GOOD LIFE

8 tips για να κάνετε την τραπεζαρία σας να μοιάζει πιό ακριβή

Με απλά διακοσμητικά κολπάκια μπορείτε να κάνετε την τραπεζαρία σας να μοιάζει σαν να την επιμελήθηκε κάποιος διάσημος decorator. 

Μάλιστα με δεδομένο πως η τραπεζαρία είναι ένας χώρος στον οποίο απουσιάζει ο ιδιαίτερος εξοπλισμός (όπως οι ηλεκτρικές συσκευές, είδη υγιεινής, πάγκοι κουζίνας κ.λπ. που είναι απαραίτητα σε άλλους χώρους του σπιτιού και πανάκριβα) μπορείτε να την ανανεώσετε χωρίς να χρειαστεί να ξοδέψετε πολλά χρήματα. 

1. Επιλέξτε διαφορετικό τραπέζι και καρέκλες

Πλέον είναι στη μόδα να μην συνδυάζονται οι καρέκλες με το τραπέζι στην τραπεζαρία. Επιλέγοντας αυτή τη διακόσμηση θα φαίνεται σαν να έχει παρέμβει ένας διακοσμητής στο σπίτι σας. Μπορείτε να πάτε τη διακόσμηση ένα βήμα παραπέρα επιλέγοντας διαφορετικές μεταξύ τους καρέκλες. Προσέξτε όμως να είναι όλες οι καρέκλες προσεγμένες για να μη φανεί περίεργο το όλο αποτέλεσμα. Μην βάζετε πολλά διαφορετικά χρώματα γιατί θα χάσετε πολλούς διακοσμητικούς πόντους.

2. Πρασινάδα 

Ένα όμορφο βάζο με πρασινάδα που φτάνει αρκετά ψηλά είναι μια επίσης όμορφη ιδέα για την τραπεζαρία σας. Η ψηλή πρασινάδα θα δώσει στιλ στον χώρο και κοστίζει ελάχιστα έως και καθόλου ειδικά αν έχετε κήπο ή βεράντα και μπορείτε να κόψετε από εκεί μερικά κλαδιά.

 

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο www.spirossoulis.com - thehomeissue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση. 

Δείτε εδώ περισσότερες ιδέες για όλους τους χώρους του σπιτιού σας και τη ζωή σας μέσα σε αυτό! 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!