GOOD LIFE

Δείτε την πρώτη φωτογραφία με όλες τις stars της θηλυκής Συμμορίας των 8

Μια θηλυκή εκδοχή του Ocean's 11, με 8 διάσημες γυναίκες ως μέλη (Η Συμμορία των 8) έρχεται στο σινεμά, αλλά οι παραγωγοί δεν αποκαλύπτουν και πολλά για αυτή.

Αυτό που ξέρουμε είναι πως η ταινία θα κυκλοφορήσει στις 8 Ιουνίου του 2018, πως στην ταινία θα κάνουν μικρές εμφανίσεις δεκάδες celebrities: από τις Kardashians μέχρι τη σιδηρά κυρία της Vogue, Anna Wintour και διάσημους σχεδιαστές μόδας, και πως στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα απολαύσουμε 8 πασίγνωστες stars.
Συγκεκριμένα αρχηγός της συμμορίας είναι η Sandra Bullock που υποδύεται την Debbie Ocean (εικάζεται πως ίσως είναι η αδελφή, του Danny του ρόλου που έχει υποδυθεί ο George Clooney στην Συμμορία των 11). Στο πλευρό της έχει την Cate Blanchett που υποδύεται τη Lou, τη  Rihanna (ως Nine Ball) την Mindy Kaling (ως Amita) την Awkwafina (ως Constance), την Helena-Bonham Carter (ως Rose), την Anne Hathaway ως Daphne Kluger και τέλος την Sarah Paulson ωςTammy.
Τώρα το Entertainment Weekly παρουσίασε την πρώτη φωτογραφία που δείχνει όλες τις πρωταγωνίστριες μαζί  μέσα σε ένα βαγόνι, αλλά και κάποιες νέες εικόνες από τα γυρίσματα.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!