GOSSIP

Το γεμάτο οργή μήνυμα του Zayn Malik σε όσους τον αποκαλούν ρατσιστή

Δεν λέει να κοπάσει ο ντόρος που ξέσπασε μετά από το βίντεο που δείχνει την Gigi Hadid να κοροϊδεύει τους Ασιάτες και τώρα στο στόχαστρο μπήκε και το αγόρι της, ο Zayn Malik.

Το επίμαχο βίντεο δείχνει την Gigi να γιορτάζει τα γενέθλια κάποιας φίλης ή φίλου της και κάποια στιγμή το διάσημο μοντέλο για πλάκα παίρνει ένα μπισκότο που έχει το σχήμα ενός μικρού βούδα και το βάζει δίπλα στο πρόσωπό της με την ίδια να κάνει τα μάτια της... σχιστά ώστε να του μοιάσει.  Αυτό ήταν που προκάλεσε την οργή πολλών, που κατηγόρησαν την Gigi πως κοροϊδεύει τους Ασιάτες. Φυσικά πολλοί έσπευσαν την υπερασπιστούν λέγοντας πως το μοντέλο προφανώς κάνει απλά πλάκα, για να εισπράξουν και αυτοί με τη σειρά τους αρνητικά σχόλια που τόνιζαν πως όποιος θεωρεί πως είναι αστείο το να κοροϊδεύεις τα χαρακτηριστικά λαών είναι απλά ρατσιστής. Τέλος πολλοί της θύμισαν πως και ο σύντροφός της Zayn Malik έχει καταγωγή από την Ασία, ενώ και ο πατέρας της έχει καταγωγή από την Ιορδανία και την Παλαιστίνη. 
O Zayn έσπευσε να υπερασπιστεί τη Gigi καθώς στα social media και ειδικά στο twitter δέχονταν διαρκώς εκατοντάδες μηνύματα που τον ρωτούσαν πως αυτός που είναι βρετανο -πακιστανός δεν έχει θυμώσει που η κοπέλα του δεν γουστάρει τους ασιάτες.
Έτσι έγραψε ένα σύντομο, αλλά όλο νόημα tweet όπου έλεγε "Πιστέψτε με της αρέσουν οι Ασιάτες".


Ωστόσο αυτό δεν ικανοποίησε κάποιους που μετά άρχισαν να κατηγορούν τον Zayn πως αφού υπερασπίζεται την Gigi τότε είναι και αυτός ρατσιστής. Αυτά τα σχόλια είναι που εξόργισαν τον Zayn που έσπευσε να απαντήσει "Είναι θράσος να μου λένε πως είμαι αδαής οι ίδιοι που σε κάθε ευκαιρία με αποκαλούν "τρομοκράτη". Το να είμαι ρατσιστής είναι αντίθετο στην ίδια μου την ύπαρξη" έγραψε ο Zayn στο twitter και πρόσθεσε "Οπότε παρακαλώ δεν χρειάζεται να μου κάνετε μαθήματα". 


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!