VIRAL

Μαρίνα Σάττι: «Μου είχατε και στο χωριό σας ρεγκετόν»;[βίντεο]

Το τραγούδι «Ζάρι», με το οποίο θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα η Μαρίνα Σάττι στη Eurovision έχει προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις.

Μέσα σε λίγες ημέρες από την κυκλοφορία του, έχει καταφέρει να γίνει viral, όχι όμως μόνο με θετικό τρόπο. Αν και στο εξωτερικό το «Ζάρι» έχει κερδίσει το κοινό, συγκεντρώνοντας εκατομμύρια προβολές, τόσο στο YouTube, όσο και στις υπόλοιπες πλατφόρμες, οι Έλληνες δεν το έχουν «αγκαλιάσει» με τον ίδιο τρόπο.

Οι απόψεις στην Ελλάδα για το «Ζάρι» μπορεί να διίστανται, στο εξωτερικό όμως η ελληνική συμμετοχή εντυπωσίασε από την πρώτη στιγμή. Οι φαν της Eurovision που άκουσαν το τραγούδι, έχουν ενθουσιαστεί με τη φωνή της Μαρίνας Σάττι, τον ρυθμό του τραγουδιού, αλλά και το γεγονός ότι αυτή τη χρονιά, η Ελλάδα κατεβαίνει με ελληνικό στίχο.

Σε ένα live που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Μαρίνα Σάττι, απάντησε σε όσους λένε ότι το κομμάτι της είναι ρεγκετόν.

Σε αυτό, η Μαρίνα Σάττι ακούγεται να τραγουδά το «Γλύκα γλύκα» πάνω στη μελωδία του δικού της τραγουδιού, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Που μου είχατε και στο χωριό σας ρεγκετόν».

Πιο συγκεκριμένα, εξήγησε στα Αγγλικά: «Για όσους λένε πως το τραγούδι είναι ρεγκετόν, θα ήθελα να σας να προσκαλέσω να πάτε στο YouTube και να πατήσετε "Γλύκα Γλύκα" της Κέλλυς Κελεκίδου, είναι μια μεγάλη Ελληνίδα καλλιτέχνις και ουσιαστικά αυτός ο χορός στο "Ζάρι" είναι συρτός. Οπότε το "ρεγκετόν" για όσους είναι εκτός Ελλάδας, στην Ελλάδα το λέμε συρτό. Ας ακούσουμε τον συρτό» και στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Που μου είχατε και στο χωριό σας ρεγκετόν».

Τι είναι η ρεγκετόν

Η ρεγκετόν είναι ένα μουσικό είδος και στυλ χορού που προήλθε από τo Πουέρτο Ρίκο. Αναμειγνύει στοιχεία από τη ραπ, τη ρέγκε και τη λάτιν μουσική, δημιουργώντας έναν εντελώς διαφορετικό και εντυπωσιακό ήχο. Η ρεγκετόν έχει κερδίσει μεγάλη δημοφιλία σε όλο τον κόσμο και έχει επηρεάσει τη μουσική, τον πολιτισμό και τον χορό.

Αναφορικά με τα προγνωστικά, το ελληνικό τραγούδι βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην 7η θέση για τον μεγάλο νικητή της Eurovision 2024. Μέχρι προχθές, η ελληνική συμμετοχή είχε τη 15η θέση σε στοιχηματικές υπηρεσίες, ενώ τις προηγούμενες ημέρες ήταν ακόμα πιο μακριά από τη 20άδα. 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!