GOOD LIFE

True story: Της έδωσε το συκώτι του, τού χάρισε την καρδιά της [βίντεο]

Μία υπέροχη ιστορία αγάπης κάνει τις τελευταίες μέρες το γύρο του κόσμου.

Όλα ξεκίνησαν τον Μάρτιο του 2014, όταν η 27χρονη τότε αμερικανίδα Heather Kruger, έμαθε πως πάσχει από καρκίνο στο συκώτι και οι γιατροί της είπαν πως η μόνη της ελπίδα ήταν η μεταμόσχευση, αλλά της έδιναν μόνο λίγους μήνες ζωής και θεωρούσαν απίθανο σε τόσο σύντομο διάστημα να βρεθεί δότης. 
Η ελπίδα ήρθε από έναν άγνωστο, τον Chris Dempsey, ο οποίος έτυχε την ώρα που έκανε διάλειμμα από τη δουλειά του, να ακούσει τον ξάδελφο της Heather, τον Jack Dwyer να συζητά το πρόβλημα της Heather με κάποιο φίλο του. Αμέσως ο Chris προσφέθηκε να κάνει το τεστ για να δει αν μπορεί να γίνει δότης. Ο Chris δεν ήξερε ούτε τον Jack, ούτε φυσικά την Heather. 
O Chris και η Heather συναντήθηκαν λίγες μέρες μετά και αφού προέκυψε πως μπορούσε να γίνει δότης μπήκαν και οι δύο στο νοσοκομείο του πανεπιστημίου του Illinois στις ΗΠΑ, όπου έγινε η μεταμόσχευση με επιτυχία και αμέσως μετά ο Chris της είπε πως δεν του χρωστάει τίποτα και πως θα πρέπει και οι δυο να συνεχίσουν τη ζωή τους κανονικά. Ωστόσο είχε ήδη αναπτυχθεί ένας περίεργος δεσμός μεταξύ τους. Η Heather αρχικά νόμιζε πως αιτία ήταν η μεταμόχευση ωστόσο ήθελε να συνεχίσει να τον βλέπει και με το καιρό κατάλαβε πως έτρεφε αισθήματα για αυτόν. Τον περασμένο Δεκέμβριο ο Chris της έκανε πρόταση γάμου, η Heather είπε το ναι και πριν λίγες μέρες παντρεύτηκαν και τώρα η συγκινητική ιστορία τους έχει γίνει γνωστή σε ολόκληρο τον πλανήτη. Δείτε ένα σχετικό ρεπορτάζ  από δελτίο ειδήσεων.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!