GOOD LIFE

True story: Θύμα φρικτής παιδικής κακοποίησης μιλά μετά από 16 χρόνια [βίντεο]

Το 2001, η ιστορία της παιδικής κακοποίησης της Lauren Kavanaugh είχε συγκλονίσει το κόσμο και τώρα η 23χρονη πλέον Lauren μίλησε στη τηλεόραση για τα απίστευτα βασανιστήρια που βίωσε ως παιδί.

Η Lauren Kavanaugh εμφανίστηκε στην εκπομπή του Dr Phil, τη γνωστή αμερικανική εκπομπή που ασχολείται με θέματα ψυχικής υγείας και μίλησε για την ιστορία της, καθώς πλέον θέλει το δικό της δράμα να γίνει παράδειγμα προς αποφυγή, ενώ η ίδια προσπαθεί μέσω social media να σταθεί σε άλλα παιδιά και εφήβους - θύματα κακοποίησης και δέχεται και η ίδια μηνύματα συμπαράστασης.
Το 2001 η 8χρονη τότε Lauren, είχε βρεθεί από τις αρχές να ζει κλειδωμένη μέσα σε μια ντουλάπα στο σπίτι της μητέρας της και του πατριού της στο Τέξας. Το κορίτσι ζούσε μέσα στη ντουλάπα σχεδόν από τη στιγμή που γεννήθηκε και οι αστυνομικοί είχαν συγκλονιστεί όταν εντόπισαν ένα κοριτσάκι να κοιμάται μέσα στα δικά του περιττώματα, σε μια σκοτεινή ντουλάπα. Το κορίτσι ζύγιζε μόλις 11,6 κιλά, ήταν υποσιτισμένο και οι γιατροί που το εξέτασαν διαπίστωσαν πως η μικρή είχε πέσει θύμα βιασμού δεκάδες φορές και χρειάστηκε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για να αποκατασταθούν οι κακώσεις από τους πολλαπλούς βιασμούς.
Οι γονείς της, η μητέρα της Barbara Atkinson και ο πατριός της  Kenneth Atkinson, είχαν 5 ακόμη παιδιά, αλλά μόνο την Lauren τιμωρούσαν με αυτόν τον τρόπο γιατί όπως είπαν στο δικαστήριο "ήταν κακό κορίτσι". Και οι δυο εχουν καταδικαστεί σε ισόβια φυλάκιση.
Τώρα η Lauren μετά από τόσα χρόνια, έσπασε τη σιωπή της και η ιστορία της συγκλονίζει ξανά τον κόσμο. Η ίδια παραδέχεται πως έχει κάνει πάνω από 30 απόπειρες αυτοκτονίας και πως έχει διαρκώς εφιάλτες από τα παιδικά της χρόνια. Ακούστε την να περιγράφει πώς μέχρι και σήμερα δεν μπορεί να ακούσει μουσική κάντρι, γιατί τέτοια μουσική έβαζαν στη διαπασών οι γονείς της για να μην ακούγονται τα ουρλιαχτά της, πώς ο πατριός της τη σημάδευε διαρκώς με την καραμπίνα και προσποιούνταν πως πατούσε τη σκανδάλη και πώς η μητέρα της και ο πατριός της έφερναν άτομα στο σπίτι για να τη βιάζουν.
Τα βίντεο από τις πρόσφατες εκπομπές του Dr Phil κάνουν το γύρο του κόσμου.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!