GOOD LIFE

Ο παράδεισος λέγεται Σκορπιός και είναι στη Μύκονο

Ο Scorpios Beach Club είναι η παραλία του αδελφού San Giorgio Mykonos Hotel, στην Παράγκα, σ' αυτό το μαγευτικό άκρο του νησιού.

Ο χώρος που είναι σαν χερσόνησος έχει μετατραπεί σε μια σύγχρονη Αγορά. O Tomas Heyne και o Mario Hertel -το γερμανικό δίδυμο που βρίσκεται πίσω από το πασίγνωστο club Paradise, το οποίο άφησαν φέτος ύστερα από 10 χρόνια- είναι εκείνοι που οραματίστηκαν αυτό το χώρο που ανήκει στην αλυσίδα των Design Hotels™ και ο οποίος ηγείται ενός νέου τρόπου φιλοξενίας και διασκέδασης, γι' αυτό και η εν λόγω παραλία ασπάζεται την ολιστική αντίληψη για τη ζωή, επαναπροσδιορίζοντας το premium beach life με bohemian όρους.

Διάσημοι διεθνούς φήμης DJ's βάζουν υπέροχες μουσικές από τις 2 το μεσημέρι, προσφέροντας ένα μεθυστικό μείγμα ηρεμίας και χαλάρωσης στον επίγειο μυκονιάτικο παράδεισο.

Μου άρεσε πολύ αυτή η ιδέα της νέας Αγοράς. Ένα μέρος όπου καλλιεργείται η σκέψη και τρέφεται η ψυχή με την φυσική ομορφιά του τοπίου, το προσεγμένο φαγητό και τις επιλεγμένες εκδηλώσεις.

Αυτό σημειώνει ο Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος των Design Hotels™ Claus Sendlinger.

Το ξενοδοχείο βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από τον Σκορπιό, όσο μία μικρή γραφική βόλτα, και οι επισκέπτες του όσο και οι επισκέπτες της παραλίας μπορούν να περάσουν μία χαλαρωτική ημέρα και μια ακόμα πιο υπέροχη νύχτα λες και συμμετέχουν σε μια γιορτή για τις αισθήσεις. Το καταφύγιο περιλαμβάνει μια αμμώδη παραλία, θέα στο ηλιοβασίλεμα, εστιατόριο, και live εκδηλώσεις, μαζί με μοναδικές φυσικές "βεράντες" σε μήκος της κυκλαδίτικης ακτογραμμής.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!