς να αφήσεις οικογενειακά ζητήματα να σε εμποδίσουν. 

Αισθηματικές 
Από σήμερα, με την Αφροδίτη να ξεκινά την ανάδρομη πορεία της από τον Κριό, θα εξαλειφθούν ως δια μαγείας προβλήματα και μελανά σημεία στη σχέση σου και θα κάνεις ένα νέο ξεκίνημα, γεμάτο αγάπη και κατανόηση. Αν είσαι ελεύθερος, στο πολύ κοντινό μέλλον θα απαλλαγείς επιτέλους από τη μοναξιά που τόσο σε έχει κουράσει. 

Επαγγελματικές 
Προσπάθησε σήμερα να φέρεσαι πιο διπλωματικά και ήρεμα προς τους συναδέλφους σου και να μη δημιουργείς προστριβές, όσο κι αν διαφωνείς με τις απόψεις τους. Απόφυγε να πάρεις ρίσκα στον οικονομικό τομέα. 


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Έχεις χαράξει μια καλή πορεία στη ζωή σου, οπότε φρόντισε να μη χάσεις τις ισορροπίες που έχεις δημιουργήσει. Μείνε πιστός και συνεπής στις ιδέες σου. Είσαι σίγουρος για αυτά που επιδιώκεις, οπότε μην επηρεάζεσαι από κανένα. Η παρουσία ενός τρίτου ατόμου στην οικογένειά σου θα προκαλέσει σύγχυση. 

Αισθηματικές 
Κρυφές σκέψεις που υπάρχουν στη σχέση σου, από την πλευρά και των δύο, έχουν θολώσει αρκετά το τοπίο. Η σημερινή μέρα ενδείκνυται για ώριμη συζήτηση με το ταίρι σου, ώστε να εκφράσεις σκέψεις που σε προβληματίζουν και να ξεδιαλύνεις τα πράγματα. Αν είσαι αδέσμευτος, πρόσεξε περισσότερο τον εαυτό σου, για να γίνεις πιο επιθυμητός στους γύρω σου. 

Επαγγελματικές 
Στα επαγγελματικά σου θα δεχτείς ιδιαίτερη πίεση για να μπορέσεις να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος και θα στραφείς προς τους συνεργάτες σου για να τα καταφέρεις. Στα οικονομικά σου θα δεχτείς αξιόλογες προτάσεις. Αξιοποίησέ τες σωστά. 


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Τα σχέδιά σου θα μπουν άμεσα σε φάση υλοποίησης, αρκεί να μην κάνεις κάποια λάθος κίνηση, που θα σταθεί εμπόδιο. Ευχάριστες εξελίξεις και εκπλήξεις θα σου ανεβάσουν τη διάθεση στα ύψη. Οι οικείοι σου θα σε βοηθήσουν να αποφορτιστείς και να χαλαρώσεις. 

Αισθηματικές 
Σήμερα, όσον αφορά τα ερωτικά σου, θα δεχτείς εκδηλώσεις αγάπης και τρυφερότητας από τον αγαπημένο σου. Αν είσαι μόνος, δραστηριοποιήσου και βγες στο κυνήγι ενός ερωτικού συντρόφου. 

Επαγγελματικές 
Τα πράγματα στα επαγγελματικά σου πάνε καλά, καθώς ευνοείσαι να πετύχεις ό,τι βάλεις στόχο. Αυτό σου δίνει αυτοπεποίθηση και ικανοποίηση. Τα οικονομικά σου γνωρίζουν μια περίοδο ευημερίας και αυτό θα κρατήσει αρκετό καιρό. 

ΙΧΘΕΙΣ

Η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης από σήμερα, απαιτεί να είσαι διορατικός, ώστε να προλάβεις τις εξελίξεις. Φρόντισε να είσαι σε ετοιμότητα, ώστε να γλιτώσεις δύσκολες καταστάσεις. Μην ξεχνάς να αναλύεις εξονυχιστικά τα δεδομένα, πριν πράξεις. 

Αισθηματικές 
Η σημερινή ημέρα επιβάλλει διπλωματία στη σχέση σου, γιατί είστε και οι δύο πιεσμένοι από τις υποχρεώσεις της δουλειάς σας. Αλλιώς, τα πράγματα κινδυνεύουν να ζορίσουν πολύ και να δημιουργηθούν αδιέξοδα μεταξύ σας. Όσοι από εσάς δεν έχετε βρει ακόμη τον έρωτά σας, μην αναλώνεστε σε ανούσια φλερτ και σύντομες ερωτικές περιπέτειες με άτομα, που δε σας ενδιαφέρουν πραγματικά. Το μόνο που καταφέρνετε είναι να χάνετε χρόνο και να ταλαιπωρείτε και τους άλλους. 

Επαγγελματικές 
Στο χέρι σου είναι να διευθετήσεις τις καταστάσεις που σου δημιουργούν προβλήματα, σε κάνουν να νιώθεις άβολα και σε πιέζουν. Τα οικονομικά σου απαιτούν προσοχή και λεπτούς χειρισμούς.


Πηγή: tlife.gr

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!