GOOD LIFE

Ποιοί είναι οι 4 τύποι αρωμάτων που κυκλοφορούν στην αγορά;

Πολλοί επιλέγουν να κάνουν δώρο στα αγαπημένα τους πρόσωπα στις γιορτές (ή και στον εαυτό τους) ένα νέο άρωμα.

Όμως μία ματιά στα parfum bars των καταστημάτων θα σε κάνει να δεις πως τα μουκαλάκια των αρωμάτων γράφουν διαφορετικές ενδείξεις στην ετικέτα τους όπως Eau de Parfum ή Eau de Toilette κ.λπ. Ποιά είναι η διαφορά μεταξύ τους και γιατί αυτό επηρεάζει και την τιμή τους; Δείτε τους 4 τύπους αρωμάτων που θα βρείτε στην αγορά και ποιά είναι τα χαρακτηριστικά τους, καθώς οι τίτλοι που φέρουν στην φιάλη τους δηλώνουν κυρίως την περιεκτικότητά τους σε αρωματικά έλαια και την αναλογία τους.

Eau de Cologne: Οπως καταλαβαίνετε πρόκειται για την κολόνια, που είναι η πιο αδύναμη σε μυρωδιά και σε διάρκεια από όλα τα αρώματα, αφού περιλαμβάνει 2-5% αρωματικών ελαίων. Συνήθως έχει και την πιο προσιτή τιμή.
Eau de Toilette: Περιέχει 4-10% αρωματικά έλαια και είναι πολύ δημοφιλές, καθώς μπορεί να φορεθεί άνετα τόσο τις πρωινές, όσο και τις βραδινές ώρες, αφήνοντας μια ευχάριστη αίσθηση και μυρωδιά στο δέρμα.
Eau de Parfum: Η περιεκτικότητα του σε αρωματικά έλαια κυμαίνεται ανάμεσα στο 8-15% και έχει έντονη μυρωδιά. Είναι διαδεδομένο κυρίως στη γυναικεία γκάμα αρωμάτων.
Parfum: Μια σταγόνα του αρκεί για να παραπλανήσει οποιονδήποτε βρίσκεται δίπλα σας. Είναι η πιο ακριβή εκδοχή του αρώματος. Περιέχει 15-25% αρωματικά έλαια και πρόκειται για την πιο καθαρή μορφή αρώματος και την πιο ακριβή.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!