GOOD LIFE

Ιδέες για να εξοικονομήσετε αποθηκευτικό χώρο στο μπάνιο

Μπορεί το μπάνιο να περνά πολλές φορές απαρατήρητο όμως υπάρχει και εκεί ακαταστασία και χρειάζεται και αυτό όπως όλα τα άλλα δωμάτια του σπιτιού τη φροντίδα του.

Εμείς σας προτείνουμε μερικές εύκολες λύσεις και πάνω απ’ όλα οικονομικές έτσι ώστε να οργανώσετε το χώρο του μπάνιου δημιουργώντας αποθηκευτικούς χώρους.

Βάλτε ράφια στο μπάνιο σας 

Μια από τις σίγουρες επιλογές για περισσότερο αποθηκευτικό χώρο, όχι μόνο στο μπάνιο αλλά και στο υπόλοιπο σπίτι είναι τα ράφια. Προτείνουμε μια έξυπνη λύση που είναι να τοποθετήσετε ράφια πάνω από την πόρτα του μπάνιου. Όσο και αν σας ακούγεται περίεργο στο πάνω μέρος της πόρτας υπάρχει αρκετός ανεκμετάλλευτος χώρος και είναι ώρα να φανεί χρήσιμος. Δυο ράφια στα χρώματα του μπάνιου σας και σε ψηλό σημείο έτσι ώστε να αποφεύγονται δυσάρεστες συγκρούσεις είναι ικανά για να «αλαφρύνουν» το ασφυκτικά γεμάτο μπάνιο σας.

Έπιπλο μπάνιου 

Σωτήριο μπορεί να αποδειχθεί πολλές φορές το έπιπλο που μπορεί να έχετε κάτω από το νιπτήρα του μπάνιου σας ή ένα μικρό επιπλάκι που μπορείτε να χωρέσετε σε κάποιο σημείο. Τα ράφια αλλά και τα ντουλάπια του θα σας βοηθήσουν να «κρύψετε» και να τακτοποιήσετε όλα όσα δεν θέλετε να είναι σε κοινή θέα. Συνήθως τα έπιπλα μπάνιου είναι ξύλινα και ελαφρώς υπερυψωμένα από το έδαφος έτσι ώστε να μην έρχονται σε επαφή με νερά και υγρασία.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση. 

Δείτε εδώ περισσότερες ιδέες για όλους τους χώρους του σπιτιού σας και τη ζωή σας μέσα σε αυτό!

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!