GOOD LIFE

Ποιό διεθνές hit του 2016 έγινε πρώτα "σουξέ" στην Ελλάδα;

Η LP, η διάσημη τραγουδίστρια και τραγουδοποιός από την Αμερική, έκανε το απόλυτο breakthrough στη Ελλάδα, την χρονιά που μόλις πέρασε με το τραγούδι της “Lost On You”. 

Το track που έχει γράψει η ίδια μαζί με τους Nate Campany και Mike Del Rio αγαπήθηκε από την πρώτη στιγμή και κατέκτησε όλα τα official charts της Ελλάδας, έμεινε μάλιστα στην κορυφή του Official Airplay Chart για 18 συνεχόμενες εβδομάδες.

Το “Lost On You” είναι επίσημα το #1 τραγούδι για το 2016 σύμφωνα με το MediaΙnspector, τον επίσημο και αποκλειστικό συνεργάτη της IFPI. Το single έμεινε για 18 συνεχόμενες εβδομάδες στο #1 του Official Airplay Chart (και για 30 εβδομάδες στο #1 του International Airplay Chart) ενώ παραμένει στοTop10 μετά απο 8 μήνες κυκλοφορίας. Επίσης σκαρφάλωσε στο #1 σε iTunes, Shazam και Spotify.

Η επιτυχία του τραγουδιού ξεκίνησε απο την Ελλάδα και σταδιακά κατέκτησε ολόκληρη την Ευρώπη ενώ έφτασε μέχρι το #4 του παγκόσμιου ShazamChart. Αυτή είναι η πρώτη φορά που μια επιτυχία ξεκινάει απο την Ελλάδα. Οι προβολές του “Lost On You” στο YouTube έχουν ξεπεράσει συνολικά τα 100 εκατομμύρια.

Το νέο album της LP κυκλοφόρησε από την Cobalt Music πριν λίγες μέρες και βρίσκεται στο #2 του International Albums Chart της Ελλάδας. Εκτός απο το τεράστιο hit “Lost On You” περιλαμβάνει μεταξύ άλλων, το καινούργιο της single “Other People” – το οποίο είναι στο Top10 του International AirplayChart-, το viral hit “Muddy Waters” και το ήδη αγαπημένο “Tightrope”.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!