MEN'S GUIDE

O Kanye West έκανε κάτι στα δόντια του και έγινε... αγνώριστος [εικόνες]

Ο πασίγνωστος ράπερ και σχεδιαστής, έχει αποδείξει πως μπορεί να είναι... καινοτόμος, αλλά αυτό που έκανε τώρα είναι μάλλον πολύ ακραίο!

Ο σταρ και πρώην σύζυγος της Kim Kardashian, που τα τελευταία χρόνια αποκαλύφθηκε πως αντιμετωπίζει σοβαρά θέματα ψυχικής υγείας, εδώ και καιρό αυτοαποκαλείται Ye και τώρα αποφάσισε να αλλάξει οριστικά το look του και αφαίρεσε όλα τα δόντια του!


Ο σταρ αποφάσισε να αφαιρέσει τα δόντια του και στη θέση τους να βάλει μια μασέλα από τιτάνιο, αξίας περίπου 850.000 δολαρίων.
 

Ο ίδιος έκανε ανάρτηση με το νέο του χαμόγελο στο στο Instagram και φυσικά το post έγινε viral σε χρόνο ρεκόρ!

Πηγή της Daily Mail αποκαλύπτει ότι η τεχνητή οδοντοστοιχία του Κάνιε Γουέστ -«είναι πιο ακριβή και από διαμάντια» και ότι την σχεδίασε ο ίδιος ο μουσικός. Η τεχνητή οδοντοστοιχία του 46χρονου είναι ένα νέο χειρουργικό μοντέλο που τοποθετήθηκε με εμφύτευση στο στόμα του από τον οδοντίατρο Δρ. Τόμας Κόνελι και τον διάσημο οδοντοτεχνίτη Ναόκι Χαγιάσι.

Μιλώντας στη βρετανική εφημερίδα ο Δρ. Κόνελι ανέφερε ότι η συνεργασία τους ήταν "απολαυστική", επισημαίνοντας ότι το «πάντρεμα» μεταξύ του σχεδιαστικού οράματος του Ye με την οδοντιατρική επιστήμη είχε ως αποτέλεσμα «ένα επικό νέο look».

Εμείς πάντως ελπίζουμε να μην γίνει μόδα και μάλλον δεν θα γίνει αφού τα χλευαστικά σχόλια από τους 18,7 εκατομμύρια followers του Kanye πέφτουν βροχή!

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!