WOMEN'S GUIDE

H Emma Stone μας έδειξε πως λατρεύει το "χρώμα της χρονιάς" της Pantone

Κάθε χρόνο η Pantone ανακοινώνει το χρώμα της χρονιάς και για το 2024 είναι το peach fuzz, μια ρομαντική απόχρωση του ροδακινί, που θα φορεθεί πολύ και που τώρα είδαμε πως είναι ιδανική και για μακιγιάζ!

Συγκεκριμένα, αυτή που απέδειξε περίτρανα πως λατρεύει το ροδακινί χρώμα της χρονιάς είναι η Emma Stone, η χολιγουντιανή σταρ και πρωταγωνίστρια της ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Poor Things που την περασμένη Κυριακή απέσπασε και το BAFTA στην τεράστια συλλογή βραβείων που ήδη έχει αποσπάσει για αυτόν τον ρόλο.


Η σταρ εμφανίστηκε στο Royal Festival Hall του Λονδίνου για την τελετή απονομής φορώντας ένα υπέροχο custom Lopuis Vuitton φόρεμα, που φτιάχτηκε αποκλειστικά για τη σταρ και για την ολοκλήρωσή του χρειάστηκαν πάνω από 20 μέτρα πολυτελών υφασμάτων!


Το εν λόγω φόρεμα, ήταν ένας... φόρος τιμής στην υπερβολική χλιδή των φορεμάτων της Bella Baxter την οποία υποδύεται η σταρ στην ταινία του Λάνθιμου.


Όμως φυσικά όλοι πρόσεξαν πως το εν λόγω φόρεμα ήταν ακριβώς στην απόχρωση της χρονιάς της Pantone.

 


Όμως η σταρ δεν έδειξε μόνο με το φόρεμά της την αδυναμία της για το ροδακινί, αφού η make up artist της, Rachel Goodwin εξήγησε πως χρησιμοποίησε τόνους του ροδακινί σε όλο το μακιγιάζ της ηθοποιού: από τα μάτια μέχρι τα χείλη και το highlighter και όπως θα δείτε το τελικό αποτέλεσμα αποπνέει φρεσκάδα!


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!