WOMEN'S GUIDE

Μάρα Δαρμουσλή: «Το παιδί μου είναι δύο χρονών και το θηλάζω ακόμα »

Η Μάρα Δαρμουσλή βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά» το βράδυ της Παρασκευής και μίλησε για τον λόγο που συνεχίζει να θηλάζει το παιδί της.

Το μοντέλο βρέθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής καλεσμένη στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά».

Συγκεκριμένα, δήλωσε: «Με νοιάζει το φαγητό και τι τρώω, γιατί θηλάζω ακόμη. Δεν μπορώ να πιω ούτε καφέ. Ο γιος μου είναι 2 χρονών. Δεν το καταλαβαίνω αυτό το πράγμα. Γιατί γίνεται ντόρος για το μετά; Αφού ούτως ή άλλως τρώει κανονικά, εγώ λειτουργώ επικουρικά. Όποτε θυμηθώ ή άμα αρρωστήσει. Δεν έχω πρόβλημα, γιατί ντε και καλά πρέπει να πάρω χάπια να το κόψω; Γιατί πρέπει με τη βία; Πρέπει να κόψει το γάλα το παιδί; Είναι επικουρικά! Εγώ είμαι συμπληρωματικά».


Και πρόσθεσε: «Ντάξει μωρέ δεν έγινε και τίποτα. Κοιμάται και αλλιώς, και με ένα βιβλίο κοιμάται και αγκαλιά με τον μπαμπά και με λίγο μασάζ. Βρήκα και μια ωραία κοπέλα, νταντά του, που του κάνει μασάζ. Υπάρχουν και άλλοι τρόποι. Δεν είναι ντε και καλά εσύ τι κάνεις, είναι φοβερό αυτό που κάνεις. Όχι, δεν είναι φοβερό, απλά υπάρχει. Ούτε έχω κανένα παιδί σαν το "Game of Thrones" που θα πρέπει να το θηλάζω μέχρι τα 11, αυτό μόνο εκεί γίνεται, σεναριακά, δεν έχει γίνει πουθενά αλλού στη φύση».


Δείτε ΕΔΩ το βίντεο

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!