GOOD LIFE

Φτιάξτε μόνοι σας το πιο chic τραπεζάκι για το καθιστικό σας

Το τραπεζάκι του καθιστικού βρίσκεται πάντα ψηλά στη λίστα με τις διακοσμητικές προτεραιότητες και όχι αδίκως αφού εκεί πάντα επικεντρώνεται το βλέμμα και φυσικά γιατί γύρω από αυτό συναθροιζόμαστε.

Το DIY τραπεζάκι που ακολουθεί το λατρέψαμε και σας το προτείνουμε χωρίς καμια μα καμια επιφύλαξη για το καθιστικό σας και όχι μόνο! Eίναι εξαιρετικό όχι μόνο γιατί μπορείτε να το φτιάξετε εύκολα μέσα σε λίγα λεπτά αλλά και γιατί η απλότητα και η πολυτέλειά του είναι συναρπαστική! Δείτε εδώ περισσότερες ιδέες για όλους τους χώρους του σπιτιού σας και τη ζωή σας μέσα σε αυτό! 

Για να το φτιάξετε θα χρειαστείτε αυτά τα υλικά και εργαλεία:

  • 1 κομμάτι μαρμάρινης πλάκας (θα βρείτε σε μάντρα οικοδομών. Οι διαστάσεις εξαρτώνται από τις απαιτήσεις του χώρου σας)
  • 4 μεταλλικά πόδια φουρκέτες λεπτής ανάπτυξης και διπλού ανοίγματος (θα βρείτε έτοιμα σε καταστήματα με είδη κιγκαλερίας. Το ύψος τους θα εξαρτηθεί από το ύψος του καναπέ αλλά και των επιθυμιών σας)
  • 1 σπρέι χρυσού χρώματος κατάλληλο για μεταλλικές επιφάνειες (θα βρείτε σε χρωματοπωλεία). Προαιρετικά μπορείτε να προμηθευτείτε και Top Coat για να δώσετε περισσότερη λάμψη στο τελείωμα.
  • 1 πιστόλι σιλικόνης (θα βρείτε σε καταστήματα με οικοδομικά υλικά)
  • 1 εποξειδική κόλλα 2 συστατικών
  • 1 χειρουργική μάσκα και ένα ζευγάρι γάντια μιας χρήσης.

Διαβάστε πως θα ολοκληρώσετε την κατασκευή σας ακολουθώντας βήμα - βήμα τις συμβουλές, τη συνέχεια του άρθρου στο www.spirossoulis.com - thehomeissue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση. 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!