GOOD LIFE

6 έξυπνοι τρόποι για να κάνετε το σπίτι σας να μυρίζει τέλεια

Η όσφρηση είναι η αίσθηση που συνδέεται περισσότερο από όλες με τα συναισθήματα και Έρευνες δείχνουν πως το 75% των συναισθημάτων επηρεάζονται από τις μυρωδιές. 

Αν θέλετε λοιπόν να δημιουργήσετε ένα περιβάλλον που θα σας κάνει πιο χαρούμενους, εμείς σας παρουσιάζουμε 6 τρόπους για να αρωματίσετε το σπίτι σας και να απολαύσετε στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας!
1. Τα κεριά είναι από τους κλασικούς τρόπους για να αρωματίσετε το σπίτι σας. Το κλειδί είναι να αυξήσετε την λειτουργικότητά τους τοποθετώντας τα στους χώρους σας με στρατηγική. Βάλτε τα σε χώρους που είναι απρόβλεπτοι. Για παράδειγμα, μπορείτε να τα βάλετε κοντά σε κουρτίνες (σε ασφαλή απόσταση για να μην έχετε ατυχήματα!) και σε χώρους που υπάρχουν υφάσματα και ρούχα. Τα υφάσματα απορροφούν τις μυρωδιές και έτσι ο χώρος σας θα συνεχίσει να είναι αρωματισμένος ακόμα και αφού σβήσουν τα κεριά.

2. Απλώστε τα ρούχα στο καλοριφέρ. Αφού βγάλετε τα ρούχα από το πλυντήριο, απλώστε μερικά στο καλοριφέρ για να στεγνώσουν. Η θερμότητα θα εξατμίσει την υγρασία και θα την απελευθερώσει στον αέρα του δωματίου. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να διαλέξετε το μαλακτικό με το άρωμα που σας αρέσει!

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση. 

Δείτε εδώ περισσότερες ιδέες για όλους τους χώρους του σπιτιού σας και τη ζωή σας μέσα σε αυτό! 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!