ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις του Σαββάτου 4 Φεβρουαρίου 2017

Με την είσοδο της Αφροδίτης στον Κριό ξεκινά μια περίοδος... ακόμη πιο θετικών εξελίξεων στα οικονομικά σου.


ΚΡΙΟΣ 
Γενικά

Αν πραγματικά πιστεύεις ότι όλες οι επιτυχίες σου οφείλονται αποκλειστικά και μόνον στις δικές σου ικανότητες και το «τσαγανό» σου, ίσως ήρθε η στιγμή να διαπιστώσεις ότι στη ζωή δεν κερδίζουν οι ικανοί αλλά οι τυχεροί και... γοητευτικοί! Επιπλέον, με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιό σου, μπορείς να κάνεις ότι περνάει από χέρι σου για να βελτιώσεις την εξωτερική σου εμφάνιση. Παράλληλα, με την Σελήνη στον Ταύρο θα έχεις τις ευκαιρίες σου για μια μίνι οικονομική ανάκαμψη, που όσο προσωρινή κι αν είναι δεν παύει να σε εξυπηρετεί, έστω κι αν τελικά αγοράσεις και πράγματα που δεν σου χρειάζονται πραγματικά!
Ερωτικά
Με την Αφροδίτη και τον Άρη να «παρελαύνουν» στο ζώδιο σου, μάλλον διανύεις ημέρες... δόξας και η συνέχεια εξαρτάται καθαρά από σένα. Είτε αφήνεσαι στην περιπέτεια χωρίς να δεσμευτείς, είτε το παίρνεις απόφαση και «παραδίνεσαι», μέχρι αποδείξεως του εναντίου!


ΤΑΥΡΟΣ 
Γενικά

Η Σελήνη στο ζώδιό σου μπορεί βέβαια να έχει και τις... στραβές της, αναγκάζοντάς σε να «ξεβολευτείς» προκειμένου να αντιμετωπίσεις κάποιες έκτακτες καταστάσεις. Από την άλλη πλευρά όμως σε αναδεικνύει σε πρωταγωνιστή της ημέρας κι ότι κερδίσεις θα σου πιστωθεί. Παράλληλα, η είσοδος της Αφροδίτης στον Κριό θα λειτουργήσει σαν βάλσαμο για ότι σε έχει ταλαιπωρήσει το τελευταίο διάστημα είτε σωματικά, είτε ψυχικά. Κι αυτό μπορεί να πιστοποιηθεί αφ’ ενός με περισσότερο χρόνο ξεκούρασης και αφ’ ετέρου με κάποιες έξτρα περιποιήσεις που θα... χαρίσεις στον εαυτό σου!
Ερωτικά
Αυτήν την περίοδο έλκεις το... παρασκήνιο σαν μαγνήτης και μην μπαίνεις καν στον κόπο να κάνεις όνειρα επισημοποίησης για μια υπόθεση που εξελίσσεται κρυφά. Μπορείς όμως να το... γλεντήσεις δεόντως! Παράλληλα, φαίνεται πως ένας φίλος ή μια φίλη παίζει «περίεργα» παιχνίδια.


ΔΙΔΥΜΟΙ 
Γενικά

Με την είσοδο της Αφροδίτης στον Κριό, η τύχη σου αρχίζει να... γιγαντώνεται κι ίσως ξεκινήσεις κάτι που θα μπορούσε να σου αλλάξει την ζωή προς το καλύτερο. Όχι όμως μόνος/η σου, αφού αυξάνονται οι πιθανότητές σου για να προσελκύσεις άτομα με κοινές αντιλήψεις, που μάλιστα διαπνέονται από έναν ενθουσιασμό χωρίς να σου «φορτώνονται». Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στον Ταύρο σε καλεί να... ξαποστάσεις, ιδιαίτερα αν αντιληφθείς ότι οι δυνάμεις σου σε έχουν προδώσει. Από την άλλη πλευρά όμως μπορεί κι αυτή να συμβάλλει σε μια σειρά χρήσιμων αποκαλύψεων αλλά και σε μια μυστική οικονομική δοσοληψία.
Ερωτικά
Βρίσκεσαι σε μεταβατική περίοδο και όλα είναι ανοιχτά. Να θυμάσαι ωστόσο ότι κάτω από τις παρούσες συνθήκες, οι καυγάδες είναι το ίδιο εύκολοι με τις αγκαλιές, ενώ και η επισημοποίηση μιας σχέσης θα οδηγήσει αναπόφευκτα σε μελλοντικές εμπλοκές με... ανταγωνιστές!


ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
Γενικά

Η είσοδος της Αφροδίτης στον Κριό σηματοδοτεί θετικές εξελίξεις για την καριέρα σου αλλά ακόμη και στην περίπτωση που δεν... έχεις μια τέτοια, ενδέχεται να λάβεις τα εύσημα ή μια τιμητική διάκριση για τις προσπάθειές σου. Παράλληλα, η Σελήνη στον Ταύρο μπορεί να διευρύνει τον κοινωνικό σου κύκλο, φέρνοντας σε κοντά σε άτομα που μπορούν να συμβάλλουν έμπρακτα στις επιδιώξεις σου. Φρόντισε μόνον να μην αναλωθείς αποκλειστικά σε υποθέσεις «χαμηλού βεληνεκούς» αλλά να πασχίσεις περισσότερο για ουσιαστικά ζητήματα και την επιμόρφωσή σου. Επιπλέον, είναι πιθανό να δρομολογηθεί ένα ταξίδι.
Ερωτικά
Όλα είναι ανοικτά και... υπό διεκδίκηση! Προσπάθησε ωστόσο να μην μπλεχτείς σε «διπλές» καταστάσεις κι αν αντιληφθείς κάτι τέτοιο από την πλευρά του συντρόφου σου, μην μείνεις στα κοινωνικά προσχήματα, αφού μάλλον ήρθε η ώρα να «πάρει πόδι»!


ΛΕΩΝ 
Γενικά

Η Σελήνη στον Ταύρο προωθεί τα πιο φιλόδοξα σχέδιά σου και σίγουρα ύστερα από ποικίλες «ζυμώσεις» με διαφωνούντες, μπορείς να εκμεταλλευτείς τις συγκυρίες ώστε να πετύχεις κάτι «μεγάλο», ιδιαίτερα στον επαγγελματικό τομέα. Ίσως μάλιστα σου γίνει μια πρόταση από εκείνες που... σπανίζουν, ενώ ίσως λάβεις και μια ευχάριστη είδηση. Επιπλέον, με την Αφροδίτη να περνάει στον Κριό, «δικαιούσαι» και να «σκοτώσεις» ευχάριστα την ώρα σου με κουβεντούλα και καλή παρέα αλλά ίσως είναι κρίμα να μείνεις μόνον σε αυτά, αφού οι συνθήκες ευνοούν πολλά περισσότερα όπως τα ταξίδια, τις σπουδές ή την επιμόρφωση σου.
Ερωτικά
Η ανασφάλεια σου ή ένας φόβος μοναξιάς μπορεί να σε οδηγήσει σε μια επιλογή που δεν σου ταιριάζει πραγματικά αλλά τονίζει το «εγώ» σου. Χαλάρωσε λοιπόν και σκέψου, ότι πρώτον δεν έχεις να αποδείξεις τίποτα και σε κανέναν και δεύτερον κάθε πράμα στην... ώρα του!


ΠΑΡΘΕΝΟΣ 
Γενικά

Με την είσοδο της Αφροδίτης στον Κριό ξεκινά μια περίοδος... ακόμη πιο θετικών εξελίξεων στα οικονομικά σου, κάτι που μπορεί να «νιώσεις» άμεσα μέσα από ένα δώρο ή μια προσφορά που θα σου γίνει. Δεν χρειάζεται βέβαια να ξοδέψεις μονομιάς το περίσσευμά σου... Παράλληλα, η Σελήνη στον Ταύρο προωθεί και εξελίσσει τα ενδιαφέροντά σου από τα πιο επιστημονικά, μέχρι εκείνα που έχουν πρακτική αξία για την καθημερινότητά σου, ίσως μάλιστα να αποκομίσεις χρήσιμες πληροφορίες επί... παντός επιστητού! Επιπλέον, ευνοούνται τα ταξίδια ενώ αν απλά «κυκλοφορήσεις» θα μείνεις τελικά με μια «γεμάτη» αίσθηση.
Ερωτικά
Θα έχεις την ευκαιρία να ζήσεις όμορφες στιγμές με τον άνθρωπο σου, ιδιαίτερα αν ταξιδέψετε ή βγείτε έξω με παρέα. Αν πάλι είσαι ακόμη ελεύθερος/η , ίσως αρχίσουν να σου μπαίνουν ιδέες για το... τέλος της εργένικης ζωής σου, μετά από μια «σούπερ» σεξουαλική εμπειρία!


ΖΥΓΟΣ 
Γενικά

Η είσοδος της Αφροδίτης στον Κριό αναμένεται να διευρύνει τον κύκλο των γνωριμιών σου, ίσως μάλιστα να γίνει προάγγελος μιας επωφελούς συμφωνίας. Παράλληλα βέβαια, οι οικονομικές εξελίξεις τρέχουν κι εσύ θα έχεις την ευκαιρία, είτε να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα που μπορούν να δώσουν λύσεις στα όποια προβλήματα σου, είτε να ενημερωθείς έγκαιρα για κάποια τεκταινόμενα του παρασκηνίου που έχουν μεγάλη αξία. Επιπλέον όμως, η Σελήνη στον Ταύρο ενδέχεται να αυξήσει κατακόρυφα την καταναλωτική σου διάθεση κι εδώ είναι που ίσως χρειάζεται κάποιο... μέτρο!
Ερωτικά
Όλα συνηγορούν σε ένα νέο ξεκίνημα κι αν είσαι μόνος/η ίσως «πέσεις» πάνω στον «άνθρωπο σου» εντελώς τυχαία. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση καλείσαι να διαχειριστείς ένα «σύνδρομο» ελευθερίας, που μπορεί να της δημιουργήσει προβλήματα, από όποια πλευρά κι αν προέρχονται.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ 
Γενικά

Η Σελήνη στον Ταύρο στρέφει τα φώτα της δημοσιότητας τόσο επάνω σου όσο και στις συνεργασίες σου, γι’ αυτό οφείλεις να δείξεις τον καλύτερο εαυτό σου, επιτυγχάνοντας δημιουργικές συνθέσεις απόψεων και... ατόμων. Αν μάλιστα καταφέρεις να βρεις για τον καθένα το σωστό πόστο αναμένεται να επωφεληθείς και οικονομικά. Επιπλέον, φαίνεται να προσελκύεις χρηματοδότες κι ότι άλλο... τραβάει η ψυχή σου! Παράλληλα, η είσοδος της Αφροδίτης στον Κριό δημιουργεί ένα θετικό πλαίσιο για τις εργασιακές σου σχέσεις κι ίσως τελικά κάποια πράγματα που φάνταζαν δύσκολα, να γίνουν με τον απλούστερο τρόπο.
Ερωτικά
Ένα πρόσωπο από τον χώρο της εργασίας σου ανανεώνει το ενδιαφέρον σου και σου... βάζει ιδέες για κάτι πιο μόνιμο, που όμως δύσκολα θα έρθει. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε θα έχεις την ευκαιρία να την ενδυναμώσεις μέσα από κοινές δράσεις και αμοιβαίες εξυπηρετήσεις.


ΤΟΞΟΤΗΣ 
Γενικά

Για σένα οι δουλειές είναι πάντα πολλές αλλά αυτήν την φορά έχεις το πλεονέκτημα και είτε πρόκειται για την διεκπεραίωση τεχνικών ή εργασιακών θεμάτων, είτε για το νοικοκυριό σου, η Σελήνη στον Ταύροθα σε βοηθήσει να πετύχεις πολλούς από τους στόχους σου, έστω κι αν αρχικά «υποφέρεις» από την... γνωστή πολυδιάσπασή σου ή μια προσωρινή αδιαθεσία που θα σε πάει κάπως πίσω. Παράλληλα, η είσοδος της Αφροδίτης στον Κριό σε κάνει ακόμη πιο «παιχνιδιάρη/α», με συνέπεια να πάρεις «πόντους» στην προσωπική και κοινωνική σου ζωή. Επιπλέον ενδέχεται να χαρείς από μια εξέλιξη στην ζωή ενός αγαπημένου σου προσώπου.
Ερωτικά
Είσαι το... αντικείμενο πολλών πόθων κι αν ενδώσεις στον πειρασμό είναι βέβαιο πως θα «συγκλονιστείς»! Αν όμως ζητάς κάτι περισσότερο από μια περιπέτεια ή θέλεις μια σχέση που να σε αντιπροσωπεύει πλήρως και να μην σου δημιουργεί προβλήματα ανταγωνισμού, μάλλον θα πρέπει να περιμένεις.
  
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 
Γενικά

Η Σελήνη στον Ταύρο σε βοηθά να περάσεις «γεμάτες» στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα, ενώ παράλληλα σε καλεί να αναπτύξεις τα δημιουργικά σου ενδιαφέροντα και να τα μοιραστείς με φίλους και γνωστούς. Επιπλέον φαίνεται πως μέσα από ένα παιχνίδι θα αποκομίσεις σημαντικά οικονομικά οφέλη. Παράλληλα, η είσοδος της Αφροδίτης στον Κριό μπορεί να συνοδευτεί με θετικές εξελίξεις σε ζητήματα που αφορούν στο σπίτι ή την οικογένειά σου, αν μάλιστα έχουν προηγηθεί κάποιες «αναταράξεις», τότε η επιρροή της θα γίνει ακόμη πιο αισθητή. Επιπλέον, οι συνθήκες ευνοούν την φροντίδα και τον εξωραϊσμό του χώρου σου.
Ερωτικά
Τουλάχιστον για σήμερα έχεις μεγάλη... ρέντα αλλά εδώ είναι που χρειάζεται να εξασκήσεις το ταλέντο σου στην... αξιολόγηση! Καλά είναι τα μεγάλα πάθη, ωραίες και οι απολαύσεις, αν όμως ο «άνθρωπος σου» δεν σου είναι χρήσιμος και σε άλλα πράγματα, τότε τι να τον κάνεις για μόνιμο/η;


ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
Γενικά

Η Σελήνη στον Ταύρο είναι πιθανό να σου... φέρει κόσμο στο σπίτι αλλά αν αυτό δεν είναι του γούστου σου μπορείς να επισκεφτείς εσύ αυτούς που επιθυμείς. Ακόμη οι συνθήκες είναι ευνοϊκές για να προβείς σε εσωτερικές αλλαγές στον χώρο σου αλλά και να κινηθείς με σκοπό την διευθέτηση ενός περιουσιακού ζητήματος. Παράλληλα, η είσοδος της Αφροδίτης στον Κριό αναμένεται να εμπλουτίσει την καθημερινότητά σου με ποικίλα ευχάριστα περιστατικά, όχι κατ’ ανάγκην πρωτεύουσας σημασίας αλλά σίγουρα ενισχυτικά μιας καλής ψυχολογίας. Επιπλέον, είναι πιθανό να λάβεις μια καλή είδηση ή να «ξεπορτίσεις», αναζητώντας νέες... περιπέτειες!
Ερωτικά
Έχεις μια μάλλον πειραματική διάθεση, που μπορεί μεν να σου προσφέρει πρωτόγνωρες εμπειρίες –ιδιαίτερα αν «εξέλθεις»- αλλά δεν προσφέρεται για κάτι σταθερό. Αν όμως είσαι δεσμευμένος/η, μπορείς να ανανεώσεις την σχέση σου μέσα από κοινές δράσεις κι ενδιαφέροντα.


ΙΧΘΥΕΣ 
Γενικά

Η Σελήνη στον Ταύρο πολλαπλασιάζει τις δράσεις σου και το καλό είναι πως οι εξελίξεις μπορεί να είναι πολύ θετικές. Μεταξύ άλλων, επαφές, συναντήσεις, μετακινήσεις, ταξίδια, σπουδές και ποικίλες συζητήσεις εξάπτουν το ενδιαφέρον σου και σε τροφοδοτούν με χρήσιμες πληροφορίες. Ακόμη, ενδέχεται να λάβεις μια ευχάριστη είδηση ή να αποκτήσεις κάποια gadget ¨η αξεσουάρ που θα κάνουν τη ζωή σου ευκολότερη. Παράλληλα, η είσοδος της Αφροδίτης στον Κριό μπορεί να σου φέρει μια οικονομική επιτυχία ή διευκόλυνση, που με την σειρά της θα σου επιτρέψει να αγοράσεις οτιδήποτε είχες «βάλει στο μάτι»!
Ερωτικά
Η έμφυτη προτίμηση σου στο μυστήριο σε οδηγεί σε... άγνωστα μονοπάτια με πολλές υποσχέσεις αλλά και δύσκολες προκλήσεις. Κι όλα αυτά βέβαια έχουν ενδιαφέρον αλλά καθιστούν δύσκολη την προσαρμογή σου σε μια σταθερή σχέση. Σήμερα πάντως, φαίνεται πως ένα δωράκι θα σε συγκινήσει!


Πηγή: astrology.gr

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!