ΖΩΔΙΑ

Οι προβλέψεις της εβδομάδας για όλα τα ζώδια 14- 21/11/2016

Το μεγάλο γεγονός της εβδομάδας έρχεται στο ξεκίνημά της, με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται τη Δευτέρα στον Ταύρο η οποία θα σου δώσει την ευκαιρία να εξετάσεις με περίσσια διαίσθηση θέματα τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα προσωπικά σου.

ΚΡΙΟΣ
Αρκετά δύσκολη θα είναι η εβδομάδα αυτή για εσένα. Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται τη Δευτέρα στον Ταύρο πιέζει έντονα τον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών σου. Τα προβλήματα  ενδέχεται να διογκωθούν και πριν έρθει ένας χωρισμός ή μία διάλεξη πρέπει να μάθεις να αντιμετωπίζεις τους άλλους με πλήρη σοβαρότητα και καρτερικότητα, στοιχεία ακριβώς αντίθετα από αυτά του χαρακτήρα σου. Κάποια ξεκαθαρίσματα θα συμβούν στα μέσα της εβδομάδας και τα κακώς κείμενα των επαγγελματικών σου θα γίνουν παρελθόν. Στα αισθηματικά σου προσπάθησε να βρεις ισορροπίες και μην διακινδυνεύεις τις σταθερές σου σχέσεις  για επιπόλαιους έρωτες.

Αισθηματικές
Πρέπει αυτήν την εβδομάδα να δεις μερικές καταστάσεις με ψυχραιμία στον αισθηματικό σου τομέα. Μη βγάζεις βιαστικά συμπεράσματα πριν μιλήσεις με το σύντροφό σου, γιατί δεν θα ήθελες ούτε εσύ να έχεις αντιπαραθέσεις μαζί του. Επίσης, οργάνωσε καλύτερα το χρόνο σου για να περάσετε περισσότερες στιγμές παρέα. Θα κάνει και στους δύο καλό. Κι αν ακόμη δεν έχεις βρει κάτι αξιόλογο, κάνε κινήσεις για να ανοίξεις τον κύκλο γνωριμιών σου και μην απογοητεύεσαι αν δεν γνωρίσεις άμεσα κάποιον που θα σε συναρπάσει. Το καλό πράγμα αργεί να γίνει…

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν και καλυτερεύουν, αλλά ειδικά αυτήν την εβδομάδα πρέπει να προσέχεις σε συνεργασίες και συμφωνίες. Οι ιδέες που έχεις μπορούν να σε οδηγήσουν στην επιτυχία, αλλά μην ξεχνάς ότι πρέπει να έχεις καλό προγραμματισμό και να τις πεις την κατάλληλη στιγμή, στους κατάλληλους ανθρώπους.  Στα οικονομικά, είναι απαραίτητο να μην υπογράψεις νέα συμβόλαια, να μην κάνεις ριψοκίνδυνες επενδύσεις και να μείνεις ιδιαίτερα εγκρατής στις αγορές σου.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Την εβδομάδα που έρχεται σε περιμένει κοπιαστική δουλειά και οι αντοχές σου πολλές φορές θα δοκιμαστούν. Γεγονός είναι πάντως πως αυτήν την εποχή παρά την κούρασή σου και παρά τα όσα πιστεύεις ή επιδιώκεις οι συναλλαγές σου θα είναι ακέραιες και δίκαιες απέναντι στους άλλους. Αν δουλέψεις με σύστημα και οργάνωση, μακροπρόθεσμα σίγουρα θα δικαιωθείς. Με την Πανσέληνο να λαμβάνει χώρα τη Δευτέρα στο ζώδιό σου βάζεις τον εαυτό σου στη διαδικασία να αναθεωρήσεις πολλά από τα πιστεύω σου και τις ανάγκες σου. Οπλίσου με υπομονή και κουράγιο γιατί κάποια από τα επαγγελματικά σου σχέδια θα βρούνε εμπόδια και δεν θα προχωρούν στην πορεία. Παράλληλα με όλα αυτά φρόντισε και την υγεία σου και αποφάσισε να αποχαιρετίσεις -τώρα και οριστικά- παλιές κακές σου συνήθειες 

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, θα μπεις σε αρκετές σκέψεις για την πορεία της σχέσης σου και για το τι θα πρέπει να κάνεις. Μη βασανίζεις άλλο το μυαλό σου, μίλησε με το σύντροφό σου και με τις πολύ καλές επιρροές του Ερμή στο φιλικό για εσένα ζώδιο του Τοξότη θα δεις ότι όλα θα πάνε καλύτερα από ό,τι τα περίμενες και οι απαντήσεις που θα ακούσεις θα πάρουν μακριά τις ανασφάλειες και τα άγχη σου. Αν είσαι single, μήπως πρέπει να επανεξετάσεις και να δεχτείς μία πρόσκληση που σου έχει κάνει καιρό τώρα ένα άτομο από το ερωτικό σου παρελθόν; Όλοι έχουν δικαίωμα στη δεύτερη ευκαιρία…

Επαγγελματικές
Ο Ερμής από τον Τοξότη σου δίνει τις καλύτερες επιρροές του για να πετύχεις αυτά που θέλεις στη δουλειά σου. Θα έχεις πολύ τρέξιμο, αλλά θα μπορέσεις να υλοποιήσεις τους στόχους σου και αυτό είναι το σημαντικότερο. Τα οικονομικά σου θα έχουν μια μικρή άνοδο, αρκεί να είσαι σε θέση να μπορέσεις να τα διαχειριστείς όπως πρέπει.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Αυτές οι μέρες θα σου δημιουργήσουν την ανάγκη να επανεξετάσεις και να επαναπροσδιορίσεις την αισθηματική σου ζωή με πλήρη σοβαρότητα. Το φλερτ, κάτω από την αυστηρή επιτήρηση της Πανσελήνου που πραγματοποιείται τη Δευτέρα στον Ταύρο, μπορεί να το πληρώσεις ακριβά, αν έχεις ήδη μία σχέση.  Για αυτό λοιπόν ανάλαβε τις ευθύνες σου όσον αφορά στην προσωπική σου ζωή και προχώρησε τώρα σε ένα γάμο ή μία δέσμευση. Τα παιδιά μπορεί να σου φέρουν επιπρόσθετες ευθύνες και υποχρεώσεις και καλό θα ήταν να μην "παίζεις" με αυτά  γιατί δεν σου φταίνε σε τίποτα. Ο κυβερνήτης σου Ερμής εξακολουθεί να κινείται στον Τοξότη και αυτό θα μπορούσε να λειτουργήσει ανανεωτικά για εσένα και να βιώσεις οποιεσδήποτε αναποδιές σαν ευκαιρίες για να καλυτερεύσεις κρυφές πτυχές του εαυτού σου.  Ωστόσο καλό θα είναι να μην προσπαθήσεις να εκμεταλλευτείς οικονομικά το σύντροφό σου γιατί το αποτέλεσμα θα είναι ολέθριο. Να είσαι προσεκτική και άφησε τη λογική σου να λειτουργήσει  πέραν των άλλων κατώτερων επιθυμιών σου που μπορεί να φέρουν τα πάνω κάτω στη ζωή σου από τη μία στιγμή στην άλλη.

Αισθηματικές
Θα τα πας μια χαρά στη σχέση σου αυτήν την εβδομάδα! Δίνεις στο σύντροφό σου αυτά που του λείπουν, ενώ με την αγάπη και την υπομονή σου μπορείς και ξεπερνάς εύκολα τυχόν προβληματικά θέματα, που μπορεί να εμφανίζονται. Αν είσαι single, μην κάθεσαι με τα χέρια σταυρωμένα και βγες έξω από το σπίτι να συναντήσεις το άλλο σου μισό. Κάπου κοντά σου είναι και σε περιμένει να το ανακαλύψεις!

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου, πρόσεχε τις αποφάσεις που θα πάρεις αυτό το διάστημα. Αν δεν ξεκαθαρίσεις πρώτα τί θέλεις να πετύχεις, μην κινηθείς. Συμφωνίες, συνεργασίες, αλλά και γραφειοκρατικά θέματα μπορείς να τα χειριστείς αποτελεσματικά αρκεί να ξέρεις από πριν τα μειονεκτήματα και τα προτερήματα αυτών σου των κινήσεων. Στα οικονομικά, θα αλλάξουν πολλά πράγματα προς το καλύτερο, καθώς θα δεχτείς προτάσεις που θα αυξήσουν τα έσοδά σου! 
 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Βαθιές και ουσιώδεις αλλαγές θα συμβούν τις ερχόμενες μέρες στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται τη Δευτέρα στο ζώδιο του Ταύρου ίσως ανακαλύψεις ότι ο σύντροφός σου ή οι συνεργάτες σου έχουν γίνει απίστευτα απαιτητικοί και αυτό θα σου δημιουργήσει ένταση και πολλούς προβληματισμούς. Αντέδρασε και πέταξε ό,τι αρνητικό έχει μαζευτεί γύρω από τη σχέση σου για να σώσεις ότι αξίζει. Αν κληθείς να ασχοληθείς με ακίνητη περιουσία ή κληρονομικά θέματα να έχεις κατά νου να είσαι δίκαιη στις συναλλαγές σου και σε αυτά τα οποία θα ζητήσεις. Φέρσου με υπευθυνότητα και διαχώρισε τα θέλω σου από αυτά που πραγματικά δικαιούσαι.  Το Σαββατοκύριακο το πλανητικό σκηνικό με τον Ποσειδώνα να επιστρέφει σε ορθή πορεία από τους Ιχθείς είναι τέτοιο που μπορείς άνετα  και να φορτίσεις τις μπαταρίες σου αλλά και να ανανεώσεις την εξωτερική σου εμφάνιση.

Αισθηματικές
Διώξε οποιαδήποτε αμφιβολία μπορεί να έχεις για το σύντροφό σου, γιατί βλέπεις ξεκάθαρα πώς κινείται και πώς σου συμπεριφέρεται. Προσπάθησε να περάσετε καλά μαζί, γιατί το έχεις πολύ ανάγκη και θα σε κάνει πραγματικά να χαλαρώσεις από όλες τις υπόλοιπες σκοτούρες που σε ταλαιπωρούν. Αν είσαι single, μην κάθεσαι λεπτό στο σπίτι, γιατί με τη γοητεία που θα έχεις οι κατακτήσεις που θα έχεις θα είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες και δεν θα ξέρεις ποια να πρωτοδιαλέξεις.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου, πρέπει να προσέχεις τις αποφάσεις που παίρνεις, καθώς και κάποιες καινούριες συνεργασίες, που θέλεις να κάνεις. Αν σου κάνουν προτάσεις στα μέσα της εβδομάδας, φρόντισε να μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις και να συζητήσεις πρώτα με τους εμπειρότερους συνεργάτες σου που εμπιστεύεσαι.  Στα οικονομικά, έχεις παρασυρθεί σε πάρα πολλά έξοδα και έχεις βγει εκτός προϋπολογισμού. Μήπως ήρθε η ώρα να σταματήσεις να ξοδεύεις;

 

ΛΕΩΝ
Η δουλειά σου και γενικότερα η καθημερινότητά σου και ο τρόπος ζωής σου θα αλλάξουν δραματικά κατά τη διάρκεια των ερχόμενων ημερών καθώς θα αναγκαστείς να βγεις από τα γνωστά σου λημέρια και να προσαρμοστείς σε νέες συνθήκες. Με την Πανσέληνο να λαμβάνει χώρα τη Δευτέρα στο ζώδιο του Ταύρου η αλλαγή πόστου ειδικότητας ή ακόμα και πόλης είναι μερικές πιθανότητες που μπορεί να σε ανησυχήσουν αρνητικά όμως στην πορεία μπορεί να αποδειχθούν πολύ θετικές για εσένα. Μεγάλη προσοχή δώσε στα οικονομικά σου τα οποία έχεις τη δυνατότητα να τα αυξήσεις  και να μειώσεις κατά πολύ τις ανασφάλειές σου. Έντονα ερωτικό κλίμα θα κυριαρχήσει το Σαββατοκύριακο με τον Ποσειδώνα να επιστρέφει σε ορθή πορεία από τους Ιχθείς και που πολύ πιθανόν να σου φέρει νέες παθιασμένες σχέσεις.

Αισθηματικές
Στον αισθηματικό σου τομέα μπορείς να περάσεις υπέροχα αν δεις με περισσότερο ενδιαφέρον τη σχέση σου και δεν αναλώνεσαι τόσο πολύ στις άλλες υποχρεώσεις που έχεις και σε ταλαιπωρούν. Εκδήλωσε τα συναισθήματα που έχεις στο σύντροφο σου και κάνε όνειρα μαζί του. Αυτό θα σας δέσει ακόμη περισσότερο. Αν είσαι single, η Πανσέληνος στον Ταύρο μπορεί να σου φέρει έναν κεραυνοβόλο έρωτα που θα σε ισοπεδώσει… με την καλή έννοια!

Επαγγελματικές
Θα σε προβληματίσουν αρκετά τα επαγγελματικά σου και καλό θα είναι, αν θέλεις να πάρεις σημαντικές αποφάσεις, να συμβουλευτείς άτομα δικά σου, γιατί μπορεί μερικά πράγματα να μην είναι έτσι όπως φαίνονται. Καινούρια ξεκινήματα και συνεργασίες ευνοούνται αρκεί να ξέρεις που πατάς και που βρίσκεσαι. Στα οικονομικά, ευνοούνται όλων των ειδών οι επενδύσεις και μπορεί να σου αποφέρουν πολύ περισσότερα από αυτά που περιμένεις.




ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Το μεγάλο γεγονός της εβδομάδας έρχεται στο ξεκίνημά της, με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται τη Δευτέρα στον Ταύρο η οποία θα σου δώσει την ευκαιρία να εξετάσεις με περίσσια διαίσθηση θέματα τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα προσωπικά σου που μέχρι τώρα σε προβλημάτιζαν αλλά δεν μπορούσες να αντιμετωπίσεις και να λύσεις. Έτσι, θα μπορέσεις να βάλεις μία τάξη στη ζωή σου και ιδιαίτερα στα οικονομικά σου που αποτελούσαν μέχρι τώρα το μόνιμο αγκάθι σου. Με τις προσπάθειές σου αλλά και με τη βοήθεια των οικείων σου θα καταφέρεις να αποπληρώσεις χρέη και να εξασφαλίσεις την οικονομική σου ευημερία.

Αισθηματικές
Αυτήν την εβδομάδα η ανάγκη σου για αφοσίωση στη σχέση που διατηρείς θα σου προσφέρει τη ζεστασιά και την αγάπη που αναζητάς. Η σχέση σου θα γίνει πιο βαθιά και θα είσαι ανοιχτή να εκδηλώσεις τα συναισθήματα που έχεις προς τον σύντροφό σου, χωρίς ταμπού και ανασφάλειες. Η ανταπόκριση που θα λάβεις θα σε χαροποιήσει ιδιαίτερα. Αν είσαι single, μην περιμένεις από τους άλλους να φτιάξουν την αισθηματική σου ζωή και κάνε εσύ τις απαραίτητες ενέργειες για να το πετύχεις. Για αρχή, γίνε πιο ανοιχτή και πιο εκδηλωτική. 

Επαγγελματικές
Θέλεις να καταξιωθείς στον επαγγελματικό σου τομέα και αυτήν την εβδομάδα θα σου δοθούν αρκετές ευκαιρίες για να μπορέσεις να δείξεις τί μπορείς να κάνεις. Μη δώσεις αναβολές σε συζητήσεις που μπορεί να γίνουν με συνεργάτες σου και δράσε δυναμικά τώρα που το πλανητικό σκηνικό σε ευνοεί για να βγεις νικήτρια. Τα οικονομικά σου θα έχουν βελτίωση σε σχέση με τα έσοδά σου. Θα σου κάνουν προτάσεις που θα είναι συμφέρουσες, αλλά φρόντισε να τις σκεφτείς καλά, πριν απαντήσεις.

 

ΖΥΓΟΣ
Αυτήν την εβδομάδα θα θελήσεις να εμβαθύνεις περισσότερο στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και να τις βάλεις σε νέες βάσεις. Ωστόσο για να γίνει αυτό θα πρέπει να ξεπεράσεις πρώτα τους φόβους και τις ανασφάλειές σου. Η Πανσέληνος του μήνα πραγματοποιείται τη Δευτέρα στο ζώδιο του Ταύρου και το να δημιουργήσεις συναισθηματική ή ερωτική οικειότητα ίσως είναι δύσκολο λόγω της ανασφάλειάς σου και της στάσης σου να ελέγχεις τον άλλον. Επίσης θα πρέπει να εξετάσεις προσεκτικά οικονομικά προβλήματα και να αποφύγεις διαφωνίες με άτομα με τα οποία διαχειρίζεσαι από κοινού οικονομικούς πόρους. Το Σαββατοκύριακο με τον Ποσειδώνα να επιστρέφει σε ορθή πορεία από τους Ιχθείς η ατμόσφαιρα θα είναι ρομαντική, όμως πρέπει να προσέξεις τις ψευδαισθήσεις, τις αυταπάτες και να μην ερωτευθείς λάθος άτομα.

Αισθηματικές
Η συντροφικότητα και ο ρομαντισμός που σε διακατέχει κάνουν το σύντροφό σου να μην μπορεί να ξεκολλήσει από πάνω σου. Μπορείς να μιλήσεις αυτές τις ημέρες για την πορεία της σχέσης σου, μία πιθανή επισημοποίηση ή αλλαγή κάποιων βασικών δεδομένων σου. Αν είσαι single, ο Άρης που κινείται στον Υδροχόο θα φέρει στο πλάι σου τον συνοδοιπόρο που περίμενες εδώ και καιρό.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου μπορείς να ξεπεράσεις καταστάσεις που ήταν στάσιμες εδώ και καιρό και σου δημιουργούσαν ανασφάλεια για την πορεία τους. Μπορείς να συνεργαστείς, να κάνεις καινούρια ξεκινήματα και να αρχίζεις να υλοποιείς τα σχέδιά σου, εφόσον είσαι σίγουρη για τα επόμενα βήματά σου. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και πηγαίνουν καλύτερα και θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις πολλές υποχρεώσεις που έχεις μέχρι τώρα. Επίσης, μπορείς να κάνεις νέα ξεκινήματα, ώστε να αυξήσεις τα έσοδά σου.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αυτήν την εβδομάδα θα αναζητήσεις περισσότερο χρόνο για τον εαυτό σου ώστε να αξιολογήσεις όλες σου τις σχέσεις. Αν διατηρείς συνεργασίες ή συνεταιρισμούς που σε πιέζουν, τώρα θα αποφασίσεις να ανεξαρτητοποιηθείς ώστε να γίνεις απόλυτα αυτόνομη. Τώρα ασχολήσου αποκλειστικά με τα επαγγελματικά σου γιατί μπορείς να κατακτήσεις αυτά που σου αξίζουν. Στον οικονομικό τομέα υπάρχουν θέματα που πρέπει να συζητηθούν και να λυθούν μία για πάντα. Στα προσωπικά σου οι σχέσεις σου με το σύντροφό σου αλλά και με τα παιδιά σου (εάν υπάρχουν) θα πρέπει να αντιμετωπιστούν με μεγαλύτερη ευθύνη και ωριμότητα ώστε να μην κλονιστούν οι ισορροπίες. Το Σαββατοκύριακο με τον Ποσειδώνα να επιστρέφει σε ορθή πορεία από τους Ιχθείς σύντομες εκδρομές και αποδράσεις θα τονώσουν το ενδιαφέρον σου και θα σε ανανεώσουν.

Αισθηματικές
Φρόντισε τώρα που το πλανητικό σκηνικό σε ευνοεί να εκμεταλλευτείς την εύνοια του, ώστε να κάνεις καλύτερη τη σχέση σου. Ο έντονος ερωτισμός σου και η καλή επικοινωνία με το σύντροφό σου θα είναι τα χαρακτηριστικά αυτής της εβδομάδας. Αν είσαι single, δεν νομίζεις πως έφτασε ο καιρός να κοιμηθείς και με το ταίρι που θέλεις; Δραστηριοποιήσου αναλόγως για να τα καταφέρεις και η τύχη είναι ήδη με το μέρος σου.

Επαγγελματικές
Αρκετή δουλειά και τρέξιμο θα έχεις και αυτήν την εβδομάδα στα επαγγελματικά σου, ενώ θα προκύψουν και κάποια ταξίδια που δεν τα είχες προγραμματίσει. Το πλανητικό σκηνικό σου χαρίζει τις καλύτερες επιρροές του για να κάνεις καινούρια ξεκινήματα και συνεργασίες, ενώ έφτασε και ο καιρός που θα μπορέσεις να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου. Στα οικονομικά, μπορείς να διεκδικήσεις όλα αυτά που είναι στάσιμα και δεν έχουν βρει ακόμη τη λύση τους. Επίσης μπορείς να κάνεις συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου, με θετικά αποτελέσματα.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η ερχόμενη εβδομάδα θα αποδειχθεί αρκετά δύσκολη για εσένα, καθώς θα έρθεις αντιμέτωπη με προβλήματα  σε σημαντικούς τομείς της ζωής σου. Η Πανσέληνος του μήνα πραγματοποιείται τη Δευτέρα στο ζώδιο του Ταύρου και ίσως κριθεί απαραίτητο να ξεκαθαρίσεις κάποια θέματα που σε ταλαιπωρούν εδώ και καιρό και να χαράξεις μία νέα πορεία. Ωστόσο με τον Ερμή εξακολουθεί να κινείται στο πλευρό σου θα έχεις τη θέληση και την ενέργεια που χρειάζεσαι για να επιτύχεις τους στόχους σου. Η αποδοτικότητά σου θα είναι αρκετά αυξημένη ενώ στις προσπάθειές σου θα βρεις και θερμούς υποστηρικτές γεγονός που θα σου τονίσει την αυτοπεποίθησή σου.

Αισθηματικές
Η σχέση σου πηγαίνει όλο και καλύτερα μέρα με την μέρα και πάντα προσπαθείς να περνάει ο σύντροφός σου καλά μαζί σου. Κοίτα να μη χαλάσεις αυτό το ωραίο κλίμα, κάνοντας αναφορές σε καταστάσεις που σε έχουν στεναχωρήσει στο παρελθόν και βάλε πλώρη για νέα σχέδια και όνειρα που θα σας φτιάξουν την διάθεση και θα σας ανανεώσουν, τόσο ψυχικά όσο και σωματικά. Αν είσαι single, σε περιμένουν τέτοιες εξελίξεις... που θα τις πιστεύεις! 

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου θα μπούνε σε πολύ καλή πορεία. Ο Ερμής θα σου δώσει τις καλύτερες επιρροές του για να μιλήσεις με συνεργάτες σου και να υλοποιήσεις τα σχέδια που θέλεις. Καινούριες συνεργασίες και ξεκινήματα ευνοούνται ιδιαίτερα και πρέπει να πάρεις πρωτοβουλίες για να τα υλοποιήσεις. Τα οικονομικά σου είναι σε καλό δρόμο και θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις πολλές υποχρεώσεις που έχεις.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Είναι σημαντικό για εσένα να μάθεις να αποδέχεσαι τις καταστάσεις όπως σου έρχονται. Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται τη Δευτέρα στο ζώδιο του Ταύρου μπλοκάρει πολλούς τομείς στη ζωή σου και κυρίως τα επαγγελματικά σου που πιθανόν να αντιμετωπίσεις ρήξεις στις σχέσεις σου ή αλλαγές που δεν επιθυμείς. Ίσως κριθεί απαραίτητο να ξεκαθαρίσεις κάποια θέματα τώρα που σε ταλαιπωρούν εδώ και καιρό και να χαράξεις μία νέα πορεία. Από εκεί και μετά όμως θα σου δοθούν αξιόλογες ευκαιρίες που αν τις εκμεταλλευτείς σωστά μπορούν να σε εκτοξεύσουν στις πρώτες θέσεις της επαγγελματικής κλίμακας. Αυτό είναι άλλωστε και το ζητούμενό σου. Στα προσωπικά σου τώρα σε περιμένουν νέα πρόσωπα με τα οποία όμως θα πρέπει να είσαι επιφυλακτική και να αφιερώσεις χρόνο για να τα γνωρίσεις καλύτερα και να τα εμπιστευτείς.

Αισθηματικές
Στη σχέση σου, να περιμένεις πολλές ευχάριστες εκπλήξεις από το σύντροφό σου αυτήν την εβδομάδα. Η Αφροδίτη από το ζώδιό σου φτάνει τον ερωτισμό σου στα ύψη, οπότε φρόντισε να περάσεις όμορφα και να κάνεις κάτι πέρα από τα συνηθισμένα που θα εκδηλώσει το πάθος που κρύβεις και θα σε φέρει πιο κοντά στο ταίρι σου. Επίσης, κοίτα να εξωτερικευτείς περισσότερο αν θέλεις να περάσουν οι ανασφάλειες, που τον τελευταίο καιρό είναι πάρα πολλές. Αν είσαι single, να ξέρεις ότι η μοίρα θα φροντίσει να σε αποκαταστήσει με τον καλύτερο τρόπο, αν ήδη δεν το έχει κάνει η Αφροδίτη!

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν και μπαίνουν σε πολύ καλή σειρά. Πρέπει να προσπαθήσεις να συνεργαστείς με κάποια άτομα στη δουλειά σου, όσο κι αν δεν το θέλεις, για να μπορέσεις να υλοποιήσεις τους στόχους σου. Προσπάθησε με έξυπνους και διπλωματικούς τρόπους να περάσεις τις ιδέες σου και εκμεταλλεύσου στιγμές αδυναμίας των συναδέλφων σου, για να προωθήσεις τις ικανότητές σου. Στα οικονομικά, απόφυγε να κάνεις μεγάλα ανοίγματα, γιατί τον τελευταίο καιρό έχεις παρασυρθεί σε πολλά έξοδα και έχεις βγει εκτός προϋπολογισμού.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Το ενδιαφέρον σου αυτήν την εβδομάδα μετατοπίζεται στα επαγγελματικά σου καθώς θα σου δοθούν ενδιαφέρουσες ευκαιρίες που περίμενες εδώ και καιρό. Η παραμονή του Άρη στο πλευρό σου θα σε απαλλάξει για λίγο από τις δυσκολίες που αντιμετωπίζεις και θα σου χαρίσει την κοινωνικότητα που τόσο πολύ έχεις ανάγκη. Με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται τη Δευτέρα στον Ταύρο, αγωνίσου για την καριέρα σου, ακόμη και αν οι αποδοχές σου δεν ανταποκρίνονται στις προσπάθειές σου γιατί αυτά που σε περιμένουν βραχυπρόθεσμα θα έχουν θετική επίδραση στο εισόδημά σου. Η επιμονή που θα επιδείξεις τώρα θα ανταμειφθεί και εσύ θα νιώσεις απόλυτα δικαιωμένη. Στα αισθηματικά η επιστροφή του Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων την Κυριακή είναι εξαιρετικά ευνοϊκή για να αποκαλύψεις τα πραγματικά σου συναισθήματα στο σύντροφό σου και να σταθεροποιήσεις τις ήδη υπάρχουσες σχέσεις σου.

Αισθηματικές
Με τις τόσες ευθύνες που έχεις στους διάφορους τομείς, αυτήν την εβδομάδα θα παραμελήσεις λίγο τα αισθηματικά σου και δυστυχώς αυτό θα ζημιώσει τη σχέση σου. Άλλαξε λοιπόν έγκαιρα τακτική και φτιάξε έτσι το πρόγραμμά σου, ώστε να αφιερώνεις το χρόνο που πρέπει στο σύντροφό σου και να περάσετε όμορφα, ώστε να προλάβεις τα χειρότερα. Αν είσαι single, φρόντισε αυτήν την περίοδο να εξωτερικεύσεις το φλογερό σου ταπεραμέντο, ώστε να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις και η τύχη θα σε αποζημιώσει.

Επαγγελματικές
Η δουλειά σου κινείται σταθερά και προσπαθείς να την κάνεις ακόμη καλύτερη. Ωστόσο για να διαφυλαχτείς περισσότερο πρέπει να προσέξεις τις αποφάσεις που θα πάρεις και αν δεχτείς προτάσεις, να τις σκεφτείς πολύ καλά πριν απαντήσεις γιατί ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός. Τα οικονομικά σου θα είναι στάσιμα από πλευράς εσόδων, ενώ τα έξοδα θα πληθαίνουν. Πρέπει να δείξεις αυτοσυγκράτηση σε σχέση με αγορές και περιττά έξοδα, γιατί θα βγεις εκτός προϋπολογισμού.

 

ΙΧΘΕΙΣ
Μια ενδιαφέρουσα εβδομάδα σε περιμένει όπου θα νιώθεις έντονα τη διάθεση να απολαύσεις το κάθε τι. Η Πανσέληνος του μήνα πραγματοποιείται τη Δευτέρα στον Ταύρο, με αποτέλεσμα οι σχέσεις και οι συνεργασίες να γίνουν προτεραιότητά σου ενώ η δημιουργικότητά σου να εκτιναχθεί στα ύψη. Την Κυριακή που ο κυβερνήτης σου Ποσειδώνας θα επιστρέψει σε ορθή πορεία από το ζώδιό σου, μια φιλική σου σχέση τώρα μπορεί να σταθεροποιηθεί και να καλύψει τις βαθύτερες ανάγκες σου ή να μετατραπεί σε ερωτική και να σε εκπλήξει ευχάριστα. Τώρα μπορείς να προβάλεις τον εαυτό σου μέσω των δημοσίων σχέσεών σου και να μπεις στο δρόμο της υλοποίησης τόσο των προσωπικών όσο και των επαγγελματικών σου στόχων και επιδιώξεων.

Αισθηματικές
Η σχέση σου θα μπορέσει να πάει καλύτερα αν χαλαρώσεις λίγο και δεν έχεις τόσο εκνευρισμό σε σχέση με το σύντροφό σου για πράγματα που κάνει και σε αφήνει αμέτοχη. Μπορείς να συζητήσεις μαζί του και αν έχεις περισσότερη διαλλακτικότητα θα βρεις λύσεις που θα ικανοποιήσουν και τους δύο. Αν είσαι single, κάνε λίγο υπομονή και μην ενδίδεις σε πρόσκαιρα φλερτ που στο τέλος το μόνο που καταφέρνουν είναι να στην μεγεθύνουν περισσότερο.

Επαγγελματικές
Η εβδομάδα αυτή σου υποδεικνύει να βρεις καλούς συνεργάτες γιατί ο φόρτος της εργασίας σου θα είναι μεγάλος και δεν θα τα καταφέρεις μόνη σου. Μπορείς να κάνεις καινούρια ξεκινήματα και συνεργασίες, αλλά πρώτα πρέπει να ξεκαθαρίσεις κάποιες υποθέσεις που μπορεί να είναι σε στασιμότητα ακόμα στη δουλειά σου. Τα οικονομικά σου συνεχίζουν να είναι στάσιμα. Απόφυγε να κάνεις πολλά έξοδα και φρόντισε να τακτοποιήσεις κάτι παλιούς λογαριασμούς που έχεις και σε αγχώνουν.

Πηγή: tlife.gr

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!