GOOD LIFE

H Apple εξήγησε στα κινέζικα γιατί υπάρχει πρόβλημα μπαταρίας σε κάποια iPhone 6s

Εδώ και καιρό υπήρχαν αναφορές από διάφορους ιδιοκτήτες κινητών τηλεφώνων iPhone 6 πως η μπαταρία τους τελείωνε πολύ γρήγορα και τα κινητά τους τηλέφωνα έκλειναν αναπάντεχα.

Η Apple είχε παραδεχτεί πως υπάρχει κάποιο πρόβλημα σε έναν περιορισμένο αριθμό συσκευών που κατασκευάστηκαν το διάστημα των μηνών Σεπτεμβρίου - Οκτωβρίου 2015 και είχε στήσει και ιστοσελίδα, όπου μπορούσες να τσεκάρεις τον σειριακό αριθμό της συσκευής σου για να δεις αν η συσκευή σου φτιάχτηκε τότε και η εταιρεία σου έκανε δωρεάν αντικατάσταση συσκευής. Η εταιρεία τόνιζε πως δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα στην ασφάλεια της συσκευής, αλλά δεν εξηγούσε γιατί παρουσιάστηκαν τα προβλήματα.
Πριν από δύο μέρες, το Forbes σε δημοσίευμά του είχε αναφέρει πως κινεζική ένωση καταναλωτών είχε παραπονεθεί για το γεγονός πως δεν υπήρχαν επαρκείς εξηγήσεις από την Apple για τις αιτίες της βλάβης.


Και η Apple πλέον έδωσε εξηγήσεις αλλά το έκανε μόνο στα κινέζικα και συγκεκριμένα στο επίσημο site της στην Κίνα.
Το Mashable εντόπισε την ανακοίνωση και έκανε την μετάφραση και έτσι μάθαμε πως η Apple εξηγεί πως μικρός αριθμός κινητών τηλεφώνων iPhone 6s έχει κατασκευαστεί με μπαταρία που είχε εκτεθεί μεγαλύτερο διάστημα από όσο θα έπρεπε σε "αέρα ελεγχόμενου περιβάλλοντος" με αποτέλεσμα η διάρκεια ζωής τους να είναι πολύ μικρότερη σε σχέση με τις κανονικές μπαταρίες. Και πάλι τόνισε πως δεν δημιουργούν όμως κανένα πρόβλημα ασφάλειας.

Πάντως το γεγονός πως η ανακοίνωση έγινε αρχικά μόνο στα κινέζικα έχει προκαλέσει πληθώρα (ειρωνικών κυρίως) σχολίων στο Διαδίκτυο τις τελευταίες ώρες.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!