VIRAL

H Gigi Hadid "κοροϊδεύει" τους Ασιάτες και προκαλεί χαμό στο twitter [βίντεο]

Ένα βιντεάκι με την Gigi Hadid, το οποίο αρχικά ανέβηκε στο Instagram πλέον έχει γίνει viral στο twitter και προκαλεί οργισμένα σχόλια από πολλούς.

Το βιντεάκι το ανέβασε αρχικά στο Instagram η αδελφή της Gigi, το μοντέλο Bella Hadid, η οποία όμως έσπευσε να το σβήσει όταν είδε τα αρνητικά σχόλια που είχε προκαλέσει, αλλά το βιντεάκι είχε ήδη βρει το δρόμο του στο twitter, όπου και έγινε χαμός από σχόλια.
Το βίντεο δείχνει την Gigi να γιορτάζει τα γενέθλια κάποιας φίλης ή φίλου της και κάποια στιγμή το διάσημο μοντέλο για πλάκα παίρνει ένα μπισκότο που έχει το σχήμα ενός μικρού βούδα και το βάζει δίπλα στο πρόσωπό της με την ίδια να κάνει τα μάτια της... σχιστά ώστε να του μοιάσει. 
Αυτό ήταν που προκάλεσε την οργή πολλών, που κατηγόρησαν την Gigi πως κοροϊδεύει τους Ασιάτες. Φυσικά πολλοί έσπευσαν την υπερασπιστούν λέγοντας πως το μοντέλο προφανώς κάνει απλά πλάκα, για να εισπράξουν και αυτοί με τη σειρά τους αρνητικά σχόλια που τόνιζαν πως όποιος θεωρεί πως είναι αστείο το να κοροϊδεύεις τα χαρακτηριστικά λαών είναι απλά ρατσιστής. Τέλος πολλοί της θύμισαν πως και ο σύντροφός της Zayn Malik έχει καταγωγή από την Ασία, ενώ και ο πατέρας της έχει καταγωγή από την Ιορδανία και την Παλαιστίνη.
Η ίδια η Gigi προς το παρόν δεν έχει κάνει κάποια δήλωση, αν και δεκάδες media προσπάθησαν να επικοινωνήσουν μαζί της καθώς το θέμα πήρε μεγάλες διαστάσεις.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!