VIRAL

O Γιάννης Ξανθόπουλος έστειλε το πρώτο μήνυμά του μετά το θανατηφόρο τροχαίο

Αν και έχει περάσει σχεδόν μία εβδομάδα, από την ημέρα που ο νεαρός τραγουδιστής Γιάννης Ξανθόπουλος ενεπλάκη σε ένα τροχαίο ατύχημα στο Μενίδι, που οδήγησε στο θάνατο ενός 19χρονου και στον σοβαρό τραυματισμό ενός ακόμη 19χρονου, ο ίδιος μόλις σήμερα έκανε την πρώτη σχετική δήλωση μέσω social media.

Συγκεκριμένα το μεσημέρι της Τετάρτης (20.03.2024), ο τραγουδιστής Γιάννης Ξανθόπουλος δημοσίευσε το πρώτο δημόσιο μήνυμά του μετά το τροχαίο δυστύχημα στην οδό Δεκελείας στο Μενίδι.

«Η ζωή για κάποιο λόγο μου έβαλε μια σκληρή δοκιμασία. Προσπαθώντας να αποφύγω το ένα κακό, έπεσα σε χειρότερο κακό. Επέζησα από αυτό το τροχαίο δυστύχημα στο οποίο χάθηκε μια ζωή. Δεν υπάρχουν λόγια να εκφράσουν αυτό που αισθάνομαι. Λυπάμαι πάρα πολύ… Συλλυπητήρια στην οικογένεια του παιδιού, θα προσεύχομαι για εκείνον.

Δύναμη και υγεία στο παιδί που επέζησε. Ευχαριστώ όλο τον κόσμο μέσα από την καρδιά μου για τα τόσα μηνύματα αγάπης και στήριξης!! Μου δίνετε πολύ δύναμη», έγραψε ο Γιάννης Ξανθόπουλος στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook.

Η ανάρτηση του τραγουδιστή έχει εισπράξει μέσα σε ελάχιστα λεπτά χιλιάδες likes και έχει προκαλέσει αμέτρητα σχόλια.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!