ΖΩΔΙΑ

Ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο

Αυτό το Σαββατοκύριακο αναμένεται να είναι ιδιαίτερα ερωτικό. Δείτε ποιό ζώδιο μπορεί ξαφνικά να εκδηλώσει ενδιαφέρον για εσάς.

Ένα καταπληκτικό διήμερο μας περιμένει όπου θα υπάρχουν ευχάριστες εκπλήξεις, αλλά και εξελίξεις στην αισθηματική μας ζωή . Στις 10 Δεκεμβρίου ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Κρόνο, μας βοηθά να βγούμε από τα αδιέξοδα των σχέσεων και να δούμε ορθολογικά τα πράγματα, ώστε να πάρουμε αποφάσεις . Ακόμη ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα μας αναθερμαίνει τις σχέσεις μας, ενώ γινόμαστε πολύ ελκυστικοί. Αλλά και η Σελήνη θα παίξει τον δικό της ρόλο αφού εισέρχεται στον Ταύρο και οι αισθήσεις μας κυριαρχούν!

Κριός

Ασφαλώς και θα ετοιμάζεστε να κάνετε κάποιο ταξιδάκι, θ α συναντήσετε λοιπόν κάποιο άτομο από τον Αιγόκερω, το οποίο θα σας συναρπάσει, πρόκειται να περάσετε πολύ όμορφες στιγμές.

Ταύρος

Με την Σελήνη στο ζώδιό σας, αλλά και την ενίσχυσή σας από το πλανητικό σκηνικό, θα εκπέμπετε μια πολύ γοητευτική εικόνα προς τα έξω. Κάποιος Λέων ίσως να προσπαθήσει να σας πλησιάσει, ωστόσο οι αποφάσεις σας δεν θα είναι άμεσες.

Δίδυμοι

Η σύνοδος του Ήλιου με τον Κρόνο, θα σας κάνει προσεκτικούς στις αποφάσεις σας, θα είστε ελκυστικοί και θα δεχθείτε διάφορες προσκλήσεις. Ωστόσο κάποια έκπληξη από έναν Ταύρο ίσως να σας αλλάξει το πρόγραμμά σας.

Καρκίνος

Το εξάγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα θα σας κάνει πολύ γοητευτικούς και θα είστε πολύ κοινωνικοί. Θα βρεθείτε με πολλά και διαφορετικά άτομα, ίσως κάποιο άτομο από την Παρθένο να σας φλερτάρει επίμονα.


Λέων

Ο τρόπος που θα βλέπετε τα πράγματα με την εύνοια των πλανητών θα σας οδηγήσει σε μια εκπληκτική συνάντηση με ένα άτομο από τον Καρκίνο. Πιθανόν να ξεκινήσετε μια νέα σχέση.

Παρθένος

Τόσο η σύνοδος του Ήλιου με τον Κρόνο, όσο και η διέλευση της Σελήνης από τον Ταύρο θα σας ορίσουν το διήμερο αυτό. Ευχάριστες εκπλήξεις και συναντήσεις θα σας αναγκάσουν να πάρετε αποφάσεις. Πιθανόν η έκπληξη να είναι το φλερτ ενός Τοξότη.

Ζυγός

Με την εύνοια του Δία, αλλά και των άλλων διελεύσεων, θα είστε πολύ ελκυστικοί στο αντίθετο φύλο. Μια συναρπαστική συνάντηση με ένα άτομο από τον Υδροχόο θα σας αναστατώσει ευχάριστα.

Σκορπιός

Η γοητεία σας θα είναι έντονη και θα είστε ευδιάθετοι. Κάποιο πρόσωπο από τους Διδύμους ίσως να είναι η έκπληξη του διημέρου για εσάς.

Τοξότης

Η σύνοδος του Ήλιου με τον Κρόνο θα σας κάνει να πάρετε αποφάσεις και να ξεκαθαρίσετε τις σχέσεις σας. Κάποιο άτομο από τον Κριό, ίσως να σας πλησιάσει με ένα ιδιαίτερο στυλ και να σας γοητεύσει.

Αιγόκερως

Η γοητεία σας θα είναι έντονη με την ενίσχυσή σας από το εξάγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα, έτσι θα έχετε διάθεση για κάτι καινούριο και πιθανόν η παρουσία ενός Σκορπιού να παίξει καθοριστικό ρόλο.

Υδροχόος

Το διήμερο αυτό θα είστε πολύ κοινωνικοί και θα έχετε διάφορες συναντήσεις, ίσως με την επίδραση του πλανητικού σκηνικού να κάνετε κάποιες αλλαγές. Ένα άτομο όμως από τους Ιχθείς θα σας προκαλέσει το ενδιαφέρον .

Ιχθείς

Τόσο η σύνοδος όσο και το εξάγωνο του διημέρου, θα επιδράσουν θετικά στα αισθηματικά σας, Κάποιος Ζυγός θα σας προσεγγίσει και θα γοητευθείτε.

Πηγή: athensmagazine.gr
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!