GOSSIP

Ο Σοϊλέδης φημολογείται πως βρήκε νέο... αμόρε μετά την Αντωνά [εικόνες]

Πριν από λίγες μέρες έγινε γνωστή η είδηση του χωρισμού του Άρη Σοϊλέδη και της Μαρίας Αντωνά, που σκόπευαν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας και μέσα στο Σαββατοκύριακο, άρχισαν να οργιάζουν οι φήμες πως ο ποδοσφαιριστής και πρώην φιναλίστ του Survivor, έχει ήδη γυρίσει σελίδα στη ζωή του, καθώς εθεάθη έχοντας μια όμορφη γυναίκα πλάι του.

Συγκεκριμένα στο ρεπορτάζ της ιστοσελίδας govastileto.gr ανέφερε ότι ο Άρης Σοϊλέδης πήγε στο θέατρο συνοδευόμενος από μια άγνωστη γυναίκα και πως καθ’ όλη τη διάρκεια της παράστασης, ο ίδιος κρατούσε τρυφερά το χέρι της κοπέλας ενώ μετά το τέλος του θεατρικού έργου, οι δυο τους αποχώρησαν βιαστικά θέλοντας να αποφύγουν τα αδιάκριτα βλέμματα.

Οι φωτογραφίες αυτές σχολιάστηκαν και από την εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή το πρωί της Δευτέρας 29/4, μια εκπομπή στην οποία συμμετέχουν άνθρωποι που ήταν αρκετά κοντά στη Μαρία Αντωνά και τον Άρη Σοϊλέδη τα προηγούμενα χρόνια.

Μάλιστα, η παρουσιάστρια ανέφερε πως υπήρχαν φήμες ότι ο Άρης Σοϊλέδης είχε προχωρήσει τη ζωή του με νέα σύντροφο από τότε που η Μαρία Αντωνά βρισκόταν ακόμη στον Άγιο Δομίνικο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του TLIFE, η γυναίκα που φημολογείται ότι είναι η νέα σύντροφος του Άρη Σοϊλέδη τους τελευταίους μήνες ονομάζεται Μαριλίνα.

Πρόκειται για μια αρκετά εντυπωσιακή κοπέλα, που αγαπά τα ταξίδια και έχει έντονη κοινωνική ζωή και εργάζεται στο χώρο της εστίασης ως υποδοχή σε νυχτερινά μαγαζιά.

Μετά τον χωρισμό του από τη Μαρία Αντωνά, είναι στα τελευταία follow του Άρη Σοϊλέδη στο Instagram. 

To TLIFE προσπάθησε να επικοινωνήσει μαζί του, ωστόσο ο ίδιος πολύ ευγενικά απέφυγε να απαντήσει. 

Δες παρακάτω φωτογραφίες από τον δημόσιο λογαριασμό της στο Instagram:

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!