GOOD LIFE

Σκύλος-ήρωας: Μπήκε μπροστά σε σχολικό για να σώσει την τυφλή ιδιοκτήτριά του

Ο Φίγκο είναι ένα golden retriever και κατάφερε να συγκινήσει τον πλανήτη αφού πήδηξε μπροστά από ένα μικρό σχολικό λεωφορείο στη Νέα Υόρκη, σε μια προσπάθεια να προστατεύσει την τυφλή ιδιοκτήτριά του.

"Έχω δει σκυλιά προστατεύουν τους ιδιοκτήτες τους, όταν κάποιος κινηθεί απειλητικά προς εκείνους, αλλά όχι από ένα αυτοκίνητο" δήλωσε ο επικεφαλής της αστυνομίας John Del Gardo στο ABC News, και μ' αυτά τα λόγια περιέγραψε ποιος πραγματικά είναι ο Φίγκο.

Η Audrey Stone, είναι τυφλή και είχε σαν οδηγό της τον Φίγκο, όταν το πρωί της Δευτέρας, στο North Main Street, τη Δευτέρα το πρωί όταν είχε ένα ατύχημα με ένα σχολικό λεωφορείο, το οποίο τη χτύπησε.

Ο Φίγκο που ήταν δίπλα της, μετατράπηκε σε ήρωα αφού πήδηξε μπροστά από το λεωφορείο προσπαθώντας να αποτρέψει το όχημα να χτυπήσει την αφεντικίνα του. Το αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστεί στο πόδι και να υποστεί χειρουργική επέμβαση, ενώ η τυφλή ιδιοκτήτριά του υπέστη κι εκείνη πολλαπλά τραύματα και νοσηλεύεται.

Ωστόσο όταν στο σημείο έφτασαν οι άνδρες των Πρώτων Βοηθειών και οι διασώστες ο σκύλος δεν ήθελε να εγκαταλείψει την ιδιοκτήτριά του.

Στο όχημα επέβαιναν εκτός από τον οδηγό δύο μικρά παιδιά και κανένα δεν τραυματίστηκε.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!