WOMEN'S GUIDE

Το νέο 3D μανικιούρ της Sydney Sweeney έγινε viral και όχι άδικα

Μετά τη θεαματική εμφάνισή της στα Όσκαρ, η 26χρονη Χολιγουντιανή σταρ Sydney Sweeney έκλεψε και πάλι τις εντυπώσεις, με ένα... γλυπτό λευκό, λουλουδένιο top και ένα ασύλληπτα όμορφο μανικιούρ που έγινε πηγή έμπνευσης για πολλές!

Η σταρ βρέθηκε στην επίσημη πρεμιέρα της ταινίας “Immaculate” στο Λος Άντζελες και φόρεσε ένα top- γλυπτό του οίκου Balmain που αναπαριστά δύο χέρια που τυλίγονται γύρω από τη μέση της τα οποία κρατούν ένα μπουκέτο λευκά λουλούδια . 

Και αν αυτό το top έχει χαρακτηριστεί από πολλούς πραγματικό έργο τέχνης η σταρ φρόντισε να το συνδυάσει με ένα επίσης αξιοθαύμαστο μανικιούρ.

Το μανικιούρ δημιούργησε η διάσημη nails artist Zola Ganzorigt που έχει έδρα στο Λος Άντζελες και είναι η αγαπημένη πασίγνωστων σταρ όπως η Vanessa Hudgens, η Hailey Bieber αλλά και οι αδελφές Kendall και Kylie Jenner κ.ά.


Για την περίσταση λοιπόν δημιούργησε μια nude ανοιχτόχρωμη βάση στα μακριά νύχια της Sydney και πρόσθεσε κάποια ανάγλυφα λευκά τριαντάφυλλα δημιουργώντας το τέλειο μανικιούρ για αυτό το top αλλά και για νύφες, που ήδη το ζήλεψαν και όσες θέλουν να φέρουν την... άνοιξη στα νύχια τους.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!