VIRAL

True story: Μια απίστευτη σύμπτωση συνδέει αυτά τα δύο μωράκια

Καμιά φορά η μοίρα παίζει παράξενα παιχνίδια, και πολλοί πιστεύουν πως αυτά τα δύο μωράκια, η μοίρα τα έχει ενώσει με έναν περίεργο τρόπο από την πρώτη κιόλας μέρα της ζωής τους.

Τα δύο μωράκια γεννήθηκαν πριν λίγες μέρες στο νοσοκομείο Bluffton στη Νότια Καρολίνα των ΗΠΑ και η ιστορία τους έγινε γνωστή μέσω Facebook καθώς κρύβει μια περίεργη και για πολλούς ρομαντική σύμπτωση.
Πρώτος γεννήθηκε ο μικρός Romeo, που οι γονείς του, οι Morgan και Edwin Hernandez τον πήραν στην αγκαλιά τους λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι. 
Όμως 18 ώρες αργότερα στο ίδιο νοσοκομείο δύο άλλοι γονείς, οι Christiana και Allan Shifflett, υποδέχτηκαν στον κόσμο την κορούλα τους, την μικρούλα Juliet. 
Τα δύο ζευγάρια δεν γνωρίζονταν μεταξύ τους και είχαν αποφασίσει για τα ονόματα των παιδιών τους από πολύ νωρίς και δεν ειχαν ιδέα πως ξαφνικά είχαν φέρει στον κόσμο μια νέα εκδοχή του Ρωμαίου και της Ιουλιέτας.
Την σύμπτωση παρατήρησε μια φωτογράφος, η Cassie Clayshulte, η οποία και ενημέρωσε τα δύο ζευγάρια και φωτογράφησε τα δύο νεογέννητα μωράκια μαζί.

Η Cassie ανέβασε τις φωτογραφίες με τα μωράκια στο Facebook και πολλοί ενθουσιάστηκαν με αυτή την ρομαντική και παράξενη σύμπτωση.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!