GOOD LIFE

Σάλο προκάλεσε η πίστα πατινάζ με τα 5000 νεκρά ψάρια [βίντεο]

Τα διεθνή μέσα αναφέρουν πως γνωστό τουριστικό θεματικό πάρκο στην Ιαπωνία αναγκάστηκε να κλείσει μία γιορτινή πίστα πατινάζ μετά την οργή που προκάλεσε.

Ο λόγος για το δημοφιλές θεματικό πάρκο Space World που προσελκύει επισκέπτες από κάθε γωνιά του πλανήτη, το οποίο πριν λίγες μέρες παρουσίασε τη νέα του τουριστική ατραξιόν το "Freezing Port" (παγωμένο λιμάνι) που ήταν μία πίστα πατινάζ όπου μέσα στον πάγο υπήρχαν 5.000 ψάρια και άλλα θαλάσσια πλάσματα.
Όπως αναφέρει το CNN, το θεματικό πάρκο διαφήμισε τη νέα του χειμερινή ατραξιόν μέσω της επίσημης σελίδας του στο Facebook, όπου αποκαλούσε την εν λόγω πίστα "μοναδική και πρώτη στον κόσμο" και μαζί με τις φωτογραφίες ψαριών που ήταν στον πάγο ανέβαζε και σχόλια όπως "I am d... d... drowning, s ... s... suffocating" (πνίγομαι πεθαίνω από ασφυξία.
Αυτά τα ποστ προκάλεσαν την οργή πολλών που βρήκαν απίστευτα προκλητικά τα σχόλια και κατηγορούσαν τους υπεύθυνους του θεματικού πάρκου για ασέβεια απέναντι στη φύση και πολλοί έλεγαν πως κανένα παιδί δεν θέλει να κάνει πατινάζ πάνω από νεκρά πλάσματα.
Οι υπεύθυνοι του πάρκου εξήγησαν πως τα ψάρια ειχαν αγοραστεί απο ιχθυαγορά και ήταν ηδη νεκρά όταν τα έβαλαν στον πάγο, αλλά λόγω των οργισμένων διαδικτυακών σχολίων αναγκάστηκαν να κλείσουν το περασμένο Σάββατο την επίμαχη πίστα και με σχετική τους ανακοίνωση είπαν πως όλα τα ψάρια θα αφαιρεθούν "με σεβασμό" και "μία ειδική θρησκευτική τελετή" και στην πορεία θα γίνουν λίπασμα. 
Δείτε και το σχετικό βίντεο του Guardian και πλάνα από τις πρώτες μέρες λειτουργίας της πίστας.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!