ΖΩΔΙΑ

Οι προβλέψεις της Δευτέρας 12 Δεκεμβρίου 2016

Ο Άρης στον Υδροχόο ενδέχεται να προκαλέσει εντάσεις.

ΚΡΙΟΣ
Γενικά

Ο Άρης στον Υδροχόο «πετάει την σκούφια του» για να προκαλέσει εντάσεις και συγκρούσεις με άτομα του φιλικού σου περιβάλλοντος, που είτε δεν εγκρίνουν την πολιτική σου, είτε «μπερδεύονται στα πόδια σου» χωρίς να σε ρωτήσουν. Επειδή όμως, αν δεν επιδείξεις συμβιβαστική διάθεση απέναντι σε όλα αυτά, η «βαλίτσα» μπορεί να φτάσει πολύ... μακριά, φρόντισε να μην τραβήξεις τα πράγματα στα άκρα. Επιπλέον, οφείλεις να είσαι εξαιρετικά προσεκτικός/η στις μετακινήσεις σου. Παράλληλα, το τετράγωνο Ήλιου-Χείρωνα σε καλεί να στραφείς σε παραδοσιακές θεραπευτικές μεθόδους.
Ερωτικά
Η κατάσταση θυμίζει την ηρεμία πριν την θύελλα, ίσως όμως να πάρεις μια πρώτη γεύση από τα όσα... συναρπαστικά θα ακολουθήσουν, μέσα από τα δρώμενα στην ζωή ενός φίλου ή μιας φίλης, αφού όπου να ‘ναι θα κτυπήσουν και την δική σου πόρτα! Επιπλέον, ίσως να προβληματιστείς από μια σεξουαλική «αρρυθμία».

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά

Ο Άρης στον Υδροχόο σε καλεί να πάρεις πρωτοβουλίες για να διορθώσεις τα κακώς κείμενα στην δουλειά σου και στην ζωή σου, υπάρχει ωστόσο σοβαρό ενδεχόμενο να βρεις απέναντί σου ένα ισχυρό πρόσωπο, γι’ αυτό καλό είναι να χειριστείς τις υποθέσεις σου με προσοχή και συμβιβαστικό πνεύμα, αφού μια «εφ’ όλης της ύλης» σύγκρουση δεν εξυπηρετεί κανέναν και ιδιαίτερα τα οικονομικά σου!. Παράλληλα, το τετράγωνο Ήλιου-Χείρωνα, μπορεί να επαναφέρει στο προσκήνιο τόσο μια παλιά οικονομική υπόθεσή σου, όσο και φίλους που έχεις να δεις καιρό.
Ερωτικά
Ο ενεργός Χείρωνας μπορεί να συμβάλλει σε μια επανασύνδεση με ένα πρόσωπο από το παρελθόν. Ανάλογες «επαναφορές» όμως, μπορεί να προκύψουν κι αν είσαι ήδη σε μια σχέση κι εκεί τα πράγματα είναι αρκετά μπλεγμένα, αφού υπάρχουν συναισθηματικά ερείσματα που δεν γίνεται να αγνοηθούν.


ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά

Ο Κρόνος στον Τοξότη σου βάζει δύσκολα στις εξωστρεφείς δραστηριότητες σου και γενικότερα την επαφή σου με τους άλλους, είτε δρομολογώντας καθυστερήσεις κι αναβολές, είτε καλλιεργώντας μια πλήρη ασυνεννοησία. Επιπλέον αν ταξιδέψεις ή μετακινηθείς φρόντισε να έχεις τα μάτια σου δεκατέσσερα, αφού ελλοχεύει ο κίνδυνος ατυχήματος. Παράλληλα, το τετράγωνο Ήλιου-Χείρωνα σε καλεί να «στρατευθείς» σε μια οικογενειακή υπόθεση ή να αξιοποιήσεις παραδοσιακές φόρμες, εμφανίζοντάς τις σε μια ανανεωμένη εκδοχή.
Ερωτικά
Αν ενδιαφέρεσαι για κάτι νέο, όλα παραπέμπουν στην δημιουργία μιας σχέσης με ένα πρόσωπο αρκετά μεγαλύτερης ηλικίας, κάτι όμως που δεν θα γίνει χωρίς αντιδράσεις από το συγγενικό σου περιβάλλον. Αν πάλι είσαι ήδη δεσμευμένος/η, το πιθανότερο είναι να νοιώσεις εγκλωβισμένος/η από τις εξελίξεις.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά

Το τετράγωνο Ήλιου-Χείρωνα καλλιεργεί μνήμες και μια παρελθοντολογία που καλό είναι να λάβει δημιουργικές-ερευνητικές διαστάσεις και να μην εξαντληθεί στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, αφού εκεί είναι πολύ εύκολο να πέσεις θύμα των αδυναμιών ή των εξαρτήσεών σου. Παράλληλα, ο Κρόνος στον Τοξότη σε καλεί να εντοπίσεις έγκαιρα τις ενδεχόμενες ελλείψεις ή ανεπάρκειές σου στον επαγγελματικό τομέα, ώστε να αποφύγεις «παρατράγουδα» και μια οικονομική ζημιά. Κι αν έχεις κατά νου να ξεκινήσεις κάτι, είναι προτιμότερο να αναβάλεις τις οριστικές σου αποφάσεις.
Ερωτικά
Ο ενεργός Χείρωνας μπορεί να σε φέρει κοντά σε ένα πρόσωπο με το οποίο ήδη γνωρίζεστε αλλά δεν έχετε εξαντλήσει τα περιθώρια της σχέσης σας. Μάλιστα, ακόμη και μια «παρηγορητική» αγκαλιά, μπορεί να λάβει άλλες διαστάσεις, κάτι που δεν θα σε «χαλάσει» καθόλου, αρκεί βέβαια να μην είσαι ήδη σε μια σχέση.


ΛΕΩΝ
Γενικά

Ο Άρης στον Υδροχόο μπορεί να διαταράξει μια συνεργασία σου αλλά και να σε… πεισμώσει, προκειμένου να πετύχεις τους στόχους σου μια ώρα αρχύτερα. Ωστόσο, η «μάχη» σου δεν θα είναι εύκολη, ίσως μάλιστα να βρεθείς προ προσωρινού αδιεξόδου, οπότε καλό είναι να ακολουθήσεις μια πιο συμβιβαστική φόρμουλα. Παράλληλα, το τετράγωνο Ήλιου-Χείρωνα σε κάνει πολύ πιο συναισθηματικό απέναντι σε αιτήματα οικονομικής βοήθειας, με συνέπεια να χάσεις μεν σε υλικά αγαθά αλλά να κερδίσεις σε εκτίμηση και σεβασμό.
Ερωτικά
Η προδιάθεσή σου να «αφεθείς» σε μια πρόκληση μπορεί να σε οδηγήσει σε… μπλέξιμο, αφού το πιθανότερο είναι από την άλλη πλευρά να υπάρχουν δεσμεύσεις που δεν καθιστούν ομαλή την πορεία της σχέσης σας. Αν πάλι είσαι ήδη δεσμευμένο/η, πρόσεξε μήπως καταπέσει απότομα αυτό το καθεστώς!


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
 Γενικά

Το τετράγωνο Ήλιου-Χείρωνα αυξάνει την σχέση εξάρτησης με τα οικεία σου πρόσωπα κι ίσως κάποια στιγμή να νοιώσεις αδύναμος/η να πάρεις οποιαδήποτε σημαντική απόφαση, χωρίς την έγκρισή τους, κάτι όμως που τελικά μπορεί και να σε ωφελήσει. Επιπλέον, φαίνεται να επανακάμπτει δριμύτερο ένα περιουσιακό ζήτημα. Παράλληλα, ο Άρης στον Υδροχόο σε καλεί να «κόψεις ταχύτητα» στην δουλειά σου, αναζητώντας κάθε διαθέσιμη εναλλακτική λύση, ώστε να καλύψεις επαρκώς κάποιες «αναποδιές» ή ελλείψεις.
Ερωτικά
Φαίνεται να βρίσκεσαι σε δίλημμα, έχοντας να επιλέξεις ανάμεσα σε μια «κλειστή» σχέση με όλα τα υπέρ και τα κατά της και σε μια άλλη που χαρακτηρίζεται από μια επικοινωνιακά καλή «χημεία», χωρίς ωστόσο να σε διασφαλίζει ως προς την σταθερότητα ή την διάρκειά της.


ΖΥΓΟΣ
Γενικά

Ο Κρόνος στον Τοξότη, μπορεί να σε κάνει να «κολλήσεις» σε μια λεπτομέρεια, κάτι που μπορεί να γίνει πολύ ενοχλητικό στην καθημερινότητα σου, τόσο για σένα, όσο και για όσους ή όσες σε περιστοιχίζουν, με συνέπεια να προκύψουν εντάσεις και καυγάδες. Ακόμη ενδέχεται να προκύψουν καθυστερήσεις ή εμπλοκές στις μετακινήσεις σου. Παράλληλα, το τετράγωνο Ήλιου-Χείρωνα σε καλεί να αξιοποιήσεις παλαιό ή αποθηκευμένο εξοπλισμό στην δουλειά σου, ενώ μπορεί να σου φέρει πίσω μια πελατεία που θεωρούσες χαμένη.
Ερωτικά
Με την Αφροδίτη και τον Άρη στον Υδροχόο, οι εξελίξεις στην προσωπική σου ζωή μπορεί να είναι ραγδαίες, ίσως μάλιστα να βιώσεις κάτι πολύ δυνατό. Σε κάθε περίπτωση όμως πρόσεξε μήπως κάνεις βιαστικές κινήσεις που θα επιφέρουν ακριβώς τα αντίθετα αποτελέσματα από τα επιδιωκόμενα!


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά

Ο Άρης στον Υδροχόο μπορεί να προκαλέσει ένα οικογενειακό «πατιρντί», με αφορμή κι αιτία την οικονομική διαχείριση, ανάλογες καταστάσεις ωστόσο μπορεί να προκύψουν και στην δουλειά σου, είτε πρόκειται για ένα δικό σου λάθος, είτε για μια αστοχία για την οποία ευθύνονται άλλοι. Επιπλέον, η ημέρα δεν συστήνεται για σημαντικές αγορές ή επενδύσεις. Παράλληλα, με το τετράγωνο Ήλιου-Χείρωνα μπορεί να σε επισκεφθεί ένα άτομο που έχεις να δεις καιρό και με το οποίο σε συνδέουν πολλά, ενώ δεν αποκλείεται να αναβιώσει κι ένα παλιό σου ενδιαφέρον.
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, μπορεί να γνωρίσεις ένα πρόσωπο με το οποίο έχετε μια ευδιάκριτη διαφορά ηλικίας αλλά νοιώθεις ότι μπορεί να σου προσφέρει την συναισθηματική και νοητική κάλυψη που επιθυμείς. «Παίζει» ακόμη και η αναβίωση μιας παλιάς κατάστασης.


ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά

Ίσως νιώσεις την ανάγκη να συμπαρασταθείς έμπρακτα σε κάποιον/α, πηγαίνοντας κόντρα στην «κοινή λογική» αλλά με τον αυστηρό Κρόνο στο ζώδιο σου να μην ευνοεί νέες πρωτοβουλίες, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να αναβάλεις κάθε σημαντική απόφαση για αργότερα. Αντίθετα, σε σχέση με την διερεύνηση δικών σου θεμάτων, έχεις το «οκ», αφού θα σου δοθεί η ευκαιρία να διορθώσεις λάθη του παρελθόντος. Παράλληλα, το τετράγωνο Ήλιου-Χείρωνα μπορεί να επαναφέρει στο προσκήνιο ένα περιουσιακό σου ζήτημα.
Ερωτικά
Το κλίμα είναι σχετικά «εύφλεκτο» αν μάλιστα ανακατευτείς σε μια υπόθεση που αφορά σε γνωστό/η ή συγγενή σου και δεν τηρήσεις τις αναγκαίες αποστάσεις, το πιθανότερο είναι να γίνεις μέρος του προβλήματος, παρά τις όποιες καλές προθέσεις σου, Γι’ αυτό από μακριά κι αγαπημένοι!


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά

Καλό είναι σήμερα να μην εγκλωβιστείς σε συναισθηματισμούς κι εξαρτήσεις, στρέφοντας τελικά την ενέργεια σου σε πνευματικά ενδιαφέροντα κι όχι σε πρόσωπα. Μάλιστα, ο ενεργός Χείρωνας σε καλεί να «σκαλίσεις» το παρελθόν, είτε αυτό αφορά κάτι προσωπικό σου, είτε αναφέρεται σε ζητήματα ευρύτερου ενδιαφέροντος, έχοντας μια πιο επιστημονική ματιά, ώστε να μην εγκλωβιστείς σε παραπλανητικούς θρύλους ή δεισιδαιμονίες. Παράλληλα, καλείσαι να «αμυνθείς» σε μια οικονομική διεκδίκηση σε βάρος σου.
Ερωτικά
Τουλάχιστον για σήμερα έχεις την τάση να καλύψεις ανάγκες και τάσεις που είναι πολύ διαφορετικές μεταξύ τους –για παράδειγμα τον ρομαντισμό με την φιληδονία- φρόντισε ωστόσο η «σαλάτα» που θα γευτείς να σου αφήσει εν τέλει και κάποια συμπεράσματα για το τι πραγματικά αποζητάς.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά

Ο Άρης στον ζώδιό σου ενδέχεται να σε παρασύρει σε εκδηλώσεις που προκαλούν κι επειδή ανάμεσα σε αυτούς/ες που απευθύνεσαι υπάρχουν και πρόσωπα «παλιομοδίτικα» ή μιας άλλης νοοτροπίας, καλό είναι να κινηθείς πιο μετρημένα, αφού οι «ηρωισμοί» απέναντί σε «αγύριστα» κεφάλια είναι λογικό να καταλήξουν σε μια σύγκρουση εφ’ όλης της ύλης. Παράλληλα, το τετράγωνο Ήλιου-Χείρωνα μπορεί να επαναφέρει στο προσκήνιο μια παλιά οικονομική υπόθεση στην οποία μάλιστα εμπλέκεται κι ένα πρόσωπο που τότε ήταν φίλος σου.
Ερωτικά
Η Αφροδίτη και ο Άρης στο ζώδιό σου μπορεί να συμβάλλουν στο ξέσπασμα μιας συναισθηματικής «θύελλας», που μπορεί να σε παρασύρει σε κινήσεις ή επιλογές «υψηλού ρίσκου». Επειδή όμως στον έρωτα το κάθε τι έχει την αξία του, κοίταξε να το… διασκεδάσεις!


ΙΧΘΥΕΣ
Γενικά

Ο Χείρωνας στο ζώδιό σου μπορεί να συμβάλλει σε επαναλήψεις φαινομένων αλλά και επανασυνδέσεις με πρόσωπα από το παρελθόν, δίνοντας σου την ευκαιρία να «ξανακτίσεις» κομμένες «γέφυρες». Επιπλέον, μπορεί να αναζωπυρώσει επαγγελματικές προοπτικές του παρελθόντος ή να σε φέρει σε επαφή με παλιούς και έμπειρους γνώστες του αντικειμένου με το οποίο ασχολείσαι. Παράλληλα όμως, ο Άρης στον Υδροχόο σε καλεί να διερευνήσεις το τι παίζεται στο παρασκήνιο, πριν οι μηχανορραφίες εξελιχθούν στο κυρίως πρόβλημά σου.
Ερωτικά
Κάτι «δυνατό», όσο και «κρυφό» είναι «στα σκαριά» κι αν αυτό αφορά εσένα, απλά καλείσαι να αποφασίσεις το πώς θα το διαχειριστείς, λαμβάνοντας βέβαια υπόψη σου και το όποιο κόστος θα μπορούσε να υπάρξει για τις δουλειές σου. Αν όμως αφορά στο ταίρι σου, αναμένονται «φουρτούνες»!


Πηγή: astrology.gr
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!