GOOD LIFE

Σύντομα θα κυκλοφορήσουν και κρασιά Game Of Thrones [εικόνες]

Μπορεί οι φαν της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς Game Of Thrones να πρέπει να κάνουν πολλή υπομονή μέχρι την πρεμιέρα του νέου κύκλου που θα γίνει μετά το καλοκαίρι του 2017, αλλά μέχρι τότε θα μπορούν να απολαμβάνουν τα νέα κρασιά Game Of Thrones.

Το τηλεοπτικό δίκτυο HBO ανακοίνωσε τη συνεργασία του με το οινοποιείο Vintage Wine Estates στη Σάντα Ρόσα της Καλιφόρνια και σύντομα θα λανσάρουν τρία κρασιά Game Of Thrones. Συγκεκριμένα αναμένεται να κυκλοφορήσουν τρεις φιάλες με λευκό, και κόκκινο κρασί και τιμές από 19,99 δολάρια μέχρι 39,99 δολάρια (για το Cabernet Sauvignon) για όσους θέλουν να βλέπουν Game Of Thrones πίνοντας κρασί Game Of Thrones. 
Οι νέες φιάλες αναμένεται να κυκλοφορήσουν πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων και θα είναι ένα τέλειο δώρο για τους φίλους σας που είναι φαν της σειράς.
Μάλιστα ο υπεύθυνος προϊόντων αγοράς της HBO, o Jeff Peters εξήγησε πως το κρασί παίζει τόσο μεγάλο ρόλο στη σειρά που βρήκαν πολύ λογικό να γίνει το λασνάρισμα αυτών των οίνων και πιστεύουν πως θα ενθουσιάσουν τους φαν. Και η αλήθεια είναι πως δεν θυμόμαστε και πολλά επεισόδια όπου για παράδειγμα, ο  Tyrion Lannister να μην εμφανίζονταν με ένα ποτήρι κρασί στο χέρι!


 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!