VIRAL

Μια σταρ ομολόγησε πως κάτι έκλεψε από το παλάτι των Kate & William [βίντεο]

Όσο και αν ακούγεται απίστευτο η διάσημη τραγουδίστρια Camila Cabello, σε πρόσφατη ραδιοφωνική συνέντευξή της στο βρετανικό εθνικό σταθμό  BBC Radio 1, ομολόγησε δημοσίως πως κατάφερε να κλέψει ένα αντικείμενο από το σπίτι του πρίγκιπα William και της Kate Middleton, που βρίσκεται στο παλάτι του Κένσινγκτον.

Συγκεκριμένα η pop star μίλησε με το γνωστό ραδιοφωνικό παραγωγό και DJ Greg James και εξομολογήθηκε πως η ίδια και η μητέρα της, όταν πρόσφατα βρέθηκαν καλεσμένες στο παλάτι του Κένσινγκτον για να παραβρεθούν σε επίσημη εκδήλωση για τους εφήβους, η Camila φρόντισε να... κλέψει ένα στυλό! 

Μάλιστα η Camila αποκάλυψε πως ο λόγος που έκανε αυτή την κλεψιά, ήταν γιατί την είχε προκαλέσει να το κάνει ο  Greg James, λίγο καιρό πριν και ζήτησε on air συγγνώμη από το Δούκα και τη Δούκισσα του Κέιμπριτζ.

Οι δε Kate & Wiliiam φρόντισαν να δείξουν σε όλο τον κόσμο πως άκουσαν τι έκανε η καλεσμένη τους και η αντίδρασή τους ήταν απολαυστική, αφού μέσω του επίσημου προφίλ τους στο twitter σχολίασαν το σχετικό βίντεο του BBC Radio 1, με το να ανεβάσουν ένα emoji με δυο ματάκια.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!