VIRAL

Viral η στιγμή που ο "θρύλος" Stevie Wonder βραβεύει τη Beyonce [βίντεο]

Μια θέση στην παγκόσμια μουσική ιστορία έχουν αναμφίβολα τα πλάνα από τη σημερινή βράβευση της Beyonce στα  iHeartRadio Awards καθώς η... Queen Bey παρέλαβε ένα βραβείο από έναν θρύλο της μουσικής τον σπουδαίο Stevie Wonder!

H star, στον απόηχο της κυκλοφορίας του άλμπουμ της «Cowboy Carter», που αποτελεί και το... ντεμπούτο της στην κάντρι μουσική και σημειώνει τεράστια επιτυχία, κατάφερε να αποσπάσει και το πολυπόθητο βραβείο Innovator Award.


Το εν λόγω βραβείο το παραλαμβάνουν οι καλλιτέχνες που καταφέρουν να είναι καινοτόμοι και η Beyonce δεν έκρυψε τη χαρά της τόσο για την βράβευση όσο και για το γεγονός πως παρέλαβε το βραβείο από τον Stevie Wonder.


Ο θρύλος αναγνωρίζει τον θρύλο, γράφουν τα διεθνή πρακτορεία για αυτή την επί σκηνής συνάντηση των δύο σπουδαίων προσώπων της παγκόσμιας μουσικής σκηνής.


Μάλιστα η Beyonce ευχαρίστησε τον Stevie που έπαιξε φυσαρμόνικα στο κομμάτι της Joleene και είπε πως ο μόνος που θα μπορούσε να τον ακούει να τραγουδά συνέχεια μέχρι να πεθάνει είναι ο Stevie!

 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!