GOSSIP

Χαμός με το νέο εξώφυλλο της Vogue και το... μακρύ χέρι της Gigi [εικόνες]

Η αμερικανική Vogue, ξεκινά τους εορτασμούς της για την συμπλήρωση 125 χρόνων και αποκάλυψε το νέο της επετειακό εξώφυλλο για το τεύχος Μαρτίου και σε αυτό ποζάρουν 7 διάσημες γυναίκες και συγκεκριμένα οι Kendall Jenner, Gigi Hadid, Adwoa Aboah, Ashley Graham, Imaan Hammam, Liu Wen και Vittoria Ceretti.

Όλα τα κορίτσια πόζαραν με μαύρο μπλουζάκι και σορτσάκι σε γνωστή πλαζ και φωτογραφήθηκαν από τους  Inez van Lamsweerde και Vinoodh Matadin. 
Ωστόσο στη φωτογραφία που επιλέχθηκε για το εξώφυλλο και στην οποία όλα τα κορίτσια είναι αγκαλιασμένα, το χέρι της Gigi Hadid είναι αφύσικα μακρύ. Τόσο μακρύ που έχει προκαλέσει χαμό από σχόλια στα social media όπου πρωτοαποκαλύφθηκε το νέο εξώφυλλο, με χιλιάδες να σπεύδουν να μιλήσουν για ιδιαίτερα κακό photoshop. Φσυικά κάποιοι λέε πως σχεδόν όλα τα κορίτσια έχουν μακριά και λεπτα χέρια. Δείτε το επίμαχο εξώφυλλο και βίντεο από τα γυρίσματα, όπου όντως όλα τα κορίτσια δείχνουν τα κάλη τους, ανάμεσα δε σε αυτές και το plus size μοντέλο Ashley Graham που για πρώτη φορά ποζάρει σε εξώφυλλο της Vogue.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!