ΖΩΔΙΑ

Οι προβλέψεις της Παρασκευής 2 Δεκεμβρίου 2016

Η Σελήνη στον Αιγόκερω μπορεί να φέρει εξελίξεις σε οικονομικά και προσωπικά ζητήματα.

ΚΡΙΟΣ
Γενικά

Η Σελήνη στον Αιγόκερω σε ωθεί να αναλάβεις πρωτοβουλίες στον κοινωνικό και επαγγελματικό τομέα, σίγουρα όμως θα χρειαστεί να συμβιβαστείς και με πραγματικότητες που δεν σου αρέσουν! Παράλληλα, ο ενεργός Ποσειδώνας δημιουργεί θέμα εμπιστοσύνης στις επαφές σου και καλό είναι να είσαι πιο «υποψιασμένος/η» για τις πραγματικές προθέσεις κάποιου/ας. Ενδέχεται μάλιστα να υπάρξουν έξωθεν προτροπές που όσο πειστικές κι αν δείχνουν, κινούνται στα όρια της ουτοπίας ή της εξαπάτησης. Επιπλέον, ένα συγγενικό σου πρόσωπο, φαίνεται να σχεδιάζει κάτι κρυφά κι όχι απαραίτητα για καλό!
Ερωτικά
Σήμερα μπορείς να φαντάζεσαι ό,τι θέλεις αλλά αν θελήσεις να περάσεις στην πράξη, το πιθανότερο είναι να μην σου «βγει». Επιπλέον, φαίνεται πως τα ψέματα «δίνουν και παίρνουν», είτε από την πλευρά σου είτε από το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.


ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά

Η Σελήνη στον Αιγόκερω προάγει την φιλομάθειά σου κι είναι πιθανόν να «μυηθείς» σε ένα γνωστικό αντικείμενο ή μια τεχνική. Επιπλέον, η ημέρα σου αναμένεται να είναι «ζωηρή» σε επαφές και μετακινήσεις. Παράλληλα όμως, ο ενεργός Ποσειδώνας δημιουργεί κινδύνους για τα οικονομικά σου, αφού είναι πολύ εύκολο, είτε να εξαπατηθείς είτε να κάνεις λάθος κινήσεις, παρασυρμένος/η από «πλαστές» ανάγκες. Μπορείς όμως να χαρίσεις χρήματα ή αγαθά σε ένα πρόσωπο που αγαπάς κι εκτιμάς, ενισχύοντας ακόμη περισσότερο τους δεσμούς σας.
Ερωτικά
Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω διευρύνει τον κοινωνικό σου κύκλο, φέρνοντάς σε κοντά και σε ένα πρόσωπο που δείχνει να ενδιαφέρεται για σένα, μην βιαστείς όμως να ανταποκριθείς, αφού τελικά η πραγματικότητα μπορεί να κρύβει παγίδες ή απλά να μην πρόκειται για αυτό που νομίζεις!


ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά

Η Σελήνη στον Αιγόκερω σε καλεί να επικεντρωθείς σε οικονομικά ζητήματα, παράλληλα όμως, ο ενεργός Ποσειδώνας «θολώνει» την κρίση σου και μπορεί να γίνει υπαίτιος λαθών ή κάποιων «περίεργων» εξαφανίσεων. Αν μάλιστα σκέφτεσαι να κάνεις μια νέα αρχή, είτε στις σχέσεις σου είτε στην δουλειά σου, είναι προτιμότερο να περιμένεις, αφού για την ώρα υπάρχουν αδιευκρίνιστες πτυχές, που μπορεί να υποκρύπτουν και παγίδες. Αντίθετα, όσον αφορά σε δράσεις με καλλιτεχνικό ή ανθρωπιστικό περιεχόμενο, ο δρόμος είναι… ανοικτός!
Ερωτικά
Από την στιγμή που τίποτα δεν είναι σαφές, δημιουργούνται όλες οι προϋποθέσεις για να υπάρξει μια κρίση εμπιστοσύνης στην προσωπική σου ζωή. Μάλιστα παρά τις όποιες προσπάθειες να παρουσιαστούν τα πράγματα περίπου ιδανικά, στην πράξη μπορεί να συμβαίνουν τα… εντελώς αντίθετα!


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά

Η Σελήνη στον Αιγόκερω σε καλεί να «ξεσκαρτάρεις» τον κύκλο των γνωριμιών σου, κρατώντας μόνον εκείνες που αποδεικνύονται αξιόπιστες. Στον επαγγελματικό τομέα μάλιστα, δεν πρέπει να αφήσεις τα πράγματα στην τύχη αλλά να «το ψάξεις» όσο καλύτερα γίνεται, αφού με τις «ευλογίες» του Ποσειδώνα, κάποιος/α προσπαθεί να εκμεταλλευτεί πρόσωπα, ιδέες και καταστάσεις, προς ίδιον όφελος κι εδώ ακριβώς είναι που θα σε βοηθήσει η διαίσθησή σου κι όχι τόσο η λογική σου που μπορεί να πλανηθεί από τα φαινόμενα. Επιπλέον καλό είναι να αποφύγεις εργασιακές συμφωνίες και συμβάσεις.
Ερωτικά
Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω σε καλεί να ονειρευτείς το καλύτερο για σένα και το ταίρι σου. Ακόμη κι αν αντικειμενικά υπάρχουν κάποια «αγκάθια» στην σχέση σου, η αγάπη και η εμπιστοσύνη μπορούν να τα «εξαφανίσουν» ως διά μαγείας, αρκεί βέβαια να μην πρόκειται για αγκωνάρια!


ΛΕΩΝ
Γενικά

Η Σελήνη στον Αιγόκερω μπορεί να σε «φθείρει» σωματικά και ψυχικά με διάφορες εργασίες που δεν είναι «αντάξιές σου» κι αν θες να το αποφύγεις, δεν έχεις παρά να απευθυνθείς σε εκείνους/ες που είναι ειδικοί σε τέτοιου είδους «αποστολές». Παράλληλα όμως, σήμερα θα έχεις μια καλή ευκαιρία για να πιστοποιήσεις ότι η πίστη και η φαντασία μπορεί να υλοποιήσουν το «αδύνατο»! Επιπλέον, ο ενεργός Ποσειδώνας σου συνιστά να κινηθείς με βάση κυρίως τη διαίσθησή σου, αφού κάθε «λογική» προσέγγιση ίσως αποδειχθεί ατυχής ως προς τα αποτελέσματά της, ιδιαίτερα στον οικονομικό τομέα
Ερωτικά
Ένα πρόσωπο μπορεί να αγγίξει κάποιες από τις ευαίσθητες «χορδές» σου αλλά οι συνθήκες να μην επιτρέπουν κάτι περισσότερο για την ώρα. Ακόμη όμως και μια «ασαφής» υπόσχεση για το μέλλον, αρκεί να σε τονώσει συναισθηματικά!


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά

Η Σελήνη στον Αιγόκερω σε φέρνει πιο κοντά σε πρόσωπα με τα οποία μοιράζεστε τους ίδιους προβληματισμούς και συμφωνείτε σε πολλά. Παράλληλα όμως φαίνεται να σου ασκούνται έντονες πιέσεις στη δουλειά ή και στο σπίτι σου κι εδώ είναι που θα χρειαστεί να εντοπίσεις «πονηρές» προθέσεις κι όσους ή όσες κινούν τα νήματα από το παρασκήνιο, ώστε να αποφύγεις, είτε μια συνεργασία που είναι παραπλανητική είτε κάποιες εντελώς άστοχες ενέργειες. Στον αντίποδα βέβαια, ο ενεργός Ποσειδώναςσε καλεί να καλλιεργήσεις τις καλλιτεχνικές ή μεταφυσικές ανησυχίες σου.
Ερωτικά
Όλα είναι «ωραία», φαίνεται όμως πως φαντάζεσαι πράγματα που δεν συμβαίνουν κι αν πάρεις την υπόθεσή σου πολύ στα σοβαρά, είναι πολύ πιθανό στο τέλος να πληγωθείς. Μπορείς πάντως να έχεις ένα ρομαντικό φλερτ με ένα πρόσωπο που βρίσκεται μακριά σου.


ΖΥΓΟΣ
Γενικά

Η Σελήνη στον Αιγόκερω μπορεί να συμβάλλει σε μεταβολές στο οικογενειακό σου περιβάλλον, χωρίς ωστόσο να πρόκειται για κάτι ανησυχητικό. Την ίδια στιγμή όμως, σε καθαρά πρακτικό επίπεδο, ο ενεργός Ποσειδώνας μπορεί να σε ταλαιπωρήσει με ακυρώσεις, αναβολές αλλά και λάθη ή αβλεψίες, είτε στη δουλειά σου είτε στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις σου, ενώ ίσως προκύψει κάτι «μυστήριο» με ένα συγγενικό σου πρόσωπο. Κι αν θες να τα αποφύγεις ή να τα μετριάσεις όλα αυτά δεν έχεις παρά να επικεντρωθείς σε καλλιτεχνικές δράσεις, αφού εκεί η έμπνευσή σου δεν… παίζεται!
Ερωτικά
Φαίνεται πως ένας «θυελλώδης» έρωτας γεννιέται αλλά ακόμη κι αν έχει σύντομη ημερομηνία λήξης, ίσως να αξίζει να μπεις σε μια διαδικασία που θα σε «ανεβάσει» ψυχολογικά και θα βελτιώσει το κλίμα στην συνολική σου παρουσία και τις συναναστροφές σου.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά

Η Σελήνη στον Αιγόκερω προσφέρεται για να διεκπεραιώσεις μια σειρά από «καθημερινές» υποθέσεις, ενώ γενικότερα αναμένεται να επικοινωνήσεις ή να μετακινηθείς περισσότερο από όσο συνηθίζεις. Παράλληλα όμως, καλείσαι να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στα προβλήματα ενός αγαπημένου σου προσώπου, που φαίνεται να χρειάζεται στήριξη κι εμψύχωση. Επιπλέον, ο ενεργός Ποσειδώνας σε θέλει πιο δύσπιστο/η απέναντι σε υλικές υποσχέσεις ή «προοπτικές», που μπορεί να έχουν ωραίο «περιτύλιγμα» αλλά στην καλύτερη περίπτωση είναι απατηλές.
Ερωτικά
Μπορεί να ελπίζεις στο «θαύμα» περισσότερο από ποτέ αλλά αν θελήσεις να «σπρώξεις» τα πράγματα προς την επιθυμητή για σένα κατεύθυνση, θα υιοθετήσεις τελικά κάποιες πρακτικές, που δεν συνάδουν ούτε με την νομιμότητα, ούτε με την… τιμιότητα!


ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά

Η Σελήνη στον Αιγόκερω σε ωθεί να επαναπροσδιορίσεις τις ανάγκες σου, δίνοντας προτεραιότητα σε εκείνα που πρέπει να γίνουν κι όχι σε αυτά που πραγματικά επιθυμείς. Επιπλέον, ίσως να υπάρξει μια αστάθεια στα οικονομικά σου. Παράλληλα βέβαια, ο ενεργός Ποσειδώνας σε καλεί να χαλαρώσεις και να ξεχάσεις οτιδήποτε σε αγχώνει ή σε πιέζει, δραπετεύοντας, είτε νοερά είτε κανονικά, σε έναν ομορφότερο και πιο δημιουργικό κόσμο και από την στιγμή που αυτό γίνεται δωρεάν, δεν έχεις παρά να αφεθείς στους συμπαντικούς ρυθμούς.
Ερωτικά
Υπό τις παρούσες συνθήκες το ευκολότερο για σένα είναι να φαντάζεσαι τα καλύτερα, είτε πραγματοποιηθούν είτε όχι, αφού έτσι συντηρείς την ευτυχία σου! Αν όμως προχωρήσεις στην πράξη, το πιθανότερο είναι να απογοητευτείς από τις εξελίξεις, αργά ή γρήγορα.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά

Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε ωθεί να πρωταγωνιστήσεις στις εξελίξεις… θέλοντας και μη, οπότε καλό είναι να βρίσκεσαι σε ετοιμότητα. Καλό είναι όμως να γνωρίζεις ότι σε καθαρά πρακτικό επίπεδο, ο ενεργός Ποσειδώνας παραπέμπει σε λάθη, αφηρημάδες και μια «θολή» κρίση, οπότε ας μην έχεις και τόση εμπιστοσύνη σε φαινόμενα που μπορεί και να απατούν. Κι αν θες να «δραπετεύσεις» από όλα αυτά δεν έχεις παρά να κάνεις μια «στάση» στις εξωστρεφείς δράσεις σου, επιλέγοντας να ξεκουραστείς και να κοιμηθείς περισσότερο, όσο κι αν κάποιοι επιζητούν την συμμετοχή σου στα δρώμενα.
Ερωτικά
Ζήσε το σήμερα και αξιοποίησε άμεσα τις ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται, έχοντας όμως πλήρη συνείδηση για το ότι τελικά είναι οι «μεγάλες προσδοκίες» που σε παγιδεύουν σε λάθος επιλογές ή καταστάσεις που υπάρχουν μόνον στο μυαλό σου και σε ωθούν να «διαστρέψεις» την πραγματικότητα.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
Γενικά

Η Σελήνη στον Αιγόκερω σε καλεί να δώσεις περισσότερη σημασία στην υγεία και την διατροφή σου, πολύ περισσότερο που ο Άρης στο ζώδιό σουτείνει να… εξαντλήσει τα ενεργειακά σου αποθέματα! Παράλληλα, υπό την «σκέπη» του ενεργού Ποσειδώνα, το «στοίχημά» σου είναι να συνθέσεις την φαντασία με την πραγματικότητα, δίνοντας στην κάθε μια την αξία που της πρέπει. Ωστόσο, στον «πραγματικό» κόσμο μπορεί να υπάρξουν αναβολές ή ακυρώσεις, ενώ γενικότερα τίθεται θέμα εμπιστοσύνης, τόσο στις οικονομικές συναλλαγές σου, όσο και στις φιλίες σου.
Ερωτικά
Ο «υπερβάλλων ζήλος» σου προς ένα πρόσωπο μπορεί να παρεξηγηθεί ή να δώσει δικαιώματα, οπότε φρόντισε να κρατήσεις τις αποστάσεις σου. Επιπλέον, δεν αποκλείεται να σου προσάψουν κατηγορίες για κάτι που ούτε καν πέρασε από το μυαλό σου.


ΙΧΘΥΕΣ 
Γενικά

Ο ενεργός Ποσειδώνας σε καλεί να υιοθετήσεις την συνταγή «κάνε το καλό και ριξ’ το στο γιαλό»! Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στον Αιγόκερω ρίχνει φως στις φιλικές σου σχέσεις αλλά και σε οτιδήποτε σχετίζεται με την συμμετοχή σου σε ομάδες ή συλλογικούς φορείς. Κι εδώ είναι που ο Άρης στον Υδροχόο μπορεί να σου αποκαλύψει ένα «οργιώδες» παρασκήνιο, δίνοντάς σου την αφορμή και την αιτία να προχωρήσεις σε ένα γενναίο «ξεκαθάρισμα» εφ’ όλης της ύλης, ιδιαίτερα σε σχέση με πρόσωπα που δημοσίως σε υποστηρίζουν αλλά στην πραγματικότητα σε υπονομεύουν.
Ερωτικά
Πρόσεξε μήπως «σου βάλουν λόγια» για ένα πρόσωπο, καθαρά και μόνον από αντιζηλία. Ακόμη, μια προσωπική σου υπόθεση φαίνεται να έχει κάποιες κρυφές πτυχές, τις οποίες καλό είναι να διερευνήσεις πριν βρεθείς προ δυσάρεστων τετελεσμένων.


Πηγή: astrology.gr


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!