WOMEN'S GUIDE

Love to Fashion: Άννα Αντωνιάδου

Η Άννα Αντωνιάδου είναι μια fashion blogger που γεννήθηκε και ζει στην Αθήνα. Είναι απόφοιτος ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου, ενώ εδώ και ενάμιση χρόνο ασχολείται με την μεγάλη της αγάπη, την μόδα. 

«Πάντα έψαχνα τρόπο να ασχοληθώ με τη μόδα ώσπου αποφάσισα να δημιουργήσω το Via Dell'Anna. Ένα website που αφορά κυρίως τη γυναικεία μόδα. Πρόσφατα όμως πρόσθεσα μια νέα στήλη που αφορά στα hotspot μαγαζιά για φαγητό στην πόλη, αλλά και στα ταξίδια που λατρεύω να κάνω», κάπως έτσι μας συστήνεται η δημιουργός του Via Dell'Anna.  

Αυτό που κάνει το Via Dell'Anna ιδιαίτερο είναι ότι όλες οι φωτογραφήσεις έχουν ιδιαίτερο concept ανάλογα με τα trends της εποχής. Κάθε concept είναι επηρεασμένο από κάποια εποχή, ταινία, μουσική, χώρα - ανάλογα με το τι θα μας εμπνεύσει το κάθε ρούχο. Επίσης, είμαστε μια ομάδα νέων ατόμων που όλοι λατρεύουμε αυτό που κάνουμε και μέσω του blog ανακαλύπτουμε τη δυνατότητα να εκφραστούμε ελεύθερα. Τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, είναι ότι προσπαθώ να συνεργάζομαι με Έλληνες designers και brands ελληνικά. Είναι σημαντικό να στηρίζουμε την χώρα μας και να την διαφημίζουμε στο εξωτερικό – ιδιαιτέρως σε τέτοιες δύσκολες στιγμές.

Πέντε στοιχεία που με χαρακτηρίζουν είναι ότι αγαπώ πολύ την Ελλάδα και προσπαθώ να την στηρίζω με όποιον τρόπο μπορώ. Είμαι πολύ απαιτητική και αυστηρή με τον εαυτό μου. Λατρεύω το φαγητό και να ανακαλύπτω συνέχεια καινούργιες γεύσεις. Δίνω μεγάλη σημασία και βαρύτητα στην φιλία. Αντλώ μεγάλη δύναμη από αυτήν. Είμαι τρελαμένη με τον “γιο” μου, τον bob. Το ξέρω είναι γάτα, αλλά έχουμε αναπτύξει τρομερή σχέση.

Η μόδα για μένα σημαίνει τρόπο έκφρασης, συναισθημάτων, ταυτότητα, τέχνη...

Μια γυναίκα είναι καλοντυμένη όταν νιώθει όμορφη με αυτά που φοράει.

Μια γυναίκα είναι κακοντυμένη όταν έχει ντυθεί με τέτοιο τρόπο, ώστε να τραβάει τα βλέμματα και όχι επειδή νιώθει άνετα ή την εκφράζει αυτό το ρούχο.

Συμβουλεύω τις γυναίκες Ελληνίδες να περιποιούνται το δέρμα τους, τα μαλλιά τους και να έχουν πάντα basic κομμάτια στην ντουλάπα τους και ανάλογα με τα trends να προσθέτουν κάποια accessories ή ένα-δυο πιο οικονομικά κομμάτια ανάλογα με τα trends.

Αγαπημένο κομμάτι στην ντουλάπα μου είναι τα παντελόνια με prints γιατί μου φτιάχνουν την διάθεση.

Το στυλ που έχω υιοθετήσει είναι urban chic και preppy style. Αν και πρόκειται για δύο τρόπους ντυσίματος αρκετά διαφορετικούς, είναι τα δύο style που με εκφράζουν και με κάνουν να νιώθω άνετα όλες τις ώρες της ημέρας.

Αγαπημένο μου style είναι το ροκ αν και δεν το επιλέγω συχνά. Μου αρέσει γιατί μου βγάζει θηλυκότητα και δυναμισμό ταυτόχρονα.

Αγαπημένη μου σχεδιάστρια είναι η Μary Katrantzou γιατί λατρεύω τα prints της και την θαυμάζω για τις διακρίσεις της στο εξωτερικό.

Δεν πάω πουθενά χωρίς να έχω μαζί μου αγαπημένους ανθρώπους.

Το επόμενο κομμάτι που θα αγοράσω είναι ένα oversize long coat καθώς συνδυάζεται τέλεια με τα πάντα.

*Η συνέντευξη δόθηκε στον δημοσιογράφο Άγγελο Γεραιουδάκη.  

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!