GOOD LIFE

Ένα γράμμα σε έναν άστεγο μας δείχνει πως υπάρχει ακόμα ανθρωπιά [εικόνες]

Η καλοσύνη που κρύβουν οι λιγοστές, απλές λέξεις μιας επιστολής είναι τόσο μεγάλη που συγκίνησαν τον πλανήτη.

Τα τελευταία δυο 24ωρα χιλιάδες άνθρωποι από κάθε γωνιά του πλανήτη συγκινήθηκαν με το απλό γράμμα που έστειλε ένα νεαρό ζευγάρι σε έναν άστεγο, το οποίο ανέβηκε στο Facebook.
To γράμμα το έγραψαν η Brandi και ο John ένα νεαρό ζευγάρι που τις τελευταίες μέρες όταν έβγαζαν τον σκύλο τους βόλτα είδαν πως ένας άστεγος άνδρας είχε στήσει μια αυτοσχέδια σκηνή σε ένα χωράφι κοντά στα σπίτια της γειτονιάς τους. 
Πρόσφατα και ενώ συγύριζαν το σπίτι τους ο John πρότεινε να δώσουν στον άστεγο, ρούχα που δεν χρειάζονταν. Και κάπως έτσι το ζευγάρι έφτιαξε έναν μεγάλο μπόγο με κουβέρτες, μαξιλάρια, τρόφιμα, σκεύη και κάποια ζεστά πουλόβερ και τα έκαναν δώρο στον άστεγο για να τον βοηθήσουν τώρα που χειμωνιάζει. Παράλληλα του έγραψαν αυτό το γράμμα όπου στην ουσία του λένε πως τον καλωσορίζουν στην γειτονιά τους και τον αποκαλούν "γείτονα", ενώ η Brandi που ανέβασε το post εξηγεί πως "γείτονας" δεν είναι μόνο αυτός που έχει σπίτι σε μια γειτονιά και πως είναι υποχρέωσή μας ως ανθρώπινα όντα να φροντίζουμε ο ένας τον άλλο.

Δείτε το post στο Facebook με το συγκινητικό γράμμα


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!