GOOD LIFE

Αν αγαπάτε τα Φιλαράκια φέτος το καλοκαίρι να πάτε στην Αγγλία

Ελάχιστες τηλεοπτικές σειρές έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν ένα τόσο φανατικό κοινό όσο η σειρά Friends (τα Φιλαράκια).

Γιατί μπορεί να έχουν περάσει σχεδόν 13 χρόνια από την προβολή του τελευταίου επεισοδίου της σειράς, αλλά εκατομμύρια φαν δεν ξεχνούν ποτέ την Rachel, τον Joey, τον Ross, τον Chandler, τη Phoebe και τη Monica, θυμούνται απ' έξω όλες τις ατάκες τους και βλέπουν ξανά και ξανά τα επεισόδια.
Πέρυσι έγινε ένα φεστιβάλ αφιερωμένο στα Φιλαράκια (εκτός από προβολές, ειδικά αφιερώματα, στο φεστιβάλ μπορούσες να επισκεφτείς και ένα πιστό αντίγραφο του σπιτιού της Monica και της Rachel), το οποίο περιόδευσε και στο Λονδίνο και η επιτυχία ήταν τεράστια, αφού τα εισιτήρια εξαντλήθηκαν μέσα σε λίγες ώρες.
Φέτος το Comedy Central, θα κάνει ξανά το Friends Fest σε συνεργασία με το The Luna Cinema και μάλιστα φέτος οι επισκέπτες θα μπορούν να μπουν και στο διαμέρισμα του Joey και του Chandler ενώ θα υπάρχει αντίγραφο και του διαδρόμου που θα οδηγεί στο απέναντι διαμέρισμα της Monica και της Rachel. Επίσης θα υπάρχουν πιστά αντίγραφα από το εκκλησάκι στο Λας Βέγκας όπου παντρεύτηκαν ο Ross και η Rachel, την καφετέρια Central Perk, αλλά και πιστό αντίγραφο του εστιατορίου Moon Dance όπου δούλευε η Monica. Τέλος φέτος θα υπάρχει και το "Chick & Duck" μπαρ, πάγκοι με φαγητά με σαφείς αναφορές στην τηλεοπτική σειρά, ενώ θα στηθούν κουίζ γνώσεων για την ανάδειξη των πιο... πιστών και προσεκτικών φαν.

Αν λοιπόν και εσείς ή και οι φίλοι σας είστε φαν των Friends δεν έχετε παρά να προγραμματίσετε από τώρα ένα ταξιδάκι στην Αγγλία μετά τις αρχές Ιουλίου κα να κλείσετε έγκαιρα εισιτήρια.
Πληροφορίες για τις ημερομηνίες και την προπώληση των εισιτηρίων θα βρείτε στο σάιτ του Comedy Central

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!