GOOD LIFE

Burger με θέα θάλασσα!

Το καλοκαίρι οι παραλίες της Κύπρου έχουν την τιμητική τους, γι' αυτό και το Time Out Cyprus παρουσιάζει τις δικές του επιλογές και μας τις προτείνει ανεπιφύλακτα.

Jemms American Steak Bar

Απλά και αμερικανικά. Με συνταγή που χρειάστηκε πολλά χρόνια μέχρι να τελειοποιηθεί, θα δοκιμάσεις παραδοσιακό αμερικάνικο burger χωρίς πολλές φανφάρες, αλλά από φρέσκο βοδινό κιμά Black Angus, bacon, τυρί, μαρούλι και σάλτσα.

Checkers Burger Bar

Με ύφος που παραπέμπει σε Αmerican diner και burgers που ακολουθούν αυτήν ακριβώς τη νοοτροπία, στο Chechers θα δοκιμάσεις πλούσιο, γευστικό και πολύ χορταστικό burger όπως ακριβώς το θέλεις, με τις γεύσεις που προτιμάς.

Fat Mama's

Ιταλικό αλλά και αμερικάνικο φαγητό σε πλούσιες ποσότητες και χορταστικές μερίδες. Επτά διαφορετικές επιλογές burgers για να αποφασίσεις ποιο είναι αυτό που θα σε ικανοποιήσει καλύτερα. Όποιο και αν επιλέξεις πάντως, το μπιφτέκι είναι σπιτικό και μαριναρισμένο σε επίσης σπιτικό BBQ sauce.

Yankees Resta urant & Bar

Στο Planet Adventure θα δοκιμάσεις το burger του Yankees restaurant & Bar. Δοκίμασε ένα κλασικό burger, ή τέσταρε τις αντοχές σου επιλέγοντας ένα τριπλό burger, ζουμερό και άκρως χορταστικό.

Alati by the sea

Στο Alati ισχύει το "κάθε χρόνο και καλύτερα". Κάθε χρόνο τόσο το φαγητό όσο και τα cocktails έχουν ένα πολύ πιο ενδιαφέρον twist, με προτάσεις γευστικές και ευφάνταστες. Αν κατά την επίσκεψή σου θελήσεις burger, οι επιλογές σου είναι δύο: το κλασικό beef burger με το φρέσκο μπριός, το φρέσκο κιμά, τη μουστάρδα, το σοταρισμένο κρεμμύδι και τη φρέσκια πατάτα για συνοδευτικό. Αν όμως περιμένεις κάτι διαφορετικό από το Alati, αυτό θα το βρεις στο Tuna Burger. Κιμάς τόνου στο μπριός σου με σόγια, τζίντζερ, τσίλι, και σαν συνοδευτικό ένα νοστιμότατο dressing με μαγιονέζα, σκόρδο, σόγια και σχοινόπρασο. Πες μου ότι δεν εντυπωσιάστηκες!

Frankie's Bar & Grill

Στην κοσμοπολίτικη Αγία Νάπα, και στο ξενοδοχείο MelpoAntia -το βραβευμένο με χρυσό μετάλλιο από το μεγαλύτερο διοργανωτή ταξιδιών το 2013-, θα ψάξεις την πλούσια κάρτα μενού του εστιατορίου Frankie's, με επιρροές από Αμερική και Μεσόγειο. Με χαλαρή μουσική και κάτω από τη στυλάτη, στεγασμένη του βεράντα, μπορείς να απολαύσεις το ζουμερό του burger!

Koi

Ένα και καλό. Στο Koi προφανώς και έχεις την επιλογή ενός νόστιμου, ζουμερού και καλοψημένου burger. Το Koi signature burger (βοδινό 220γρ.) με λιαστές ντομάτες σε ψωμί τσιαπάτα, το οποίο συνοδεύεται από ολόφρεσκες πατάτες, είναι μια ομορφιά. Ακριβώς όπως και η θέα την οποία απολαμβάνεις από τους αναπαυτικούς καναπέδες, καθώς πίνεις ένα δροσερό Mai Tai cocktail (πεπαλαιωμένο ρούμι/ Bacardi Gold και σιρόπι αμυγδάλου) ή ένα Citrus Collin (τζιν, bitters, λεμόνια και πορτοκάλια).

Knight's Pub

Δεν πρόκειται για bar. Το Knight's Pub είναι ο ναός όλων όσοι αγαπούν τις μπίρες, τα burgers, το αμερικανικό φαγητό και το χαλαρό περιβάλλον. Επίλεξε μπίρα από τη μεγάλη ποικιλία draughts και μπουκαλιών που διαθέτει, απόλαυσε μουσική και ετοιμάσου ψυχολογικά για ένα χορταστικό και ζουμερό burger. Χοιρινό ή μοσχάρι, με επιλογή από τα σωστά και πρέποντα sauces (bbq, mushroom ή pepper sauce), συνοδευμένα από τηγανητές πατάτες. Τι άλλο θέλεις;

Malthouse Beer & Food

Η μπίρα και το φαγητό πάνε μαζί. Πόσω μάλλον όταν αυτήν την μπίρα (μια από τις πολλές draughts και ετικέτες μπίρας που διαθέτει το μαγαζί), επιλέξεις να την απολαύσεις με ένα ζουμερό και πλούσιο burger! Στο Malthouse θα φας ή ένα Giant Burger (διπλό burger 200γρ.) ή ένα BBQ Burger με εξαιρετικό και σπιτικό sauce. Σκέφτεσαι κάτι καλύτερο;

Δες στο Time Out Cyprus διευθύνσεις και τηλέφωνα για να κάνεις κράτηση.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!