WOMEN'S GUIDE

Barbie Mania: Και η Δήμητρα Ματσούκα υπέκυψε στο απόλυτο fashion trend

Αναμφίβολα το 2023 ήταν η χρονιά που σημαδεύτηκε από το φαινόμενο "Barbie: αφού η ομώνυμη κινηματογραφική ταινία με την Margot Robbie να ενσαρκώνει την πασίγνωστη κούκλα, έσπασε ταμεία με εισπράξεις που ξεπέρασαν τα 1.44 δισεκατομμύρια δολάρια χαρίζοντας στην εν λόγω ταινία μια θέση στην παγκόσμια ιστορία του σινεμά, ως η δημοφιλέστερη κωμωδία - δράσης, εκθρονίζοντας το "Μόνο στο σπίτι" που κατείχε την πρωτιά από τη δεκαετία του 90! 

Η ταινία προκάλεσε και ένα τεράστιο fashion trend με το ροζ και όλες τις αποχρώσεις του να πρωτοστατούν στην παγκόσμια μόδα και την Margot Robbie να κάνει αναρίθμητες red carpet εμφανίσεις ντυμένη με ιστορικά outfits της διάσημης κούκλας και να σαρώνει τα βραβεία.

 


Και τώρα, έστω και αργά και η Δήμητρα Ματσούκα αποφάσισε να δει την ταινία, αλλά όπως η ίδια αποκάλυψε στο Instagram δεν της άρεσε.


Ωστόσο, μπορεί σαν ταινία να μην της άρεσε, αλλά και η ίδια έσπευσε να ασπαστεί το Barbie fashion trend και ντύθηκε στα ροζ, ποζάροντας με ένα υπέροχο έξωμο ροζ μίνι φόρεμα!


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!