MEN'S GUIDE

Τι πρέπει να κάνεις για να γνωρίσεις μία πλούσια σύζυγο

Παρότι στις κοινωνίες μας η αντίληψη ότι ο άνδρας πρέπει να προσφέρει στη σύζυγό του μία πλούσια ζωή είναι η επικρατέστερη, υπάρχει και η άλλη άποψη.

Υπάρχουν κάποιοι άνδρες που θα ήθελαν να γνωρίσουν μία πλούσια γυναίκα η οποία πιθανόν να τους βοηθήσει να ζήσουν μία καλύτερη ζωή με τα... χρήματά της. Αν είναι αυτό που θέλεις διάβασε τι πρέπει να κάνεις.

Το πρώτο βήμα που πρέπει να κάνεις είναι να μάθεις που συχνάζουν οι πλούσιοι. Μία καλή λύση είναι να βρεις ένα γυμναστήριο που συχνάζουν πλούσιοι και διάσημοι-διάσημες, ένα ακριβό εστιατόριο ή κάποιο ιδιωτικό club.

Αν μπορείς να ξεχωρίσεις τις ακριβές μάρκες και να μάθεις χαρακτηριστικά για την κάθε εταιρεία τότε μπορεί να εντυπωσιάσεις την κάτοχο μίας ακριβής τσάντας ή ενός ακριβού ζευγαριού παπουτσιών, δίνοντάς της πληροφορίες γι αυτά.

Ένα μυστικό στο ντύσιμο είναι να φοράς λευκά ρούχα. Σύμφωνα με τους ειδικούς τα λευκά ρούχα κάνουν αυτόν που τα φορά να φαίνεται πλουσιότερος. Η "επένδυση" σε ένα καλό κινητό μπορεί να βοηθήσει.

Είναι σημαντικό να μάθεις τι δουλειά κάνει. Αν είναι γιατρός ή δικηγόρος τότε ζητήστε ένα ραντεβού σαν κανονικός πελάτης. Αυτό βοηθά στην εντύπωση που θα σχηματίσει για εσάς.

Ένα χαρακτηριστικό άρωμα πάντα βοηθά αυτόν που το φορά.

Κάντε της ένα δώρο. Κάθε γυναίκα θέλει να της αγοράζουν κάτι, ακόμα και αν είναι ένα παγωτό ή ένα πανάκριβο δείπνο. Θυμήσου να αφήνεις πάντα φιλοδώρημα.

Αν δεν αντέχουν τα οικονομικά σου για ακριβές εξόδους, δοκίμασε να προτείνεις βόλτες στην παραλία ή σε κάποιο πάρκο. Ο ρομαντισμός πάντα πιάνει.

Μην αρνηθείς αν σου ζητήσει να πληρώσει εκείνη μία φορά, ενώ αν γνωρίσεις τους γονείς της φρόντισε να τους προσφέρεις σαν δώρο ένα ακριβό κρασί.

Φρόντισε να μάθεις τα πάντα για τους γονείς της και το βασικότερο, ποτέ μην λες ψέματα.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!