GOOD LIFE

Τα "έξυπνα" jeans σε βοηθούν να κάνεις πολλά ακόμα και να... φλερτάρεις [βίντεο]

Τα τελευταία χρόνια βλέπουμε πολλές προσπάθειες για την επέκταση των εφαρμογών των smart συσκευών και στην ενδυμασία.

Και ένα τέτοιο παράδειγμα αποτελούν τα νέα "έξυπνα" τζην ρούχα που παρουσίασε στην πρόσφατη έκθεση τεχνολογίας CES στο Λας Βέγκας η γαλλική εταιρεία Spinali Design.
Πρόκειται για τα Spinalli Design Essential jeans, που είναι ρούχα από τζην ύφασμα, τα οποία σε κάθε πλευρά φέρουν αισθητήρες και μικρούς δονητές και φυσικά συνδέονται μέσω app με το smartphone σου
Έτσι όταν φοράς τα Spinalli Design Essential jeans, κάθε φορά που θέλεις να πας κάπου ενεργοποιείς το ανάλογο πρόγραμμα και τα ρούχα σου λειτουργούν ως GPS και η κάθε πλευρά δονείται ανάλογα με το αν πρέπει να στρίψεις δεξιά ή αριστερά.
Εκτός όμως από αυτή την εφαρμογή τα συγκεκριμένα έξυπνα τζην μπορείς να τα σετάρεις ώστε να δονούνται μόνο όταν δέχεσαι σημαντικά μηνύματα και ειδοποιήσεις στο smartphone σου ώστε να μην χρειάζεται να τσεκάρεις συνέχεια το κινητό σου τηλέφωνο.
Όμως η εφαρμογή των Spinalli Design Essential jeans που συζητιέται πιο πολύ, είναι αυτή που σου επιτρέπει να κάνεις να δονούνται τα Spinalli Design Essential jeans που φοράει κάποιος άλλος ή  άλλη ώστε να φλερτάρεις χωρίς να σε πάρει χαμπάρι κανείς!  Μόνο οι Γάλλοι θα μπορούσαν να σκεφτούν κατι τέτοιο.

 Να σημειωθεί πως τα ρούχα διαθέτουν ενσωματωμένη μπαταρία που δεν επαναφορτίζει αλλά η εταιρεία ισχυρίζεται πως έχει διάρκεια ζωής μέχρι και 4 χρόνια αν χρησιμοποιείς τα εν λόγω ρούχα μία φορά την εβδομάδα.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!