VIRAL

O Βασάλος σχολίασε τους παρουσιαστές και πολλοί εξ αυτών μάλλον... θύμωσαν

Ο Κωντσταντίνος Βασάλος, μέσω του καναλιού του στο YouTube και την εκπομπή που κάνει όπου συνδυάζει... μαγειρική και σχολιασμό, έβαλε αυτή τη φορά στο στόχαστρό του τους παρουσιαστές της ελληνικής tv και το βίντεο προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις από τα πρόσωπα των πρωινών κυρίως ψυχαγωγικών εκπομπών.

Ο ίδιος στο βίντεο ξεκινά να λέει πως είναι εξαιρετικοί οι Έλληνες παρουσιαστές αλλά πετάει... μπηχτή πως είναι υπερβολικά πολλοί, ενώ στην πορεία σχολίασε τους πάντες και καλό λόγο είχε να πει για λίγα άτομα, όπως ο Λιάγκας, ενώ για άλλους είπε κάποιες... κακιούλες. Δείτε ΕΔΩ το βίντεο του

Για παράδειγμα την Καινούργιου την απέριψε ως... γυναίκα, ενώ για την Μελέτη είπε πως τον έχει στεναχωρήσει


Συγκεκριμένα για την Κατερίνα Καινούργιου είπε  ότι η Κατερίνα δεν είναι ο τύπος του αλλά και ότι δεν θα μπορούσε να αντεπεξέλθει στο πάνελ της.
Και η Καινούργιου σήμερα έσπευσε να του... ρίξει Χ

«Ούτε εγώ θα έκανα κάτι μαζί του» απάντησε εκείνη εξηγώντας ότι ναι μεν είναι ωραίο παιδί αλλά δεν είναι ο τύπος της.

Και ποιος είναι; Ο καμεραμάν της εκπομπής της τον οποίο και σήκωσε όρθιο και έβαλε στο πλατό για να δείξει τον τύπο του άνδρα που την ελκύει… (δείτε ΕΔΩ το βίντεο)

Επίσης τα σχόλιά του εκνεύρισαν πολύ τον Ποσειδώνα Γαννόπουλο, που από την εκπομπή της Τσολάκη αποκάλεσε τον Βασάλο "αλεξιπτωτιστή"

 «Αυτός είναι αλεξιπτωτιστής και βγαίνει και ειρωνεύεται και τον ενοχλούμε κιόλας. Τον τελευταίο καιρό έχει χάσει τον έλεγχο. Ας κοιτάξει τις επιρροές και τις συναναστροφές του, γιατί αυτός ο Βασάλος με τον Βασάλο που είχα γνωρίσει εγώ τα πρώτα χρόνια, δεν έχει καμία σχέση».

Και η Μελέτη έσπευσε να απαντήσει σήμερα στον Βασάλο:

«Γιατί βρε αγάπη μου σε στενοχώρησα; Ήταν δική σου η εκπομπή; Κάτι συζητούσαν που εγώ δε θα το έβλεπα. Δε θυμάμαι και τι ήταν αλλά δεν τα είχα βάλει με τον Κωνσταντίνο ο οποίος έχει και πολλή πλάκα και όντως είχαμε περάσει πολύ ωραία στο Πανόραμα. Να μην πω την άποψή μου για ένα προϊόν είτε είναι τηλεοπτικό, είτε youtub-ικό;».

Και συνέχισε λέγοντας η Ελεονώρα Μελέτη για την εποχή που ήταν μαζί στο Survivor Πανόραμα: «Δεν ευθύνομαι εγώ, ευθύνεται ο εαυτός του που ήταν πολύ καλός. Μου είχε κάνει εντύπωση γιατί ήμουν από εκείνους που γνώριζε πρώτα τους παίκτες εκτός παραλίας. Και ο Κωνσταντίνος ήταν πάρα πολύ καλός. Όχι μόνο τηλεοπτικά, αλλά γενικά. Αν δεν τον συμπαθούσες στην παραλία, τον συμπαθούσες στη ζωή».

Και τόνισε η παρουσιάστρια: «Θυμάμαι ότι δεν μου άρεσε το αντικείμενο που συζητούσαν. Ότι δεν ήταν τηλεοπτικό. Δεν θα έπρεπε να στενοχωρηθεί, και για τον Λάμπρο Κωνσταντάρα είχα πει»!

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!