ΖΩΔΙΑ

Οι προβλέψεις της Δευτέρας 28 Νοεμβρίου 2016

Ο Άρης στον Υδροχόο δίνει μία ώθηση στα επαγγελματικά και οικονομικά ζητήματα.


ΚΡΙΟΣ
Γενικά

Ο Άρης στον Υδροχόο σε ωθεί να αναλάβεις ποικίλες πρωτοβουλίες και να ηγηθείς μιας προσπάθειας, με τα αποτελέσματα των ενεργειών σου να είναι μάλλον... νικηφόρα! Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στον Σκορπιό σε κάνει πιο ανικανοποίητο/η κι ίσως τελικά να μην αποφύγεις κάποιες «κουτουράδες» στον οικονομικό τομέα! Από την άλλη πλευρά όμως αναμένονται και κάποια έκτακτα έσοδα που θα ισοφαρίζουν μια ενδεχόμενη αστοχία σου.
Ερωτικά
Όλες οι συμπαντικές δυνάμεις «συνωμοτούν» υπέρ σου κι έχεις βέβαια κάθε λόγο να ελπίζεις στα καλύτερα. Σίγουρα όμως πρέπει να γίνεις πιο συγκεκριμένος/η και... αποφασισμένος/η στην επιλογή σου κι όχι να επαναπαυτείς στην τύχη σου.


ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά

Ο Άρης στον Υδροχόο σε ωθεί να κάνεις ένα επαγγελματικό «άλμα» που παρά το ρίσκο του, θα αποδειχθεί τελικά μια κίνηση «ρουά ματ» έναντι των ανταγωνιστών σου αλλά και όσων αμφέβαλαν για τις ικανότητές σου. Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στον Σκορπιό μπορεί να αυξήσει την ανασφάλεια σου και να κλονίσει την εμπιστοσύνη σου σε μια συνεργασία, από ότι φαίνεται όμως οι ανησυχίες σου είναι μάλλον υπερβολικές και οι ισορροπίες θα αποκατασταθούν σύντομα.
Ερωτικά
Το κλίμα στην προσωπική σου ζωή τείνει να γίνει περισσότερο ανάλαφρο από όσο «σηκώνεις», ιδιαίτερα σε σχέση με την συμπεριφορά του/της συντρόφου σου. Πρόσεξε λοιπόν, μήπως από μια «παρεξήγηση» έρθουν τα χειρότερα.


ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά

Ο Άρης στον Υδροχόο σε ωθεί να μάθεις ακόμη περισσότερα για ένα αντικείμενο που σε ενδιαφέρει και η αλήθεια είναι ότι αν «φορτσάρεις» θα έχεις καταπληκτικά αποτελέσματα. Ακόμη ένα τόλμημα σου σε σχέση με το εξωτερικό αναμένεται να «πιάσει τόπο». Παράλληλα, η Σελήνη στον Σκορπιό σε καλεί να μεριμνήσεις για μια σειρά από ζητήματα της καθημερινότητας, μοιράζοντας σοφά τον χρόνο σου. Επιπλέον καλό είναι να φροντίσεις και οτιδήποτε αφορά στην σωματική και ψυχική σου ευεξία.
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η μπορεί να γνωρίσεις ένα πρόσωπο, πρόθυμο να σου προσφέρει,,, πλούτη και τιμές και γενικότερα οτιδήποτε υλικό χρειάζεσαι. Σε συναισθηματικό επίπεδο όμως είναι δύσκολο να καλυφθείς.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά

Η Σελήνη στον Σκορπιό διεγείρει τις δημιουργικές και καλλιτεχνικές αναζητήσεις σου, ίσως όμως να συμβάλλει και σε μια συναισθηματική αστάθεια, που θα κάνει τους άλλους να... αναρωτιούνται για σένα! Επιπλέον σε καλεί να ασχοληθείς με τις ανάγκες ενός αγαπημένου σου προσώπου, όσο «παράλογες» κι αν δείχνουν. Παράλληλα, ο Άρης στον Υδροχόο αυξάνει τις πιθανότητες ενός σημαντικού κέρδους, αρκεί να ρισκάρεις λίγο παραπάνω από όσο συνηθίζεις.
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, οι «προσφορές» της ημέρας μπορεί να ξεπεράσουν τις προσδοκίες σου, με αποτέλεσμα να βρεθείς σε δίλημμα. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, ότι κι αν γίνει ενδιάμεσα, στο τέλος η αγκαλιά του/της θα σε συνεπάρει!


ΛΕΩΝ
Γενικά

Ο Άρης στον Υδροχόο σε ωθεί να αλλάξεις ρότα αλλά και το πλαίσιο των συνεργασιών σου, επιλέγοντας πρόσωπα που έχουν το «τσαγανό» για να σε ακολουθήσουν σε ένα σχετικά ριψοκίνδυνο εγχείρημα. Παράλληλα, η Σελήνη στον Σκορπιό σε καλεί να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στο σπίτι ή την οικογένεια σου, φροντίζοντας για τα απαραίτητα. Ακόμη, ίσως προκύψει μια αναστάτωση, η οποία όμως θα είναι προσωρινή.
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος μπορείς να στηρίξεις τις ελπίδες σου για κάτι καλό σε μια –κατά τα άλλα- επαγγελματική συνάντηση ή απλά σε «ζυμώσεις» που γίνονται στον χώρο της εργασίας σου. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε πρόσεξε μήπως εκτεθείς.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά

Η Σελήνη στον Σκορπιό, μπορεί να πολλαπλασιάσει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, καλό είναι όμως να μην... εξαντληθείς ασχολούμενος μόνον με «πήγαινε-έλα» και υποθέσεις της καθημερινότητάς αλλά να εντρυφήσεις και σε κάτι πιο μεστό περιεχομένου. Παράλληλα, ο Άρης στον Υδροχόο μπορεί να σου προσφέρει την «μια και μοναδική» ευκαιρία που αναζητούσες για να «αλλάξεις επίπεδο» τόσο στον επαγγελματικό, όσο και στον οικονομικό τομέα.
Ερωτικά
Μέσα στις πολλές ασχολίες σου, καλείσαι να βρεις χρόνο και για τον «δικό σου» άνθρωπο, ωστόσο οι πιθανότητες για να τα καταφέρεις είναι μοιρασμένες, αφού θα υπάρξουν και «πειρασμοί», διόλου... απαρατήρητοι!


ΖΥΓΟΣ
Γενικά

Το τρίγωνο του Άρη με τον Δία σου δίνει «φτερά» και μαζί την δυνατότητα να πετύχεις άμεσα κάτι που μέχρι σήμερα θεωρούσες σχεδόν αδύνατον. Τόλμησε λοιπόν και θα... νικήσεις! Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στον Σκορπιό ενδέχεται να σου δημιουργήσει μια προσωρινή ανησυχία για ένα οικονομικό ζήτημα ή μια αστάθεια σε σχέση με τις επιθυμίες σου. Σε κάθε περίπτωση καλό είναι να μην λειτουργήσεις σπασμωδικά αλλά να περιμένεις, μέχρι να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα.
Ερωτικά
Είτε επιλέξεις να βρεθείς με το ταίρι σου σε έναν «προσωπικό» χώρο, είτε «ξεχυθείς» προς αναζήτηση νέου συντρόφου, οι προσπάθειες σου θα στεφθούν από πλήρη επιτυχία! Ακόμη, αν σκέφτεσαι να συγκατοικήσεις, οι συνθήκες είναι υπέρ σου.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά

Η Σελήνη στο ζώδιό σου μπορεί να σε κάνει πιο κυκλοθυμικό/η, κάτι που σε πρώτη φάση θα δυσκολέψει τις σχέσεις σου με τους οικείους σου. Επιπλέον, ενδέχεται να σου τύχουν διάφορα έκτακτα περιστατικά, που θα ενισχύσουν την ανασφάλεια σου και την ανάγκη σου για μια αγκαλιά. Ωστόσο φαίνεται πως με τον Άρη στον Υδροχόο ο κόσμος σου τελικά θα χωριστεί σε δύο «στρατόπεδα» με τους μεν να σε υποστηρίζουν αναφανδόν και με τους δε να σε... μάχονται, θεωρώντας ότι θίγονται από τις επιλογές σου
Ερωτικά
Το θέμα δεν είναι μόνον να «μαζεύεις» κολακευτικά σχόλια αλλά να διακρίνεις ποια από αυτά είναι ειλικρινή και ποια υπερβολικά. Διαφορετικά κινδυνεύεις να άγεσαι και να φέρεσαι από επικοινωνιακά «τρικ» ή τον... ναρκισσισμό σου!


ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά

Το τρίγωνο του Άρη με τον Δία σε γεμίζει ενθουσιασμό και πίστη για το καλύτερο, κάτι που μπορείς όντως να μετουσιώσεις σε έργο μέσα από μια συλλογική δράση. Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στον Σκορπιό σε καλεί να μην υπερβείς τα όρια της αντοχής σου και να φροντίσεις θέματα σχετικά με την διατροφή σου. Πρόσεξε ωστόσο και σε σχέση με τον χειρισμό εύφλεκτων υλών, αφού δεν θέλει και πολύ για να... μπει μπουρλότο!
Ερωτικά
Συγκεντρώνεις τα βλέμματα και το ενδιαφέρον πολλών, το πιθανότερο όμως είναι να μην προχωρήσεις σε κάτι συγκεκριμένο, εκτός κι αν βιώσεις από κοινού με κάποιον/α μια περιπέτεια, η οποία θα δώσει το έναυσμα για τα... περαιτέρω!


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά

Το τρίγωνο του Άρη με τον Δία μπορεί να αλλάξει τα πάντα σε σχέση με το οικονομικό και επαγγελματικό σου status, αρκεί κι εσύ να τολμήσεις, ξεπερνώντας «λογικούς» ενδοιασμούς και ανασφάλειες. Παράλληλα, η Σελήνη στον Σκορπιό συμβάλλει στην διεύρυνση του κοινωνικού σου κύκλου αλλά και στην ανάδειξη προβλημάτων των φίλων σου. Επειδή ωστόσο δεν φαίνεται να πρόκειται για κάτι σημαντικό, ας μην δώσεις και... τόση σημασία!
Ερωτικά
Όσον αφορά στην συνολική σου παρουσία παίρνεις «άριστα», κάτι βέβαια που μπορείς να αξιοποιήσεις άμεσα αν ενδιαφέρεσαι για μια νέα αρχή. Καλό είναι όμως να κρίνεις την ουσία και όχι τις εντυπώσεις, για να μην «πέσεις» πάλι στα ίδια.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
Γενικά

Ο Άρης στο ζώδιό σου σε ωθεί να επεκταθείς και πέραν των ορίων σου, το πιθανότερο όμως είναι να «σου βγει» αυτό το ρίσκο, αφού η τύχη είναι με το μέρος σου. Επιπλέον, μπορεί να σημειώσεις μεγάλη πρόοδο στις σπουδές σου ή να κερδίσεις μια νομική μάχη. Παράλληλα, η Σελήνη στον Σκορπιότονίζει την κοινωνική σου δράση, να θυμάσαι όμως ότι θα χρειαστεί να διαπραγματευτείς με άτομα που έχουν άλλες αντιλήψεις, κάτι που θα θέσει σε «δοκιμασία» τις συνθετικές σου ικανότητες.
Ερωτικά
Μια σχέση που προς το παρόν «δουλεύει» στο παρασκήνιο έχει όλες τις προοπτικές για να εξελιχθεί σε κάτι πιο «επίσημο» κι ίσως τελικά να... επισπεύσεις αυτήν την διαδικασία, χωρίς να υπολογίσεις τις (δεδομένες) αντιδράσεις.


ΙΧΘYΕΣ
Γενικά

Η Σελήνη στον Σκορπιό σε βοηθά να ταξιδέψεις είτε στην πραγματικότητα, είτε με τα φτερά της φαντασίας σου! Επιπλέον είναι πιθανό να λάβεις ποικίλα μηνύματα, που παρά τις αντιφάσεις τους θα έχουν τελικά θετικό πρόσημο. Παράλληλα, ο Άρης στον Υδροχόο θα σε βοηθήσει να ξεσκεπάσεις κάποιον «κατεργάρη» αλλά και να πετύχεις πολλά στον οικονομικό τομέα ύστερα από μια δική σου αιφνιδιαστική παρέμβαση στο παρασκήνιο των εξελίξεων.
Ερωτικά
Από υποσχέσεις «να φαν’ κι οι κότες» αλλά μέχρι να γίνει κάτι πιο «χειροπιαστό», υπάρχει ακόμη δρόμος! Επιπλέον φαίνεται να σε απορροφούν θέματα των φίλων σου, με αποτέλεσμα τα δικά σου να έρθουν δεύτερα.
Πηγή: astrology.gr
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!