GOOD LIFE

SPRIDD: H νέα συλλεκτική σειρά της IKEA [εικόνες]

Η IKEA αναζητώντας διαρκώς τρόπους ώστε να φέρνει πιο κοντά τη μόδα και τα έπιπλα, παρουσιάζει τη συλλεκτική σειρά SPRIDD. Η σειρά αυτή που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με το Βρετανό σχεδιαστή μόδας Kit Neale, βασίζεται σε εμπριμέ μοτίβα και περιλαμβάνει σκηνές, σάκους, κουτιά αποθήκευσης και πολλά ακόμη φανταστικά κομμάτια. 

Απευθύνεται σε όλους όσους μετακινούνται συχνά και ψάχνουν εύκολους και διασκεδαστικούς τρόπους να ταξιδεύουν. Τα τέσσερα έργα τέχνης που δημιούργησε η ΙΚΕΑ σε συνεργασία με τον Kit Neale αποτυπώνονται στα προϊόντα της σειράς SPRIDD και είναι εμπνευσμένα από διαφορετικά μουσικά στιλ, τα οποία ενώ είναι διαφορετικά ανήκουν στην ίδια ιδιαίτερη σειρά. Τα προϊόντα της σειράς SPRIDD, χαρακτηρίζονται από δυναμικά μοτίβα και περιέχουν το στοιχείο της έκπληξης στα υφάσματα αλλά και στο μέγεθος των αντικειμένων και των σχεδίων.

 Η σειρά SPRIDD συνδυάζει ενέργεια, χάος και νεανικότητα. «Ήταν μια πολύ ευχάριστη εμπειρία και ελπίζουμε ότι θα παρέχει την ίδια ευχαρίστηση σε όποιον τη χρησιμοποιήσει», αναφέρει ο Βρετανός σχεδιαστής μόδας Kit Neale για τη συνεργασία, τις δημιουργίες του και τα μοναδικά μοτίβα τους. Οι σκηνές, οι σάκοι, τα κουτιά, τα χαλιά, οι κούπες ταξιδίου και τα πουφ, όπως και τα υπόλοιπα, ξεχωριστά προϊόντα της σειράς είναι ιδανικά για μοντέρνους «νομάδες».

Η σειρά SPRIDD είναι μια από τις διάφορες συλλογές που έχουν δημιουργηθεί μέσα από συνεργασίες με το χώρο της μόδας καθώς επίσης και ένας τρόπος να εξερευνήσει η ΙΚΕΑ νέες δυνατότητες και να αποκτήσει νέες εμπειρίες.

Δείτε τη συλλεκτική σειρά SPRIDD εδώ

 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!