GOSSIP

Σάλος με τη Melania που τρώει... μακαρονάδα από κοσμήματα [εικόνες]

Λίγες μόνο ώρες μετά τη στιγμή που ο πρόεδος των ΗΠΑ Donald Trump ανακοίνωσε πως θα προχωρήσει στη κατασκευή του τείχους στα σύνορα με το Μεξικό, ένα περιοδικό στο Μεξικό κυκλοφόρησε με ένα εξώφυλλο που προκάλεσε πολλά σχόλια.

Πρόκειται για την μεξικανική έκδοση του γνωστού περιοδικού Vanity Fair, που στο εξωφυλλό του έχει τη νέα πρώτη κυρία των ΗΠΑ, να τρώει μια μακαρονάδα από κοσμήματα ενώ υπάρχει και μια εικόνα όπου η Melania πίνει χυμό από ένα ποτήρι γεμάτο χρυσαφικά.
Η φωτογραφία προκάλεσε πολλές αντιδράσεις για την "υπερβολική επίδειξη πλούτου" και όπως αναφέρει και ο Guardian, oι Μεξικανοί έγιναν έξαλλοι με το εξώφυλλο,  κάποιοι κατηγόρησαν για σνοσμπισμό τη Melania και έφτασαν να την συγκρίνουν με τη Μαρία Αντουανέτα! Άλλοι πάλι έσπευσαν να κατηγορήσουν το περιοδικό πως επίτηδες έβγαλε αυτό το εξώφυλλο ως αντίδραση για τις κινήσεις Trump και μάλιστα άρχισαν να κυκλοφορoύν "αποδείξεις" πως αυτή η φωτογράφηση δεν έχει γίνει από το Vanity Fair αλλά από το περιοδικό GQ, που είχε δημοσιεύσει αυτή την εικόνα το 2016 με συνέντευξη της Melania. Οι δε Μεξικανοί θεώρησαν πως οι εκδότες του περιοδικού έπρεπε να δείξουν μεγαλύτερη ευαισθησία και να σεβαστούν το γεγονός πως ο μεξικανικός λαός αισθάνεται πως δέχεται επίθεση από τον Trump.
Τελικά η αλήθεια δεν έχει καμία σχέση με όλα αυτά. Η φωτογράφηση δεν έγινε ούτε από το GQ, ούτε από το Vanity Fair, αλλά έγινε το 2011 για το Philadelphia Style και έγινε για τις ανάγκες ενός θέματος  που προωθούσε τη συλλογή QVC με τα κοσμήματα που σχεδιάζει η Melania. Όμως όταν παρέλθει ένα διάστημα, ο φωτογράφος μπορεί να πουλήσει τις φωτογραφίες του και αλλού και προφανώς τις πούλησε σε κάποιο διεθνές πρακτορείο φωτογραφιών από όπου τις αγόρασαν τα δύο περιοδικά.
Άρα η Melania δεν έδωσε ακριβώς τη συγκατάθεσή της για ένα εξώφυλλο που την εμφανίζει να ζει μέσα στη χλιδή, η δε εμφάνιση αυτής της φωτoγραφίας στο εξώφυλλο του Vanity Fair στο Μεξικό μπορεί να είναι μια ατυχής (ή απολύτως εύστοχη) σύμπτωση.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!