GOOD LIFE

True story: Η μοίρα ένωσε τις ζωές ενός σέξι πυροσβέστη και μιας σκυλίτσας

Ένας νεαρός άνδρας και μια σκυλίτσα συναντήθηκαν τυχαία και πλέον είναι μια οικογένεια.

Ο 34χρονος αμερικανός πυροσβέστης και πρώην στρατιωτικός Rob Tackett τον περασμένο Μάιο, κλήθηκε να συμμετάσχει σε μια φωτογράφηση γα το ημερολόγιο του 2017, του τμήματος πυροσβεστικής του Τσάρλεστον στη Νότια Καρολίνα των ΗΠΑ. Τελικά επιλέχθηκε για να είναι ο "κύριος Μάρτιος" στο ημερολόγιο που φτιάχτηκε για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Εκεί του ζητήθηκε να ποζάρει με μια μικρή σκυλίτσα την Kimber, που το αφεντικό της, την είχε υιοθετήσει από τοπικό άσυλο αδέσποτων ζώων. Η Kimber ηταν λυκόσκυλο, αλλά γεννήθηκε με κάποια μόλυνση και για αυτό ήταν εντελώς άτριχη ως κουτάβι και κάποιοι την εγκατέλειψαν.
Ο Rob και η Kimber αμέσως τα... βρήκαν μολονότι το αφεντικό της σκυλίτσας παραδέχτηκε πως το κουτάβι δεν πλησιάζει εύκολα άνθρωπο. Ιδιοκτήτης της Kimber ήταν ο Steve Hall, που είχε υπηρετήσει ως ελεύθερος σκοπευτής σε Ιράν και Αφγανιστάν και έπασχε από ψυχικές διαταραχές αφ' ότου είχε επιστρέψει στις ΗΠΑ. Ο Steve Hall είπε πως η σκυλίτσα τον βοηθούσε να παλέψει με τη κατάθλιψη και αποκάλυψε την ιστορία του στον Rob που επίσης υπήρξε στρατιωτικός.
Πριν από λίγους μήνες, o Steve αναγκάστηκε να νοσηλευτεί για μεγάλο διάστημα και τότε ζήτησε από το Rob να υιοθετήσει την Kimber και ο πυροσβέστης που λάτρεψε αυτή τη σκυλίτσα από τη  στιγμή που αυτη πρωτοκούρνιασε ως κουτάβι στην αγκαλιά του, φυσικά είπε το ναι.
Τώρα το Pop Sugar έφτιαξε ένα βίντεο στο οποίο αφηγείται την ιστορία πίσω από τη φωτογραφία του μήνα στο ημερολόγιο με τους πυροσβέστες του Τσάρλεστον
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!