ΖΩΔΙΑ

Οι ερωτικές προβλέψεις για την εβδομάδα που ξεκινά [28/11 - 4/12]

Είτε είστε αδέσμευτοι είτε σε σχέση, αυτή η εβδομάδα θα φέρει πολλές εξελίξεις στα ζητήματα του έρωτα.

ΚΡΙΟΣ
Singles:
 Το τρίγωνο του κυβερνήτη σου του Άρη από τον Υδροχόο με το Δία από το Ζυγό, φέρνει σημαντικές ερωτικές ευκαιρίες την εβδομάδα αυτή. Η κοινωνική σου διάθεση ανεβαίνει και οι υποψήφιοι θαυμαστές πληθαίνουν, ειδικά μέσα από τις παρέες και τα καινούρια άτομα που γνωρίζεις μέσα από το φιλικό σου κύκλο. Παράλληλα, αν υπάρχει ένα άτομο που σε ελκύει και προσπαθείς να το κατακτήσεις το τελευταίο διάστημα, αυτές τις μέρες η τύχη είναι με το μέρος σου!

Σε σχέση: Η Αφροδίτη σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό, που κινείται στο ζώδιό σου αυτήν την εβδομάδα, οδηγώντας τη σχέση σου στα άκρα. Πιθανόν θα θελήσεις να αντιδράσεις απέναντι σε συμπεριφορές του συντρόφου σου, αφού τις μέρες αυτές δεν αντέχεις κανενός είδους καταπίεση ή συμβιβασμό. Σκέψου καλά αυτά που ζητάς από τη σχέση σου, τις απαιτήσεις που έχεις από το ταίρι σου και προσπάθησε να αποφύγεις μια μετωπική σύγκρουση που αργότερα θα μετανιώσεις. 


ΤΑΥΡΟΣ
Singles:
 Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Αιγόκερου και η πορεία της Αφροδίτης στην ίδια θέση και αυτήν την εβδομάδα, σε κάνουν περισσότερο κοινωνική και εξωστρεφή, πολλαπλασιάζοντας τις ερωτικές ευκαιρίες. Διψάς να ανοιχτείς σε νέες περιπέτειες και να γνωρίσεις καινούρια πρόσωπα, που θα ομορφύνουν την καθημερινότητά σου και θα προσδώσουν όραμα και νόημα στη ζωή σου. Οι μέρες είναι ιδανικές για να οργανώσεις δραστηριότητες, κοντινές αποδράσεις, ακόμα και ένα μακρινό ταξίδι που θα χαρίσει εμπειρίες και ερωτικές προκλήσεις…

Σε σχέση: Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Τοξότη και στον 8ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, φέρνει στην επιφάνεια θέματα που αφορούν στη συμβίωση με το ταίρι σου, τα οικονομικά σας αλλά και ζητήματα ασφάλειας και οικειότητας. Θα έχεις τη διάθεση να κάνεις ένα καινούριο ξεκίνημα αναφορικά με αυτά, να οργανώσεις τις κοινές σας υποχρεώσεις και να μοιραστείς μαζί του όλα όσα σε απασχολούν για την πορεία και το μέλλον της σχέσης σας.



ΔΙΔΥΜΟΙ
Singles: 
Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Τοξότη και το τρίγωνο του Άρη από τον Υδροχόο με το Δία από το Ζυγό που κορυφώνεται την εβδομάδα αυτή, ανεβάζει την αυτοπεποίθησή σου στα ύψη. Νέες γνωριμίες, φλερτ, διασκέδαση και χαρούμενη διάθεση θα χαρακτηρίσουν τις ημέρες αυτές, ενώ οι πιθανότητες να μπει στη ζωή σου ένα πρόσωπο που θα σε απογειώσει, είναι ιδιαίτερα αυξημένες! Μην αφήσεις ανεκμετάλλευτες προτάσεις για εξόδους, γιατί θα κρύβουν εκπλήξεις…

Σε σχέση: Κάνεις ένα νέο ξεκίνημα στη σχέση σου με το ταίρι σου τις μέρες αυτές, καθώς η Νέα Σελήνη που κορυφώνεται απέναντι από το ζώδιό σου, σε παρακινεί να λάβεις αποφάσεις για το μέλλον σας. Αυτό που πρέπει να προσέξεις, είναι το τετράγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα, μια όψη που μπορεί να σε παραπλανήσει οδηγώντας σε σε λανθασμένες κινήσεις ή συμπεράσματα. Καλό είναι να είσαι σίγουρη γι’ αυτά που αισθάνεσαι πριν προχωρήσεις παρακάτω στη σχέση σου.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Singles:
 Με τον Άρη να κινείται στον Υδροχόο και στον 8ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου σχηματίζοντας τρίγωνο με το Δία από το Ζυγό και το ηλιακό σου ναδίρ, φαίνεται πως θα έχεις ανεβασμένη σεξουαλική διάθεση αυτήν την εβδομάδα αλλά και αυξημένες πιθανότητες να συναντήσεις ένα πρόσωπο από το ερωτικό σου παρελθόν, με το οποίο υπήρχε ξεχωριστή χημεία μεταξύ σας. Πρόσεξε μόνο κινήσεις που προέρχονται από ανασφάλεια και όχι από πραγματική επιθυμία. 

Σε σχέση: Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό που κορυφώνεται στις αρχές της εβδομάδας, προμηνύει μια ανατροπή στη σχέση σου, την οποία καλό είναι να διαχειριστείς χωρίς παρόρμηση. Να θυμάσαι ότι οποιουδήποτε είδους καταπίεση, είτε από την πλευρά σου είτε από αυτή του συντρόφου σου, δεν κάνει καλό στη σχέση σας. Η είσοδος του Ερμή στον Αιγόκερω στις 2/12, εκκινεί ένα διάστημα συζητήσεων με το ταίρι σου, προκειμένου να διορθώσετε τα κακώς κείμενα. Μην φοβηθείς να του εκφράσεις αυτά που σε προβληματίζουν, γιατί αν τα κρατήσεις μέσα σου, μπορεί να βγουν αργότερα με μορφή έκρηξης.



ΛΕΩΝ
Singles: 
Η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται αυτήν την εβδομάδα στο ζώδιο του Τοξότη και στον 5ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, φέρνει νέους θαυμαστές ακόμη και ένα καινούριο υποψήφιο ταίρι στη ζωή σου. Θα έχεις τη διάθεση να κυκλοφορήσεις, να διασκεδάσεις και να κοινωνικοποιηθείς, ενώ η ανεβασμένη σου γοητεία και η αισιόδοξη στάση σου, θα σε βοηθήσουν να προσελκύσεις πρόσωπα που θα σε κολακέψουν. Πρόσεξε μόνο μήπως εξιδανικεύσεις κάποιο άτομο, καθώς το τετράγωνο Ήλιου - Ποσειδώνα φέρνει παραπλάνηση.

Σε σχέση: Ο Άρης κινείται στον Υδροχόο, στο κομμάτι του ωροσκοπίου σου που αφορά στη σχέση σου και την εβδομάδα αυτή, σχηματίζει τρίγωνο με το Δία και εξάγωνο με τον Κρόνο. Οι μέρες είναι ιδανικές για να πραγματοποιήσεις μια κοντινή απόδραση με το ταίρι σου και να οργανώσεις ευχάριστες δραστηριότητες που σας ανανεώνουν. Το πάθος και ο ερωτισμός θα είναι ανεπτυγμένα, ενώ δεν αποκλείεται να σου γεννηθεί και η επιθυμία να εξελίξετε τη σχέση σας, μέσα από μια επισημοποίηση ή την απόκτηση απογόνων.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Singles:
 Η Αφροδίτη συνεχίζει την πορεία της στο ζώδιο του Αιγόκερου και στον ερωτικό 5ο ηλιακό σου οίκο, ενώ από αυτήν την εβδομάδα εισέρχεται και ο Ερμής στην ίδια θέση. Μπόλικη γοητεία και εκφραστικότητα, μαζί με αυξημένη κοινωνικότητα, προτάσεις για εξόδους και διασκέδαση, φλερτ, ερωτικές περιπέτειες και παιχνίδια είναι στο μενού των ημερών. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, ανάμεσα στις γνωριμίες που θα κάνεις να υπάρξει και ένα πρόσωπο που έρχεται για να μείνει καιρό στη ζωή σου.

Σε σχέση: Οι μέρες αυτές είναι άκρως ερωτικές, καθώς φαίνεται ότι η αυξημένη σεξουαλικότητα και η ερωτική χημεία που υπάρχει, θα σε φέρουν πολύ κοντά με το ταίρι σου. Το μόνο που πρέπει να προσέξεις είναι το τετράγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα που κορυφώνεται στα μέσα της εβδομάδας, το οποίο φέρνει κάποιου είδους παραπλάνηση, απογοήτευση ή σύγχυση στη σχέση σου. Προσπάθησε να μην συγχέεις το παρελθόν με τον παρόν, ώστε να μην οδηγείσαι σε λανθασμένες συγκρίσεις και συμπεράσματα.



ΖΥΓΟΣ
Singles:
 Το τρίγωνο που σχηματίζει ο Άρης από τον 5ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου με το Δία από το ζώδιό σου, αποτελεί μια εξαιρετικά ευνοϊκή όψη για την ερωτική σου ζωή. Είναι πολύ πιθανό να υπάρξει μια νέα γνωριμία με προοπτικές να εξελιχθεί σε μια μόνιμη σχέση, που θα φέρει ενθουσιασμό και φρέσκο όραμα στη ζωή σου. Μην απορρίπτεις προτάσεις για εξόδους και εκμεταλλεύσου την εξωστρέφεια, την ανεβασμένη γοητεία και τη θετική σου διάθεση για να προσελκύσεις θαυμαστές.

Σε σχέση: Η εβδομάδα αυτή χρειάζεται λίγη προσοχή για εσένα. Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό που σχηματίζεται στις 29/11, είναι μια δύσκολη όψη που ενδέχεται να φέρει συγκρούσεις ή απότομα ξεσπάσματα στη σχέση σου, που προέρχονται από καταπίεση επιθυμιών. Προσπάθησε να είσαι ανοιχτή με το ταίρι σου και να μην αποφεύγεις συζητήσεις για προβλήματα που φθείρουν τη σχέση σου. Το τρίγωνο Άρη - Δία σε βοηθά να εκφράσεις τα θέλω σου και να επιτύχεις την ισορροπία που επιθυμείς.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Singles: 
Οι όψεις της εβδομάδας φανερώνουν πως διανύεις μια περίοδο, κατά την οποία καλείσαι να κλείσεις υποθέσεις από το παρελθόν, για να ανοίξεις το δρόμο σε νέες ερωτικές περιπέτειες. Η πορεία του Άρη στο ηλιακό σου ναδίρ, φέρνει ξεκαθαρίσματα με πρόσωπα από τα παλιά, ενώ το τετράγωνο Ήλιου - Ποσειδώνα, σε καλεί να αφήσεις πίσω σου καταστάσεις που σου δημιουργούν απογοήτευση. Εστίασε στον εαυτό σου και τις ανάγκες σου για να επιτρέψεις σε ένα νέο πρόσωπο να μπει στη ζωή σου λίγο παρακάτω.

Σε σχέση: Το πλανητικό σκηνικό των ημερών φανερώνει πως θα υπάρξουν εξελίξεις στη σχέση σου, μέσα από κάποιες σοβαρές συζητήσεις που γίνονται με το ταίρι σου. Αν υπάρχουν πράγματα που θέλεις να εκφράσεις και αισθανόσουν κάποιου είδους περιορισμό, φαίνεται πως από αυτήν την εβδομάδα ξεκινάς να τα μοιράζεσαι με το σύντροφό σου. Ακόμη, οι μέρες ενδείκνυνται για κοντινές αποδράσεις που θα ανανεώσουν τη σχέση σας.



ΤΟΞΟΤΗΣ
Singles: 
Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιό σου και το τρίγωνο Άρη - Δία, συνθέτουν ένα άκρως ανανεωτικό σκηνικό για την ερωτική σου ζωή. Φαίνεται πως η κοινωνικότητά σου θα είναι εξαιρετικά ανεβασμένη τις μέρες αυτές και οι πιθανότητες να κάνεις μια νέα, ενδιαφέρουσα γνωριμία ιδιαίτερα αυξημένες. Ο φιλικός σου κύκλος διευρύνεται και κάποιο από τα νέα άτομα που έρχονται στη ζωή σου, δεν αποκλείεται να αποτελεί και τον μελλοντικό σου σύντροφο.

Σε σχέση: Λαμβάνεις την ώθηση που χρειαζόσουν να κάνεις ένα καινούριο ξεκίνημα τη σχέση σου και να προχωρήσετε παρακάτω με το ταίρι σου. Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου σε παρακινεί να λάβεις ώριμες και μακροπρόθεσμες αποφάσεις για την αισθηματική σου ζωή, ενώ το τρίγωνο του Άρη με το Δία, φανερώνει την έντονη ανάγκη σου να μοιραστείς τις σκέψεις και τα σχέδιά σου με το ταίρι σου. Οργάνωσε μια κοντινή απόδραση που θα γεμίσει τις μπαταρίες σας και θα σας χαρίσει ευχάριστες στιγμές.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Singles:
 Ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιό σου την εβδομάδα αυτή, ακολουθώντας την Αφροδίτη και εντείνοντας την εξωστρέφεια και την επικοινωνιακή σου διάθεση. Νιώθεις πιο σίγουρη για τον εαυτό σου, πιο γοητευτική και πιο ανοιχτή σε νέες γνωριμίες και ερωτικές προκλήσεις, ενώ η εκφραστικότητά σου σε βοηθά να κατακτήσεις υποψήφιους ερωτικούς στόχους. Από την άλλη, αν υπάρχει ένα πρόσωπο στη ζωή σου που σε πολιορκεί, τις ημέρες αυτές πιθανότατα θα ενδώσεις.

Σε σχέση: Οι διελεύσεις της Αφροδίτης και του Ερμή στο ζώδιό σου, ευνοούν το κλίμα στη σχέση σου. Γίνεσαι πιο προσιτή και εκφραστική προς το ταίρι σου, κάτι που ανανεώνει τον έρωτά σας και κάνει εκείνον να αισθάνεται περισσότερο ασφαλής από αυτό που εισπράττει από σένα. Το μόνο που πρέπει να προσέξεις είναι το τετράγωνο Αφροδίτης - Ουρανού στις αρχές της εβδομάδας, το οποίο ενδέχεται να φέρει μια απρόοπτη εξέλιξη στη δουλειά σου που θα επηρεάσει και τη σχέση σου.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Singles:
 Ο Άρης συνεχίζει την πορεία του στο ζώδιό σου και οι όψεις που σχηματίζει την εβδομάδα αυτή, φανερώνουν πως θα έχεις περίσσιο θάρρος και όρεξη να κατακτήσεις ερωτικούς στόχους. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, να έχεις προγραμματίσει ένα πολυπόθητο ταξίδι στο τέλος της εβδομάδας, το οποίο θα κρύβει και αρκετές ερωτικές ευκαιρίες. Γενικά, οι μέρες που ακολουθούν είναι ιδανικές για να κοινωνικοποιηθείς, να κάνεις νέες γνωριμίες αλλά και να διεκδικήσεις ένα πρόσωπο που έχεις βάλει στο μάτι.

Σε σχέση: Οι όψεις του Άρη από το ζώδιό σου ευνοούν και το κλίμα στη σχέση σου. Η ανεβασμένη σου σεξουαλικότητα αναζωπυρώνει το πάθος με το ταίρι σου, ενώ η εξωστρεφής διάθεση και η όρεξή σου για εκπλήξεις και παιχνίδια, ομορφαίνουν την ατμόσφαιρα και σας φέρνουν πιο κοντά από ποτέ. Ειδικά, το εξάγωνο Άρη - Κρόνου στο τέλος της εβδομάδας, σου δημιουργεί την αίσθηση ότι βαδίζεις στο σωστό δρόμο με το πρόσωπο που έχεις δίπλα σου για συνοδοιπόρο. 



ΙΧΘΕΙΣ
Singles:
 Με τον Ερμή να εισέρχεται στον Αιγόκερω και στο 11ο ηλιακό σου σπίτι, στην ίδια θέση που βρίσκεται και η Αφροδίτη εδώ και μερικές εβδομάδες, φαίνεται πως οι μέρες σου θα εμπεριέχουν εξωστρέφεια και νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες, κυρίως μέσα από τον κοινωνικό σου κύκλο. Δεν αποκλείεται να υπάρξει ένα πρόσωπο που κινείται στο περιβάλλον σου, το οποίο θα θελήσει να σε προσεγγίσει ή εσύ να μιλήσεις ανοιχτά για αυτά που αισθάνεσαι σε κάποιον που διατηρείτε φιλικές σχέσεις ως σήμερα.

Σε σχέση: Το τρίγωνο του Άρη με το Δία είναι μια όψη που σε βοηθά να ακούσεις τη διαίσθηση και το ένστικτό σου, ώστε να αντιληφθείς κάποια πράγματα για τη σχέση σου. Αυτά που μοιράζεσαι με το ταίρι σου, τόσο σε υλικό όσο και σε συναισθηματικό επίπεδο, όπως και θέματα που αφορούν στο σεξ, έρχονται στην επιφάνεια και καλείσαι να εκφράσεις παράπονα ή ανικανοποίητες επιθυμίες, που αισθάνεσαι ότι αποτρέπουν την εξέλιξη της σχέσης σου.  

Πηγή: tlife.gr

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!