VIRAL

Αυτό το θεόστενο φόρεμα της Dua Lipa δεν της επέτρεπε ούτε να καθίσει!

Στις φετινές Χρυσές Σφαίρες, όλες οι σταρ φρόντισαν να είναι εκθαμβωτικές στο κόκκινο χαλί και αυτό έκανε και η Dua Lipa, μόνο που η ίδια αποκάλυψε πως το, κατά αλλά συγκλονιστικό, φόρεμά της, ήταν τόσο στενό που η ίδια πάσχιζε να μπορέσει να καθίσει στη θέση της την ώρα της τελετής!

Η Βρετανίδα σταρ του πενταγράμμου, ήταν υποψήφια στην κατηγορία του Καλύτερου Τραγουδιού για το κομμάτι της «Dance The Night Away», που αποτελούσε μέρος του soundtrack της ταινίας «Barbie», αλλά δεν κατάφερε να πάρει τη Χρυσή Σφαίρα, που τελικά την πήρε η Billie Eilish, με ένα κομμάτι από το soundtrack της ίδιας ταινίας.


Ωστόσο, η 28χρονη τραγουδίστρια έκλεψε τις εντυπώσεις με το μαύρο, γοργονέ, βελούδινο Schiaparelli φόρεμά της.


Η ίδια, μοιράστηκε με τους δεκάδες εκατομμύρια followers της στο Instagram, πόζες της με αυτό το υπέροχο φόρεμα, αλλά και ένα βίντεο στο οποίο... αυτοτρολάρεται καθώς δείχνει πως δεν μπορούσε να καθίσει καθώς το ρούχο της ήταν υπερβολικά στενό.


«Ευχαριστώ τις Χρυσές Σφαίρες για μια τόσο όμορφη βραδιά - το μόνο πράγμα που έλειπε ήταν μια ανακλινόμενη καρέκλα», έγραψε χιουμοριστικά στη λεζάντα της ανάρτησής της. 


 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!