ΖΩΔΙΑ

Τί λένε τα ζώδια για το Σαββατοκύριακο 26 & 27 Νοεμβρίου

Ένα ολύθετικό Σαββατοκύριακο με τα αισθηματικά και τον έρωτα σε πρώτο πλάνο.

Στις 26 Νοεμβρίου ο Ερμής θα είναι σε τρίγωνομε τον Ουρανό και θα μας κάνει πολύ επικοινωνιακούς και ευδιάθετους. Ακόμη την ίδια μέρα η Σελήνη εισέρχεται στον Σκορπιό και η ερωτική μας διάθεση θα είναι έντονη, φανερές , αλλά και κρυφές σχέσεις μπορούν να αναπτυχθούν. Την Κυριακή στις 27 Νοεμβρίου η Σελήνη θα είναι σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα και σε εξάγωνο με την Αφροδίτη και τον Πλούτωνα αλλά και σε τετράγωνο με τον Άρη. Έτσι λοιπόν με την διαίσθησή μας και μόνο θα πλησιάσουμε τον μεγάλο έρωτα. Δείτε αναλυτικά τις προβλέψεις του κάθε ζωδίου για τοΣαββατοκύριακο από το oroskopos.gr

Κριός

Το καταπληκτικό τρίγωνο του Ερμή με τον Ουρανό, θα σας κάνει πολύ ερωτικούς το διήμερο αυτό. Θα είστε γενικά ανέμελοι και θα έχετε ευχάριστες εκπλήξεις, πιθανόν από έναν Αιγόκερω ή έναν Τοξότη. Για να γνωρίζετε τι πρόκειται να συμβεί, καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.

Ταύρος

Η Σελήνη θα σας δώσει μια νωχελική ματιά και θα είστε πολύ ελκυστικοί. Θα έχετε πολύ ευχάριστη διάθεση και θα βρεθείτε με ένα άτομο από μακριά, ίσως από τους Διδύμους, ωστόσο θα υπάρξουν πολλές προκλήσεις και προσκλήσεις.

Δίδυμοι

Η ευδιαθεσία σας με τον Ερμή σε τρίγωνο με τον Ουρανό θα είναι πολύ ανεβασμένη και θα έχετεχιούμορ και διάθεση για φλερτ. Θα κάνετε πρωτότυπα πράγματα και θα προσελκύσετε ενδιαφέροντες ανθρώπους. 

Καρκίνος

Θα αναδείξετε τον γοητευτικό σας χαρακτήρα με την Σελήνη στον Σκορπιό. Ευχάριστες εκπλήξεις, αλλά και απρόσμενες συναντήσεις θα σας ενθουσιάσουν. Κάποιος από τους Ιχθείς μάλιστα θα σας προσελκύσει και θα υπάρχει εξέλιξη. 

Λέων

Ασφαλώς το τρίγωνο του Ερμή με τον Ουρανό θα σας κάνει πολύ ελκυστικούς και ευδιάθετους. Θα φλερτάρετε έχοντας πολύ καλή αίσθηση του χιούμορ και θα κάνετε νέες γνωριμίες. Το πιθανότερο όμως είναι να γνωρίσετε τον κεραυνοβόλο έρωτα. 

Παρθένος

Η διέλευση της Σελήνης από το Σκορπιό θα σας κάνει να αναζητήσετε κάτι ξεχωριστό. Πιθανόν να υπάρξει μια πολύ ενδιαφέρουσα πρόσκληση από κάποιον Τοξότη που θα σας ενθουσιάσει. Ωστόσο διάφορες συναντήσεις θα σας προκύψουν. 

Ζυγός

Αυτό το διήμερο θα συμβούν σημαντικές ανατροπές στον ερωτικό σας τομέα, αφού το τρίγωνο του Ερμή με τον Ουρανό, θα σας φέρει σε απρόσμενες συναντήσεις και πιθανόν να γνωρίσετε τον μεγάλο έρωτα. 

Σκορπιός

Με την Σελήνη να διελαύνει από το ζώδιό σας θα έχετε έντονη ερωτική διάθεση και θα είστε πολύ ελκυστικοί. Θα νοιώσετε διάφορες ματιές πάνω σας και θα υπάρξουν προκλητικές συναντήσεις.

Τοξότης

Το διήμερο αυτό θα είναι πολλές οι εκπλήξεις που θα κρύβει, με την εύνοια του τριγώνου του Ερμή με τον Ουρανό, θα κάνετε διάφορες γνωριμίες, όμως τελικά θα βρεθείτε αντιμέτωποι με τον μοναδικό έρωτα με την πρώτη ματιά. 

Αιγόκερως

Με την Σελήνη στον Σκορπιό, αλλά και το γενικότερο πλανητικό σκηνικό, πολλές καταστάσεις δεν θα εξελιχθούν όπως τα υπολογίζετε και θα υπάρξουν εκπλήξεις. Μάλλον κάποιος Καρκίνος θα σας προσελκύσει ή θα ζήσετε στιγμές μοναδικού πάθους με έναν Σκορπιό. 

Υδροχόος

Απρόβλεπτα ευχάριστες στιγμές, αλλά και γνωριμία με τον μεγάλο έρωτα που θα σας ενθουσιάσει και το πιθανότερο είναι να ξεκινήσετε μια νέα σχέση θα σας φέρει το τρίγωνο του Ερμή με τον Ουρανό.

Ιχθείς

Μια συνάντηση με άτομο από το παρελθόν με το οποίο είχατε φιλική σχέση, θα εξελιχθεί σε ένα νέο ερωτικό πάθος . Η Σελήνη από τον Σκορπιό θα σας κάνει πολύ παθιασμένους και αισθησιακούς.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!