GOSSIP

Ο Νάσος Παπαργυρόπουλος εξηγεί γιατί θέλει να γίνει ευρωβουλευτής

Ο Νάσος Παπαργυρόπουλος παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Στέφανο Κωνσταντινίδη. Ο ηθοποιός, επιχειρηματίας και πρώην παίκτης του Survivor μίλησε για την απώλεια του πατρικού του σπιτιού, αλλά και την απόφασή του να είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Νάσος μίλησε για την επιθυμία αλλά και τον φόβο για οικογένεια, το πατρικό σπίτι που «έχασε» και τον λόγο που θα ήθελε να γίνει ευρωβουλευτής.

«Έκανα μια τρίγλωσση ταινία στην Ελλάδα και βραβευτήκαμε στο φεστιβάλ κινηματογράφου του Μακάο. Έκανα το επάγγελμα του ηθοποιού γιατί το είχα πάθος, δεν έζησα από αυτό. Στην Ελλάδα μού προτείνουν μόνο να κάνω τον ωραίο και τον γυμνασμένο».

Για τη δημιουργία οικογένειας

«Πρέπει κάποια στιγμή να νοικοκυρευτώ αλλά έχω μεγάλες ανασφάλειες για το πώς προχωράει ο κόσμος και οι άνθρωποι», λέει ο ίδιος σχετικά με τη δημιουργία οικογένειας.

«Πολλές φορές σκέφτομαι σε τι κόσμο θα φέρω τα παιδιά μου και πώς θα μεγαλώσουν σε ασφαλές περιβάλλον».

«Το ‘Survivor’ με βοήθησε στον χαρακτήρα μου και με απελευθέρωσε ώστε να μπορώ να λέω την γνώμη μου άφοβα», συμπληρώνει.

Όσο για την σκέψη να γίνει ευρωβουλευτής;

«Απηύδησα με όλα αυτά που βλέπω στην Ελλάδα, γι’ αυτό με ενδιαφέρει να είμαι υποψήφιος ευρωβουλευτής. Δε με ενδιαφέρει να εκλεγώ, ήθελα να δώσω ένα στίγμα. Στην ευρωβουλή υπάρχουν άνθρωποι που τους έχουν μεγαλώσει για να γίνουν πολιτικοί και αυτοί είναι πολύ επικίνδυνοι».

Για την απώλεια του πατρικού του σπιτιού, αναφέρει:

«‘Χάσαμε’ το πατρικό μου, ο πατέρας μου είναι 80 χρόνων και έμεινε χωρίς σπίτι. Δε θέλω κανένας άλλος άνθρωπος να χάσει το σπίτι του όπως το χάσαμε εμείς»

Δείτε ΕΔΩ τα όσα είπε

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!